• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
سال پیش این موقع ها وقتی بیتکوین نابود شد اتریوم رفت بالا
امسالم احتمالا اتریوم یا neo

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بیاید یه گروه تگرام راه بندازیم.
دنگم بدید سیگنال بخریم.
بارمونو امسال ببندیم
این گروه های سیگنال پولی به نظرم دوزار ارزش ندارن،الان که خداروشکر تا دلت بخواد سایت تحلیل و گروه زیاده همه شدن کارشناس حرفه ای یک سال هم نیست اومدن تو بازار کریپتو ولی چند سال سابقه دارن ازون موقعی که بیت بوده چند سنت....الان طرف 16 سالشم نیست یه دمپایی لاانگشتی هم پاش هست با یه رکابی تو سواحل اندونزی نشسته با یه گوشی سیگنال میده :) یکم مطالعه کنید و با چارتها آشنا بشید برید تو تریدینگ ویو چارتها رو ببینید البته خیلی هاش تحلیل های بدرد بخوری نیست یکم دنبال کنید متوجه میشین کیا تحلیلهاشون خوبه.اخبار رو هم از گروه ها و توئیتر رسمی کوین ها دنبال کنید.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
حواستان به این باینانس باشه Binance.com
نزدیک 2000 دلار منو بالا کشید
ریپل دپوزیت کردم ،کشیدن بالا
به ساپورتم تیکت زدم میگه ما متوقف کردم ریپل رو، و ممکنه 48 ساعت حتی بیشتر پولی رو شما نبینید! آخه اگه متوقف کردی چرا دپوزیتت بازه که کوین بگیری؟!
(یه شبکه درست درمون هم نداره مثل بیتکوین ببینی پول کجا رفته دست کیه، کسی اگه اطلاعی داره راهنمایی کنه)
بلاخره ریپل من رو هم واریز کردند اما چه فایده...
اینها نشون میده یه روزی پاش بیفته .........
درضمن به نظر باینانس رو سیستم ماینینگ میکنه برای شما هم همینطوره ؟

Last edited:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
این گروه های سیگنال پولی به نظرم دوزار ارزش ندارن،الان که خداروشکر تا دلت بخواد سایت تحلیل و گروه زیاده همه شدن کارشناس حرفه ای یک سال هم نیست اومدن تو بازار کریپتو ولی چند سال سابقه دارن ازون موقعی که بیت بوده چند سنت....الان طرف 16 سالشم نیست یه دمپایی لاانگشتی هم پاش هست با یه رکابی تو سواحل اندونزی نشسته با یه گوشی سیگنال میده :) یکم مطالعه کنید و با چارتها آشنا بشید برید تو تریدینگ ویو چارتها رو ببینید البته خیلی هاش تحلیل های بدرد بخوری نیست یکم دنبال کنید متوجه میشین کیا تحلیلهاشون خوبه.اخبار رو هم از گروه ها و توئیتر رسمی کوین ها دنبال کنید.
اره. ولی اون عکس که گذاشتم تا تا حالا کارش خوب بوده . سقوط بیتکونو گفت. سعود bch رو گفت یا xrp. البته xrp تابلو بود روی نمودار (خوشم نمیاد ازش)

الان به چنتا کوین مشکوکم برای سعود شدید
nav enj ada qtum

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
علی آقا دو تا از اون درست درموناشو معرفی کن ما هم پگیر شیم ما که اول رفتیم تو نخش دو تا سیگنال استباه گرفتیم گند زدیم برگشتیم تحلیل خودمونو بکنیم اونم به کلی خراب شد بیتکوین هر بار میرفت پایین بعد میکشید بالا اینبار مرض گرفته شدیم هیرون و سیرون نمیدونیم چی کار بکنیم

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
اره. ولی اون عکس که گذاشتم تا تا حالا کارش خوب بوده . سقوط بیتکونو گفت. سعود bch رو گفت یا xrp. البته xrp تابلو بود روی نمودار (خوشم نمیاد ازش)

nav enj ada qtum
منم از همشون خریدم الا qtum نمیدونم چرا احساس خوبی بهش ندارم :)

• Like
Reactions: dss

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

nav enj ada qtum
صعود ریپل و بیتکوین کش رو منم خودم به شخصه اینجا چند بار روش تاکید داشتم ،کار سختی نکرده:)
اون کوینی که گفته شاید XRB باشه که سرعت تراکنش بالایی داره قبلا تو تاپیک بهش اشاره کرده بودم ولی این چند وقته خیلی رفته بالا و ریسکش زیاده مگه اینکه بخواد به اکسچنجهای معروف به مرور اضافه بشه.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
صعود ریپل و بیتکوین کش رو منم خودم به شخصه اینجا چند بار روش تاکید داشتم ،کار سختی نکرده:)
اون کوینی که گفته شاید XRB باشه که سرعت تراکنش بالایی داره قبلا تو تاپیک بهش اشاره کرده بودم ولی این چند وقته خیلی رفته بالا و ریسکش زیاده مگه اینکه بخواد به اکسچنجهای معروف به مرور اضافه بشه.

