vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
ریزش تمومه دیگه بنظر طوفان خوابیداوه اوه چه ریزشی داره میکنه![]()
ریزش تمومه دیگه بنظر طوفان خوابیداوه اوه چه ریزشی داره میکنه![]()
به نظر من قیمت واقعی نزدیک 750 دلار هست که به اون برسه شروع میکنه به صورت خیلی کند بالا رفتن و احتمالا سال دیگه این موقع قیمت واقعی 1500 باشه.البته قیمت بیت کوین رو کسی نمیتونه دقیقا پیش بینی کنه ولی به نظر من یه رشد دو برابر هر سال خواهد داشت.به نظرتون روی چه قیمتی ثابت میشه؟
از یکی دوهفته دیگه ریزش جدی شروع میشه
.....
داداش شما که روی 874 فروختی رفت اینطور که ضرر میکنی الان 903 قیمت دارهوای پسر میدونی چند وقته منتظر این ریزش بودم
داداش شما که روی 874 فروختی رفت اینطور که ضرر میکنی الان 903 قیمت داره
آره btc-e قیمتش کمتره شما گفته بودی با changer کار میکنی من قیمت اونجا رو در نظر گرفتمروی اون که سود خوبی کردم 590 دلار خریده بودم اونم با دلار ارزون تر قبل از این رشد عجیب غریب هم بود ! ولی بعدش ( در همین هفته اخیر ) با 3 بیت کوین در btc-e چندین بار ترید انجام دادم
در مجموع یه سود 311 دلاری کردم
الان روی 864 قیمت خرید تو BTC-e
امیدوارم بازم بیاد پایین تر بشه حداقل 8 تا بخرم
آره btc-e قیمتش کمتره شما گفته بودی با changer کار میکنی من قیمت اونجا رو در نظر گرفتم
امیدوارم همه سود کنیم من حیف یه تراکنش فی ارسال رو کم زدم دیر کانفیرم خورد چند صد برابر فی ضرر کردم
100% و مطمئن نمیشه پیش بینی کرد ، ولی با این اوضاع کاهشی که داره احتمال داره کمتر از 48 ساعت به 780 برسه و بعدش آروم بگیره.بعد از این که بچه ها در انجمن گفتن BTC-e مطمئنه و ... منم از BTC-e دیگه استفاده می کنم
مهم نیست آقا تا 790 پایین میکشه ؟
دوهفته شد و پیش بینی بنده کاملا درست از اب دراومدRemindMe! In 2 weeks
اینجاعزیرم کجایی؟ دقیقا کجایی؟؟ lol
قیمت: 1080
بیت کوین یک ارز نیست و در اینصورت نباید مشاهده شود، کسانی که در بیت کوین سرمایه گذاری کردند بر این اساس باید از خطرات احتمالی آن آگاه باشند و از سرمایه هایشان مراقبت کنند!
:general601:دوهفته شد و پیش بینی بنده کاملا درست از اب دراومد
بازم راهنمایی خواستید بیای پیش خودم![]()
لطفا source خبریتون رو عوض کنین اون سایتهای خبری که تاپ میبینی full of :general502: هستن.به طور کلی دولت چین و بانک مرکزی چین بر این عقیده هست که بیت کوین خیلی خوبه، ولی از نظر قانونی مشکل داره، یا به قول خارجیا illegal هست!!