Hitbtc برنامه اندروید هم داره جواد اقا؟
ندیدم
Hitbtc برنامه اندروید هم داره جواد اقا؟
یسمنظورتون این کوینه؟
https://hitbtc.com/exchange/VOISE-to-BTC
فکر بدی نیست انگلش بده تا ببینی اخرش اوکی میشه یا نه ته تهش که دیدی هیچ راهی نبود والت و بک اپ وابتت رو بده به من تا ببینم میتونم اوکیش کنم یا نه لااقل پولت سوخت نره اگر نتونی از والت استفاده کنیممکنه با فیل شکن کار کنه؟
بهتر هستش الان ریسک نکنیددوستان
ریپل با قیمت 2 دلار باز هم جای خرید داره ؟
برداشت چی کار می کنه؟ خواستم برم اونجا ریپل بخرم .. البته اگه بتونم دلار تتر گیر بیارمحواستان به این باینانس باشه Binance.com
نزدیک 2000 دلار منو بالا کشید
ریپل دپوزیت کردم ،کشیدن بالا
به ساپورتم تیکت زدم میگه ما متوقف کردم ریپل رو، و ممکنه 48 ساعت حتی بیشتر پولی رو شما نبینید! آخه اگه متوقف کردی چرا دپوزیتت بازه که کوین بگیری؟!
(یه شبکه درست درمون هم نداره مثل بیتکوین ببینی پول کجا رفته دست کیه، کسی اگه اطلاعی داره راهنمایی کنه)
پیش بینی من اینه بیت کوبن تا 13,500 میاد پایین و این باز بدون توقف می کشه بالا.
پیشنهاد من اینه کمی صبر کنید.
یکماه دارم هی میگم ریپل را دریابیدریپل از نزدیک 3 دلار اومد زیر 2 دلار بخریم؟
وقتی ریپل داشتم 0.22 دلار بود کی می دونست اینجوری میره بالا. شاید 3000 تا داشتم اون موقعیکماه دارم هی میگم ریپل را دریابید
الان دیگه ریسک بالایی داره به نظرم البته شاید بازم بره بالا ولی من خودم تو اینجور مواقع فقط نگاه میکنم
خبرشو دیروز گذاشتم دوستان ببین منم خوندم خودش ادعا میکنه اومده مشکلات رو رفع کنه و چهره ایتریوم را به روزهای اوج برگردونه#دوره فورک
19 ژانویه فورک اتریوم در راهه بنام etz،فکر میکنم فورک قوی و با برنامه ای خواهد بود.