الان دنیال چیز بنیادی خوبم مثل اتریوم که 25$ بود
xrb تو cryptopia نیسش

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
علی آقا دو تا از اون درست درموناشو معرفی کن ما هم پگیر شیم ما که اول رفتیم تو نخش دو تا سیگنال استباه گرفتیم گند زدیم برگشتیم تحلیل خودمونو بکنیم اونم به کلی خراب شد بیتکوین هر بار میرفت پایین بعد میکشید بالا اینبار مرض گرفته شدیم هیرون و سیرون نمیدونیم چی کار بکنیم
من هر وقت یه کوین خوب ببینم که موقعیت خوبی داره اینجا معرفی میکنم البته من فقط نظرمو میگم.لایت کوین به ده دلار نرسیده بود اینجا معرفی کردم پارسال ،،وقتی هم بالای سیصد دلار رفت دیدم اینجا سیگنال پانصد و هزار دلار میدن گفتم دیگه ریسکش بالاست حتی تو خصوصی هم ازم پرسیدن گفتم فعلا رفت برا استراحت تا ببینیم در آینده شرایط خریدش پیش میاد،ریپل و بیتکش هم تو این چند وقت چند بار اعلام کردم.چندتا هم خدایی از دستم در رفت مثل zcoin که اینجا اعلام کنم(جزو کوین های پرایویت مثل زیکش هستش) اونم خوب رفت بالا.البته اینم بگم خودم هم مثل همه اشتباهات زیادی داشتم مثل فروش ریپل روی 1.3 دلار و ...
الانم دارم بررسی میکنم روی چندتا کوین ببینم اوضاع بیت چی میشه اعلام میکنم

8030

Registered User
لایک‌ها
465
مشکل بعضیا اینه که دائم دنبال سود هستن تو این بازار و اتفاقی که می افته ضررهای پی در پی میدن و بعضا سنگین.
تو این بازار باید شکارچی باشی و کمین کنی حتی اگه شده 4 یا 5 ماه .
اینطوری بخواید معامله کنید جز استرس از دست دادن سرمایه تون تو اکسچنجها چیزی گیرتون نمیاد.
بازار یه پامپ وحشتناک سنگین و غیر قابل پیشبینی داشته، زمان میبره دوباره به حالت عادی بر گرده و پامپها دوباره شروع بشه.

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان به نظرتون بیت کوین که روند صعودی رو شروع میکنه و کف الان چقدر خواهد بود

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مشکل بعضیا اینه که دائم دنبال سود هستن تو این بازار و اتفاقی که می افته ضررهای پی در پی میدن و بعضا سنگین.
تو این بازار باید شکارچی باشی و کمین کنی حتی اگه شده 4 یا 5 ماه .
اینطوری بخواید معامله کنید جز استرس از دست دادن سرمایه تون تو اکسچنجها چیزی گیرتون نمیاد.
بازار یه پامپ وحشتناک سنگین و غیر قابل پیشبینی داشته، زمان میبره دوباره به حالت عادی بر گرده و پامپها دوباره شروع بشه.

اره ولی خوش شانسی یا بدشانسی من هر کوینی میخرم فرداش چند برابر میشه

یعنی همین کوینایی که برای 10 ماه اینده دارم ذخیره میکنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ad35ad.JPG

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برداشت ریپل از hitbtc یا binance مشکل نداره؟
سایتی که تتر می فروخت در حال بروزرسانی بود، امروز ریپل رو با ادوکش خریدم، هم گرون خریدم هم با کارمزد 3 درصد،

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مشاهده پیوست 1049609
چی شده؟

dss

Registered User
لایک‌ها
198

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
احسنت. کدوما بود
بیتکوین انگار دوس داره باز بیاد رو ۸هزار

این SEND بود اشتباه کردم کاش به نصیحتت عمل میکردم درصد به درصد میفروختم

البته دیشب اینکار رو برای STU و LEND کردم قدم ها رو بالاتر گذاشتم یه تعدادش فروش نرفت

البته هنوز 3 برابر روی سود هستم

در مورد بیتکوین به نظر من داره میاد روی کانال اصلی حرکتش ، اگر نگاه کنی از اول دسامبر از مدارش خارج شده ولی دوباره داره برمیگرده به مدار اصلیش

ad51a3d.JPG

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون امسال (2018) سال چه کوینی هست (شیت کوین نه) ؟ 2017 سال اتریوم و دش بود رشد چند ده برابری کردن ..
بعضیا میگن ریپل

dss

Registered User
لایک‌ها
198
ریپل کوین بانکی هست شدید دستکاری میشه.
سال جدید اوایلش neo eth veritaseum ppt
بهار omg neo
ltc dash btc bch monero

اواخر سال eos احتمالا خوب بکشه بالا

بالا