• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام کسی xdn خریده تا بحال؟
من یه هفته پیش چنج کردم هنو نبومده تو والت
لطفا کسی بلده راهنمایی کنهمشاهده پیوست 1049424
اینجور که به نظر میاد واللتت به روز نیست و فعال نیست انگار فرضا بهت بگم به اینترنت وصل نیسی و از این حرفا . حتما بک اپ رو فعلا بگیر که این والت از دستت نره تا یه مشت دستکاری کن یا ریست کن سیستمو یا رو یه سیستم دیگه والتو نصب و اجرا کن و بک اپ رو اونجا اجا کن تا ببین والتت فعال میشه یا نه .

دوستان هیچ وقت والتی که هنوز تست نکردید همه پولتونو یه جا بهش نفرستید همیشه برا بار اول ک میخواد والت رو تست کنید حتما یه مبلغ برابر با یکی دو دلار نهایت بهش ارسال کنید اگر والت دریافت کرد پولتونو بعد همه پولتونو ارسال کنید به اون وگرنه هیچ والتها هم حتما باید تیک بوخورن و اپگرید بشن و مشخص باشه که کانکت هست و وصله و ایرادی نداره همیشه حتما برای والتهای شیت کوینها این تستو بکنید حالا والبتهای بیتکوین موردی ندارن مثل الکتروم ولی باید کانکت بودنشونو چک کرد.

الان فرضا همون بیتکانکت والتش رو غیر فعال کرده خودش و اگر کسی ارسال کنه بهش پولش دریافت نمیشه البته تا یه ماه پیش دو ماه پیش تقریبا که من دیدم اینطور بودی خیلی به این سیستم و درست کار کردنش که حتما بعد از ارسال شما دریافت میکنید اعماد نکنید همیشه حتما تست کنید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
Lend رو که دوستان پیشنهاد دادند خوب رفت بالا من خریدم ولی زودی فروختمش الان دوبرابر شده

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
ریپل چند لحظه دوم شد
ترکید

فکر کنم تو دنیای کریپتو همه چیز تکرار میشه.
اون چند هفته ای که ارزش ریپل ۲۰برابر شد رو من یادم نمیاد چون اون موقع ها اصلا اینها رو نمیشناختم

---
دوستان احتمال داره که اتریوم در فوریه ۲۰۱۸ ( عین فوریه ۲۰۱۷) قیمتش بترکه و مثلا به ۲۰۰۰ برسه ؟؟
---

لا اقل میشه گفت کوین های دیگه (ریپل؛بیتکش؛حتی مونرو) تقریبا رفتار و الگوی خاص خودشون رو تکرار میکنند

پ.ن
قشنگ میشد دید که ریپل ۷الی۱۰ برابر میشه
امان از بی پولی و البته سختی های تبدیل چندرغاز تومان به وبمانی و همش کارمزد و موجودی های "صفر" سایت های وطنی و ...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
وقتی خواب بودم STU هام تا 0.21 رفته بودن الان برگشته توی 0.087520 در برابر دلار حیف شد

cdt رو هم شب روی 0.18 نفروختم الان شده 0.132 اینم حیف شد

lend رو 24 دسامبر 0.00000460 خریده بودم الان شده 0.00001300 در برابر بیتکوین

AIR هم میخواستم بخرم ولی چون دیدم فعلا فقط روی یه سایت دارن کار میکنن که بخرن و بفروشن سمتش نرفتم

smartهای نازنین تا 1 دلار هم رفتن واقعا حیف شد زودفروختم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
وقتی خواب بودم STU هام تا 0.21 رفته بودن الان برگشته توی 0.087520 در برابر دلار حیف شد

cdt رو هم شب روی 0.18 نفروختم الان شده 0.132 اینم حیف شد

lend رو 24 دسامبر 0.00000460 خریده بودم الان شده 0.00001300 در برابر بیتکوین

AIR هم میخواستم بخرم ولی چون دیدم فعلا فقط روی یه سایت دارن کار میکنن که بخرن و بفروشن سمتش نرفتم

smartهای نازنین تا 1 دلار هم رفتن واقعا حیف شد زودفروختم

تو چه مارکتی؟ بینانس؟

قبل خواب برای کوین sell order با قیمت خوب بزن چه دیدی شاید فروش رفت.

---

منم اگه تتر داشتم می تونستم با انتقال ریپل از بینانس به exmo بیشتر 10 درصد سود کنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
تو چه مارکتی؟ بینانس؟

قبل خواب برای کوین sell order با قیمت خوب بزن چه دیدی شاید فروش رفت.

