• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
الان 1000 هست بنظرتون خوبه برای خرید؟
upload_2018-1-3_14-52-33.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
binance بالا نمیاد !!!!???

بالاخره امروز تونستم اتریوم ها رو به زور ردشون کنم
ریپل پریروز 2.2 خریده بودم همون روز فروختم. امروز 2.54 خریدم !! وقتی یه کوین نگه می دارم ثابته یا افت می کنه. اما اگه بفروشم 10-15 درصد میره بالا .. منم همینجوری دست رو دست نمی ذارم 5 تا آربیتراژ 3 درصدی میشه 15 درصد.. اندازه همین افزایش قیمت (سود) ریپل ظرف این 2-3 روز

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

ریپل پریروز 2.2 خریده بودم همون روز فروختم. امروز 2.54 خریدم !! وقتی یه کوین نگه می دارم ثابته یا افت می کنه. اما اگه بفروشم 10-15 درصد میره بالا .. منم همینجوری دست رو دست نمی ذارم 5 تا آربیتراژ 3 درصدی میشه 15 درصد.. اندازه همین افزایش قیمت (سود) ریپل ظرف این 2-3 روز
بایننس با آی پی انگلیس بدون مشکل دارم استفاده می کنم.

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110

برای آربیتراژ از کدام صرافیها بهتر میشه کار کرد ؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
درود دوستان...ارزش ریپل در دو روز گذشته به ۲.۵۰۰ تومان افزایش پیدا کرد رسید به ۱۲.۵۰۰...
نظرتون چیه؟ صعود کنه و بعد ممکنه سقوط کنه؟ هیچ کاهش ما ندیدیم..

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112

به احتمال زیاد ایران رو تحریم کرده...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بایننس با آی پی انگلیس بدون مشکل دارم استفاده می کنم.
پس مشکل از داخله. حدس می زدم
برای آربیتراژ از کدام صرافیها بهتر میشه کار کرد ؟
نمیشه گفت کدوم مارکت ها .. ثابت نیست. من بین livecoin و exmo و yobit انتقال میدم اگه دلار تتر گیرم بیاد binance.
آربیراژ به این راحتی ها هم نیست. مثلا دیشب من اتریوم رو نزدیک 907 خریده بودم برای انتقال از اتریوم استفاده کردم نه کسب سود آربیتراژ (به خیالم تا ترنسفر بشه قیمتش ثابتِ و سرعتش هم نسبتاً سریعه) تا من انتقال دادم قیمتش 3 درصد اومد پایین امروز صبح به زحمت تونستم به همون قیمت دیروز بفروشم.

بعضی وقتا هم نگهداری یه کوین از آربیتراژ سود بیشتری داره. مثلاً پریروز من ریپل روی 2.2 خریدم 2.25 فروختم، امروز 2.57 شد. اگه نگه میداشتم 16 درصد سود روش بود.

Last edited:

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
پس مشکل از داخله. حدس می زدم

نمیشه گفت کدوم مارکت ها .. ثابت نیست. من بین livecoin و exmo و yobit انتقال میدم اگه دلار تتر گیرم بیاد binance.
آربیراژ به این راحتی ها هم نیست. مثلا دیشب من اتریوم رو نزدیک 907 خریده بودم برای انتقال از اتریوم استفاده کردم نه کسب سود آربیتراژ (به خیالم تا ترنسفر بشه قیمتش ثابتِ و سرعتش هم نسبتاً سریعه) تا من انتقال دادم قیمتش 3 درصد اومد پایین امروز صبح به زحمت تونستم به همون قیمت دیروز بفروشم.

بعضی وقتا هم نگهداری یه کوین از آربیتراژ سود بیشتری داره. مثلاً پریروز من ریپل روی 2.2 خریدم 2.25 فروختم، امروز 2.57 شد. اگه نگه میداشتم 16 درصد سود روش بود.
دوست عزیز...روش سرمایه گذاری شما اشتباهه...بهتره روی بلند مدت سرمایه گذاری کنید که بیشتر سود کنید...تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه و سوددهی کمتر خواهد شد!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوست عزیز...روش سرمایه گذاری شما اشتباهه...بهتره روی بلند مدت سرمایه گذاری کنید که بیشتر سود کنید...تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه و سوددهی کمتر خواهد شد!
اشکال نداره. با همین روش تا هر موقع که شد ادامه میدم. حوصله نگهداری و منتظر موندن برای افزایش قیمت ندارم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Due to the recent increase in user growth, #Binance will be performing a system upgrade shortly after 2018/01/04 03:00 AM (UTC). The upgrade will take approximately 30 minutes. #Binance will suspend withdrawals and trading during this period. We apologize for any inconvenience caused, and thank you for your patience.

Thanks for your support!

#Binance_Team

2018/01/03

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
Due to the recent increase in user growth, #Binance will be performing a system upgrade shortly after 2018/01/04 03:00 AM (UTC). The upgrade will take approximately 30 minutes. #Binance will suspend withdrawals and trading during this period. We apologize for any inconvenience caused, and thank you for your patience.

Thanks for your support!

#Binance_Team

2018/01/03
چه فشاری آمده لامصب

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چه فشاری آمده لامصب

میگن باینانس برداشته چنتا لامبورگینی توی جایزه زیرمجموعه گیریش گذاشته

این سایت ها و کانال های بیتکوین هم همه داشتن یوزر جمع میکردن برای باینانس

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
میگن باینانس برداشته چنتا لامبورگینی توی جایزه زیرمجموعه گیریش گذاشته

این سایت ها و کانال های بیتکوین هم همه داشتن یوزر جمع میکردن برای باینانس
منظور اینه برای جذب کاربران بیشتر جایزه لامبورگینی گذاشته؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
دلیلتون از این که میگید "تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه" چیه؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
مسابقه زیرمجموعه گیری با جایزه لامبورگینی
اقا جواد snt الان۸۴% تو ۲۴ساعت.رشد کرده بنظرتون الان بگیریم؟یا احمتال ریزش زیاده؟صبرکنیم؟
ممنونم

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
دلیلتون از این که میگید "تا چند سال دیگه ارزها قیمت ها ثابت میشه" چیه؟
این نظر خودم است...تا جایی که می دونم مثلا ارزش بیت کوین تا یک میلون دلار برسه بیشتر از این ارزش آن بالا نمیره !چون بازار جهانی کشش پذیرفتن ارزش بیشتر ارز رمزنگاری رو نداره!

بالا