بله نیم ساعت بعد اوکی شدکریپتوپیا اکیه
بایننس با آی پی انگلیس بدون مشکل دارم استفاده می کنم.binance بالا نمیاد !!!!???
بالاخره امروز تونستم اتریوم ها رو به زور ردشون کنم
ریپل پریروز 2.2 خریده بودم همون روز فروختم. امروز 2.54 خریدم !! وقتی یه کوین نگه می دارم ثابته یا افت می کنه. اما اگه بفروشم 10-15 درصد میره بالا .. منم همینجوری دست رو دست نمی ذارم 5 تا آربیتراژ 3 درصدی میشه 15 درصد.. اندازه همین افزایش قیمت (سود) ریپل ظرف این 2-3 روز
برای آربیتراژ از کدام صرافیها بهتر میشه کار کرد ؟binance بالا نمیاد !!!!???
ریپل پریروز 2.2 خریده بودم همون روز فروختم. امروز 2.54 خریدم !! وقتی یه کوین نگه می دارم ثابته یا افت می کنه. اما اگه بفروشم 10-15 درصد میره بالا .. منم همینجوری دست رو دست نمی ذارم 5 تا آربیتراژ 3 درصدی میشه 15 درصد.. اندازه همین افزایش قیمت (سود) ریپل ظرف این 2-3 روز
به احتمال زیاد ایران رو تحریم کرده...binance بالا نمیاد !!!!???
پس مشکل از داخله. حدس می زدمبایننس با آی پی انگلیس بدون مشکل دارم استفاده می کنم.
نمیشه گفت کدوم مارکت ها .. ثابت نیست. من بین livecoin و exmo و yobit انتقال میدم اگه دلار تتر گیرم بیاد binance.برای آربیتراژ از کدام صرافیها بهتر میشه کار کرد ؟
دوست عزیز...روش سرمایه گذاری شما اشتباهه...بهتره روی بلند مدت سرمایه گذاری کنید که بیشتر سود کنید...تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه و سوددهی کمتر خواهد شد!پس مشکل از داخله. حدس می زدم
نمیشه گفت کدوم مارکت ها .. ثابت نیست. من بین livecoin و exmo و yobit انتقال میدم اگه دلار تتر گیرم بیاد binance.
آربیراژ به این راحتی ها هم نیست. مثلا دیشب من اتریوم رو نزدیک 907 خریده بودم برای انتقال از اتریوم استفاده کردم نه کسب سود آربیتراژ (به خیالم تا ترنسفر بشه قیمتش ثابتِ و سرعتش هم نسبتاً سریعه) تا من انتقال دادم قیمتش 3 درصد اومد پایین امروز صبح به زحمت تونستم به همون قیمت دیروز بفروشم.
بعضی وقتا هم نگهداری یه کوین از آربیتراژ سود بیشتری داره. مثلاً پریروز من ریپل روی 2.2 خریدم 2.25 فروختم، امروز 2.57 شد. اگه نگه میداشتم 16 درصد سود روش بود.
دوستان نظری نداشتند؟نظرتون درباره خرید NXT چیه؟ به نظرتون بعد از این سقوط خریدش خوبه یا نه؟
اشکال نداره. با همین روش تا هر موقع که شد ادامه میدم. حوصله نگهداری و منتظر موندن برای افزایش قیمت ندارمدوست عزیز...روش سرمایه گذاری شما اشتباهه...بهتره روی بلند مدت سرمایه گذاری کنید که بیشتر سود کنید...تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه و سوددهی کمتر خواهد شد!
چه فشاری آمده لامصبDue to the recent increase in user growth, #Binance will be performing a system upgrade shortly after 2018/01/04 03:00 AM (UTC). The upgrade will take approximately 30 minutes. #Binance will suspend withdrawals and trading during this period. We apologize for any inconvenience caused, and thank you for your patience.
Thanks for your support!
#Binance_Team
2018/01/03
چه فشاری آمده لامصب
منظور اینه برای جذب کاربران بیشتر جایزه لامبورگینی گذاشته؟میگن باینانس برداشته چنتا لامبورگینی توی جایزه زیرمجموعه گیریش گذاشته
این سایت ها و کانال های بیتکوین هم همه داشتن یوزر جمع میکردن برای باینانس
منظور اینه برای جذب کاربران بیشتر جایزه لامبورگینی گذاشته؟
دلیلتون از این که میگید "تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه" چیه؟دوست عزیز...روش سرمایه گذاری شما اشتباهه...بهتره روی بلند مدت سرمایه گذاری کنید که بیشتر سود کنید...تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه و سوددهی کمتر خواهد شد!
اقا جواد snt الان۸۴% تو ۲۴ساعت.رشد کرده بنظرتون الان بگیریم؟یا احمتال ریزش زیاده؟صبرکنیم؟مسابقه زیرمجموعه گیری با جایزه لامبورگینی
این نظر خودم است...تا جایی که می دونم مثلا ارزش بیت کوین تا یک میلون دلار برسه بیشتر از این ارزش آن بالا نمیره !چون بازار جهانی کشش پذیرفتن ارزش بیشتر ارز رمزنگاری رو نداره!دلیلتون از این که میگید "تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه" چیه؟