• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام خدمت اساتید، در حال حاضر بهترین و معتبرترین راه برای خرید و فروش 50 تا ارز اول ( از نظر مارکت کپشون) چیه؟
آیا میشه با ویزا و مستر یا پی پال و شیوه های مشابه خرید این ارزها رو؟ یا باید حتما با بیت کوین معامله کرد؟
اگر رشدی داشته باشن میشه سریع فروخت و مستقیم به دلار تبدیل کرد؟
تا اونجایی که من متوجه شدم هر کی از راه رسیده یه ارز دیجیتالی بیرون داده و یه اکسچنج زده! چطور میشه معتبرهارو تشخیص داد؟
این اعداد و ارقامی که در سایت ها به عنوان ارزش هر واحد از یک ارز دیجیتال ونوسان و مارکت کپ اونها برای دوهزار و خورده ای ارز دیجیتال موجود درج میشه از کجا میاد یا استخراج میشه؟ چقدر معتبر و قابل اعتماده؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
این ارزهایی که هرروز دارن ساخته میشن و اضافه میشن (به جزبیتکوین و چندتای اول که واقعا یه تکنولوژی و کاربردی پشتشون هست)آدم رو یاد همون سیستم های هایپ و مانی گیم میندازه منتها با یه شکل و فرم جدید و امروزی!
مثل این میمونه که من بیام 1000 تا کاغذ چاپ کنم و اسمشم بذارم چیز کوین، 500 تاشو دونه دونه بدم دست مردم با قیمت 0 بعد جو گیرشون کنم قیمت هر تیکه کاغذ از 0 برسه به 10 دلار و خب اون 500 تایی که دست خودمه 5000 دلار ارزش پیدا کنه و بفروشم به ملت!نمیدونم برداشت و تعبیر درستیه یا نه، نظر شما چیه؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
upload_2018-1-1_20-12-25.png
دوستان بنظرتون خریدش برای بلند مدت منطقی هست یا نه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
درود دوستان...
به نظرت روی ارز رمزنگاری Ripple (XRP) سرمایه گذاری کنم؟
برای خرید باید ۵۰ تا بگیرم تا همین سقف اعلام شده...
آینده این ارز چطور پیش میره؟
ممنون میشم جواب بدید..

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
سلام خدمت اساتید، در حال حاضر بهترین و معتبرترین راه برای خرید و فروش 50 تا ارز اول ( از نظر مارکت کپشون) چیه؟
آیا میشه با ویزا و مستر یا پی پال و شیوه های مشابه خرید این ارزها رو؟ یا باید حتما با بیت کوین معامله کرد؟
اگر رشدی داشته باشن میشه سریع فروخت و مستقیم به دلار تبدیل کرد؟
تا اونجایی که من متوجه شدم هر کی از راه رسیده یه ارز دیجیتالی بیرون داده و یه اکسچنج زده! چطور میشه معتبرهارو تشخیص داد؟
این اعداد و ارقامی که در سایت ها به عنوان ارزش هر واحد از یک ارز دیجیتال ونوسان و مارکت کپ اونها برای دوهزار و خورده ای ارز دیجیتال موجود درج میشه از کجا میاد یا استخراج میشه؟ چقدر معتبر و قابل اعتماده؟
درود...در حال حاضر ریپل و ایوتا و کاردینو و ... برای شروع خوب هستش...
از این سایت خرید کن https://pay.wmiran.com/

latari

Registered User
لایک‌ها
86
الان بلند مدت برای پنج سال حداقل کدوم کویین رو پیشنهاد میکنید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
در تعطیلات کریسمس همونطور که فکر می کردم تراکنش های در انتظار کاهش پیدا کرده این برای بیت کوین خوبه
upload_2018-1-1_22-7-18.png

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
ونزوئلا ارزی رمزنگاری شده با پشتوانه ۵.۳ میلیارد بشکه نفت عرضه می‌‌کند
ونزوئلا در نظر دارد تا برای کاهش اثر تورم بالای ایجاد شده در این کشور، ارز رمزنگاری‌شده‌ای را با نام Petro با پشتوانه‌ی ۵.۳ میلیارد بشکه نفت خام عرضه کند

براساس اطلاعات ارائه شده ونزوئلا در نظر دارد تا برای کاهش فشار ناشی از تورم بالای ایجاد شده در کشور به سراغ ارزهای رمزنگاری شده برود. شنیده‌ها نشان از این دارد که ونزوئلا ارزی رمزنگاری شده با پشتوانه‌ی ۵.۳ میلیارد بشکه نفت را به ارزش ۲۶۷ میلیارد دلار در اختیار عموم قرار خواهد داد.

