shahrokh222
Registered User
اینجور که به نظر میاد واللتت به روز نیست و فعال نیست انگار فرضا بهت بگم به اینترنت وصل نیسی و از این حرفا . حتما بک اپ رو فعلا بگیر که این والت از دستت نره تا یه مشت دستکاری کن یا ریست کن سیستمو یا رو یه سیستم دیگه والتو نصب و اجرا کن و بک اپ رو اونجا اجا کن تا ببین والتت فعال میشه یا نه .سلام کسی xdn خریده تا بحال؟
من یه هفته پیش چنج کردم هنو نبومده تو والت
لطفا کسی بلده راهنمایی کنهمشاهده پیوست 1049424
دوستان هیچ وقت والتی که هنوز تست نکردید همه پولتونو یه جا بهش نفرستید همیشه برا بار اول ک میخواد والت رو تست کنید حتما یه مبلغ برابر با یکی دو دلار نهایت بهش ارسال کنید اگر والت دریافت کرد پولتونو بعد همه پولتونو ارسال کنید به اون وگرنه هیچ والتها هم حتما باید تیک بوخورن و اپگرید بشن و مشخص باشه که کانکت هست و وصله و ایرادی نداره همیشه حتما برای والتهای شیت کوینها این تستو بکنید حالا والبتهای بیتکوین موردی ندارن مثل الکتروم ولی باید کانکت بودنشونو چک کرد.
الان فرضا همون بیتکانکت والتش رو غیر فعال کرده خودش و اگر کسی ارسال کنه بهش پولش دریافت نمیشه البته تا یه ماه پیش دو ماه پیش تقریبا که من دیدم اینطور بودی خیلی به این سیستم و درست کار کردنش که حتما بعد از ارسال شما دریافت میکنید اعماد نکنید همیشه حتما تست کنید