king-worgen
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 9
افزایش ضریب سختی حل هر بلاک باعث این گرونی به نظر من و بالاتر هم میره بیتکوین
2 تا اشتباه لپیمقدار بیت کوین اکتشافی هم هر روز داره کمتر میشه تا به صفر برسه
2 تا اشتباه لپی
مقدار بیتکوین اکتشافی یا همون block reward هر 210000 بلاک که تقریبا میشه 4 سال نصف میشه و به همین خاطر هیچ وقت به صفر هم نمیرسه.
الان قیمت شد 865 دلار .بهترین راه اینه که تا دیر نشده تو یه رونیو شیر معتبر سرمایه گذاری کنید بیت کوین هاتون رو.کلا 21 میلیارد بیت کوین هست دیگه اخرای ماینینگ که برسیم ناچیز میشه و قیمت باید وحشتناک بره بالا تا ماینینگ صرفه داشته باشه
قیمت امروز 847 دلار!
تا 874 $ رفت اومد پایین داره جالب میشه قضیه ولی نظر شخصیم اینه که الان خریدن ریسکش بالاست الان وقت فروشه ولی از 780 پایین تر نمیره
میلیون داداش نه میلیارد کلا 21 میلیون بیت کوین آزاد میشهکلا 21 میلیارد بیت کوین هست دیگه اخرای ماینینگ که برسیم ناچیز میشه و قیمت باید وحشتناک بره بالا تا ماینینگ صرفه داشته باشه
قیمت امروز 847 دلار!
من حسرت وقتی رو می خورم که 16 دلار بود خودم سرمایه بالا نداشتم به چند نفر گفتم شریکی بخریم یه جورایی مسخرم کردند هر چی توضییح دادم قانع نشدند دیگه پیگیر قیمتشم نبود تا این چند وقت واقعا حیفکاش موقعی که ۳۰۰ دلار بود میخریدم
امید چندانی به بالا رفتن قیمتش نداشتم
تعطیلات از دیروز تا 7 ژانویه هست؟الان روزای تعطیل اونا هست معمولا روزای تعطیل افت شاهد هستیم حالا باید دید چه میشه