دیشب 8 بیت کوینی که داشتم رو به پرفکت مانی تبدیل کردم ( 874 دلار ) این 8 تا با قیمت 590 دلار خریداری شده بود
الان منتظرم دوباره سقوط کنه سقوط که کنه عالی میشه و دوباره بیت کوین می خرم
چقدر کارمزد حساب میشه توی این تبدیل ؟
دیشب 8 بیت کوینی که داشتم رو به پرفکت مانی تبدیل کردم ( 874 دلار ) این 8 تا با قیمت 590 دلار خریداری شده بود
الان منتظرم دوباره سقوط کنه سقوط که کنه عالی میشه و دوباره بیت کوین می خرم
چقدر کارمزد حساب میشه توی این تبدیل ؟
روی 893 بود قیمت ولی برای هر کدوم 874 تا پرداخت کرد changer.com
تقریبا با خورده هاش اگر بخوایم حساب کنیم رو هر کدوم 20 دلار خورده در مجموع 8 تا 20 تا 160 دلار
2 درصد روی تبدیل پرفکت به بیتکوین میگیره
2.5 درصد روی بیتکوین به پرفکت
بازم بد نیست
شما با دلار چند تومنی خریده بودی بیتکوین رو ؟
پرفکت مانی 3580 تومنی رو تبدیل کرده بودم
خوب تو همون btc-e تبدیل میکردید که مطمعن تر بود و هم نیم درصد کارمزد تبدیل داره دلار رو همونجا نگه میدارم تا زمانی که وقت خرید برسه دوبارهروی 893 بود قیمت ولی برای هر کدوم 874 تا پرداخت کرد changer.com
تقریبا با خورده هاش اگر بخوایم حساب کنیم رو هر کدوم 20 دلار نوش جان کرده در مجموع 8 تا 20 تا 160 دلار
بله البته برادرم اینکار رو برام انجام داد چون من پاسپورت ندارمشما پرفکتت رو وریفای کردی ؟
اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی اکانت داخلش ساختم ! این سایت مطمئنه ؟! از هر لحاظ تحریم و ... ؟ واقعا نیم درصد کامزد داره ؟ عالیه !خوب تو همون btc-e تبدیل میکردید که مطمعن تر بود و هم نیم درصد کارمزد تبدیل داره دلار رو همونجا نگه میدارم تا زمانی که وقت خرید برسه دوباره
فقط ریسک هک صرافی داره که خوشبختانه این تاحالا هک نشده و امیدوارم نشه :general410:
بله داداش جز معتبرترین سایت ها هست تو مارکت بلاکچین هم ببینی اسم این هست با بیت فینیکس و بیت استمپ و ... تا حالا هک نشده و با ما هم مشکل ندارهاطلاعات زیادی ازش ندارم ولی اکانت داخلش ساختم ! این سایت مطمئنه ؟! از هر لحاظ تحریم و ... ؟ واقعا نیم درصد کامزد داره ؟ عالیه !
2012تا حالا هک نشده
شاید بشه اینو recover کرد اگه هنوز فایل رو داری.AES encrypted wallet backup رو دارم
دارمش
چی هست این شرکتاحتمال زیاد تا اولین روز 2017 از مرز $1000 میگذره و بعد یک ریزش داریم-این یک احتماله-
هند و ونزوئلا نقش خیلی مهمی داشتن تو این افزایش قیمت.
یک مورد خیلی مهم هست، خیلی از کاربران شرکت بزرگ Airbnb درخواست کردند از مدیران این شرکت برای قرار دادن سرویس پرداخت بیت کوین تا کاربران بتونند بیت کوین به این شرکت پرداخت کنند. که اگر این شرکت بیت کوین رو integrate کنه در پلتفرمش، قیمت بالا تر از این هم میرسه.
چقدر جدیاز یکی دوهفته دیگه ریزش جدی شروع میشه
.....