---

منم اگه تتر داشتم می تونستم با انتقال ریپل از بینانس به exmo بیشتر 10 درصد سود کنم

فعلا hitbtc

ااز شانس من اگر اورد بزنم برای کوینی که الان 0.05 هستش روی 0.2 شب میاد 0.2 رو هم رد میکنه میشه 2 دلار

البته این اشتباهه منه به خاطر اینکه hitbtc فکر میکنم دوتا امکان برای همچین مواقعی داره ولی من فعلا بلد نیستم ازش استفاده کنم

باید امتحان کن میاد بگیرم

1d3ad.JPG da3ad.JPG

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خدا رو شکر که روی این یکی ضرر نکردیم

بیاد پایین بازم میخم

dad2a.JPG

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
ریپل چند لحظه دوم شد
ترکید

اون چند هفته ای که ارزش ریپل ۲۰برابر شد رو من یادم نمیاد چون اون موقع ها اصلا اینها رو نمیشناختم

---
دوستان احتمال داره که اتریوم در فوریه ۲۰۱۸ ( عین فوریه ۲۰۱۷) قیمتش بترکه و مثلا به ۲۰۰۰ برسه ؟؟
---

لا اقل میشه گفت کوین های دیگه (ریپل؛بیتکش؛حتی مونرو) تقریبا رفتار و الگوی خاص خودشون رو تکرار میکنند

پ.ن
امان از بی پولی و البته سختی های تبدیل چندرغاز تومان به وبمانی و همش کارمزد و موجودی های "صفر" سایت های وطنی و ...
‌نیازی به این کاره نیست از لوکال بتکوین بخر بریز تو صرافی قیمت گاهی مناسبه اونجا یکم زیر نظر داشته باش قیمت فروشنده هارو یا اینکه خودت اگهی خرید بزنید

اعیانی885

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
147

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
به نظرتون strat پایین تر از 1 میلی بیت میاد؟
یه سری برنامه دارن واس سال جدید

8030

Registered User
لایک‌ها
465
ریپل چند لحظه دوم شد
ترکید

---
---

پ.ن

ریپل من مطمئن بودم میره بالا منتها مشکل اصلیش کیف پولشه که ایرانیا بهش دسترسی ندارن .تنها راه نگه داشتنش تو اکسچنجه که اونم اشتباه هست.
بنظرم سال بعد بازم افزایش قیمت رو اتریوم و بیت کوین و کریپتوهای رده بالا خواهیم داشت.حتی امکان داره اتر به 1500 هم برسه سال اینده.

thefirst

Registered User
لایک‌ها
74
اینجور که به نظر میاد واللتت به روز نیست و فعال نیست انگار فرضا بهت بگم به اینترنت وصل نیسی و از این حرفا . حتما بک اپ رو فعلا بگیر که این والت از دستت نره تا یه مشت دستکاری کن یا ریست کن سیستمو یا رو یه سیستم دیگه والتو نصب و اجرا کن و بک اپ رو اونجا اجا کن تا ببین والتت فعال میشه یا نه .

دوستان هیچ وقت والتی که هنوز تست نکردید همه پولتونو یه جا بهش نفرستید همیشه برا بار اول ک میخواد والت رو تست کنید حتما یه مبلغ برابر با یکی دو دلار نهایت بهش ارسال کنید اگر والت دریافت کرد پولتونو بعد همه پولتونو ارسال کنید به اون وگرنه هیچ والتها هم حتما باید تیک بوخورن و اپگرید بشن و مشخص باشه که کانکت هست و وصله و ایرادی نداره همیشه حتما برای والتهای شیت کوینها این تستو بکنید حالا والبتهای بیتکوین موردی ندارن مثل الکتروم ولی باید کانکت بودنشونو چک کرد.

الان فرضا همون بیتکانکت والتش رو غیر فعال کرده خودش و اگر کسی ارسال کنه بهش پولش دریافت نمیشه البته تا یه ماه پیش دو ماه پیش تقریبا که من دیدم اینطور بودی خیلی به این سیستم و درست کار کردنش که حتما بعد از ارسال شما دریافت میکنید اعماد نکنید همیشه حتما تست کنید

ممکنه با فیل شکن کار کنه؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
ریپل من مطمئن بودم میره بالا منتها مشکل اصلیش کیف پولشه که ایرانیا بهش دسترسی ندارن .تنها راه نگه داشتنش تو اکسچنجه که اونم اشتباه هست.
بنظرم سال بعد بازم افزایش قیمت رو اتریوم و بیت کوین و کریپتوهای رده بالا خواهیم داشت.حتی امکان داره اتر به 1500 هم برسه سال اینده.
https://forum.persiantools.com/thre...و-سیستم-بلاکچین.828603/page-112#post-12354297

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
BCH و ببینید اخه این کوین چرا اینطوریه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان نظري درباره اين دو كوين XMG و NEOS داريد؟ ميگن تو ژانويه هاردفورك دارن. 2 يا 3 برابر ميشن. درسته؟

neos Coin Having 4 Strong News Coming Up
Jan 15 >> BETA Test

Mid Jan >> NEOS V3 Client Aesthetic Improvements

End Jan >> Foreign Exchanges to open up NEOS to New Markets

End Jan >> Big News HARD FORK​

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
فعلا hitbtc

ااز شانس من اگر اورد بزنم برای کوینی که الان 0.05 هستش روی 0.2 شب میاد 0.2 رو هم رد میکنه میشه 2 دلار

البته این اشتباهه منه به خاطر اینکه hitbtc فکر میکنم دوتا امکان برای همچین مواقعی داره ولی من فعلا بلد نیستم ازش استفاده کنم

باید امتحان کن میاد بگیرم

مشاهده پیوست 1049447 مشاهده پیوست 1049448
Hitbtc برنامه اندروید هم داره جواد اقا؟

بالا