mercedes62
کاربر حرفه ای سیستم عامل
بچه ها گویا میگن xem و etc میخاد بکشه بالا
در جریان باشید
در جریان باشید
ممنون
اقا علت تبدیل به lisk , etc چیه؟
برای این میپرسم چیزی یاد بگیرم
ممنون از لطفت
قبلا اینو پیشنهاد دادم بازم پیشنهاد میدم
بلند مدت سرمایه گذاری کنید خیلی سود بالای خواهد داد
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=XBY_BTC
مشاهده پیوست 1049983
این اتریوم تا کجا میخواد بیاد پایین؟ همین که خریدم و انتقال رو زدم اومد پایین .. یه ساعته تو وکس شد 806 دلار. تو لایوکوین 60 دلار اومد .. پایین از اونور بیت کوین پرواز کردم
همین 3 دقیقه از زدن پست تا ویرایش پست اتریوم تو وکس شد 836 ، داره میکشه بالا؟
اگر میخوای اربیتراژ کنی هر چی میتونی الان بخر
مخصوصا لایت کوین
حرکت صعودی بیتکوین چندین بار گفتم که از 2ژانویه شروع خواهد شد ولی بیش از حد صعودی هستش و احتمالا correct شدن زیاده
مشاهده پیوست 1050055
به نظرتون تا کی به سطح 20 هزار میرسه؟اگر میخوای اربیتراژ کنی هر چی میتونی الان بخر
مخصوصا لایت کوین
حرکت صعودی بیتکوین چندین بار گفتم که از 2ژانویه شروع خواهد شد ولی بیش از حد صعودی هستش و احتمالا correct شدن زیاده
مشاهده پیوست 1050055
بنظر میاد داره مثلث میسازهاگر میخوای اربیتراژ کنی هر چی میتونی الان بخر
مخصوصا لایت کوین
مشاهده پیوست 1050055
اقا این ، بالا رفتن بیت کوین کار نهنگا نیست؟
به نظر
به نظرتون تا کی به سطح 20 هزار میرسه؟
بنظر میاد داره مثلث میسازه
خب بر اساس این عکس که فرستاده بودم بیتکوین کش چند روز بعدش به کوین بیس اضافه شد ،اگه راست باشه حالا نوبت اتریوم کلاسیک Etc هستش،اگه اضافه بشه قیمتش منفجر میشهزمزمه های اضافه شدن بیتکوین کش و اتریوم کلاسیک به کوین بیس!اگه واقعیت داشته باشه میتونه تاثیر زیادی تو قیمت این کوین ها داشته باشه البته من ریپلم شنیدم.
مشاهده پیوست 1047739
دوستان عزیز یه سرچ ریز تو تاپیک بزنید شاید به جواب سوالتون برسید.من هرچی گشتم واسه ریپل ولت دسکتاپ پیدا نکردم کلا نداره یا اینکه مجبوریم تو سایتها ولت باز کنیم
کریپتوپیا اکیهبرا شما هم کریپتوپیا بالا نمیاد ؟
Connection failed
Error code 20
The proxy failed to connect to the web server, due to TCP connection timeout.