نیکولاس مادورو، رئیس جمهور کنونی ونزوئلا است که ابتدای ماه جاری میلادی اعلام کرد که دولت این کشور ارز دیجیتال پِترو (Petro) را با پشتوانه‌ی نفت خام، گاز، معادن طلا و الماس این کشور عرضه خواهد کرد. ونزوئلا یکی از اعضای اپک است.
برخلاف تصور بسیاری از کارشناسان حوزه‌ی ارزهای رمزنگاری شده که در رابطه با عرضه‌ی این ارز رمزنگاری شده دچار شک و تردید شده بودند، پترو عرضه خواهد شد. براساس سخنان خورخه رودریگوئز، وزیر ارتباطات ونزوئلا، اولین ارز رمزنگاری شده در روزهای آینده عرضه خواهد شد. براساس سخنان رودریگوئز، فاز اول میدان نفتی آیاکوچو در کمبرند اورینوکو، به عنوان پشتوانه‌ی این پول رمزنگاری شده تعیین شده است. رودریگوئز در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:
این میدان نفتی دارای بیش از ۵.۳۴۲ میلیارد بشکه نفت است که ارزش کلی آن در بازار فعلی بیش از ۲۶۷ میلیارد دلار برآورد شده است.

رودریگوئز برخورداری از پشتوانه‌ی نفت خام را تفاوت این پول رمزنگاری شده با سایر ارزها نظیر بیت‌کوین می‌داند. دولت ونزوئلا بدون اعلام جزئیات بیشتری از پول رمزنگاری خود اعلام کرده که ماینرها از هم‌اینک در انتظار عرضه‌ی عمومی این پول هستند.

ونزوئلا امیدوار است تا با انتشار این پول رمزنگاری شده پترو بتواند تا حدودی از بار کاهش ۹۷ درصدی ارزش پول خود در برابر دلار آمریکا کاسته و از این‌رو بتواند کشور را از دلار آمریکا و سیاست‌های واشنگتن ایزوله کند. ونزوئلا همچنین امیدوار است با استفاده از پترو راه برای پرداخت و مبادله‌ی پول در بازار بین‌المللی باز شود، چرا که این کشور به دلیل ضعف پول ملی قادر به پرداخت‌ بدهی‌های خود نیست.

ونزوئلا در چهار سال اخیر شاهد فشار اقتصادی زیادی بوده است. رئیس جمهور ونزوئلا، آمریکا و سیاست‌های مالی و اقتصادی این کشور در قبال ونزوئلا را دلیل بحران اقتصادی ایجاد شده در کشور می‌پندارد. افزایش ارزش ارزهای رمزنگاری شده طی یک سال اخیر باعث شده تا توجه به این حوزه بیش از پیش افزایش پیدا کند، به‌طوری که حتی شماری از مردم کشور ونزوئلا برای مصون ماندن از آسیب‌های اجتماعی از بیت‌کوین استفاده کرده‌اند.

منبع: https://arzdigital.com/venezuela-oil-backed-cryptocurrency-launch-days-government/

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
تو این بازار کریپتو ها صبر داشته باشی واقعا سود میکنی.
چند روز پیش dnt ها رو فروختم امروز 30 درصد رشد داشت.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
کلا چقدر سود کردید؟ به اندازه ارزی که خریدید.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

مشکل ما اینه که دستی معامله میکنیم

اگر با ربات معامله میکردیم میشد بهتر نتیجه گرفت

چون من اکثر کوین هایی که بلند مدت میخرم توی یه روز تا 100 درصد هم پامپ میشن

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
کلا چقدر سود کردید؟ به اندازه ارزی که خریدید.
10 درصد
مشکل ما اینه که دستی معامله میکنیم

اگر با ربات معامله میکردیم میشد بهتر نتیجه گرفت

چون من اکثر کوین هایی که بلند مدت میخرم توی یه روز تا 100 درصد هم پامپ میشن
اره دقیقا
این اسکریپتایی که مینویسن به چه زبونیه؟
پایتون فک کنم جواب بده؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
10 درصداره دقیقا
این اسکریپتایی که مینویسن به چه زبونیه؟
پایتون فک کنم جواب بده؟

اسکریپت زیاد مهم نیست با vbnet هم میشه نوشت
اگر api اون سایته امکانات بده میشه باهاش تنظیمات خوبی ایجاد کرد برای سود بالا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
https://gunbot.shop
https://www.tradingbotpro.com

لازم نیست از بات استفاده کنید یکی از راهکارهای من اینه که خوب هم تا حالا جواب داده
هر ارزی داخل صرافی دارید بعد از خرید مثلا اگر 1000 ساتوشی خریدید برای فروش 2000 تا 3000 ساتوشی بزارید اینطوری هر زمان پامپی انجام بشه و شما خبردار نشید از دستتون نمیره بعدا دوباره در زمان دامپ به همون مقدار اولیه میتونید خرید کنید و مابقی به عنوان سود بکشید بیرون

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
https://gunbot.shop
https://www.tradingbotpro.com

لازم نیست از بات استفاده کنید یکی از راهکارهای من اینه که خوب هم تا حالا جواب داده
هر ارزی داخل صرافی دارید بعد از خرید مثلا اگر 1000 ساتوشی خریدید برای فروش 2000 تا 3000 ساتوشی بزارید اینطوری هر زمان پامپی انجام بشه و شما خبردار نشید از دستتون نمیره بعدا دوباره در زمان دامپ به همون مقدار اولیه میتونید خرید کنید و مابقی به عنوان سود بکشید بیرون
میشه بیشتر توضیح بدید؟
چجوری از این سایت ها استفاده می‎کنید؟

بالا