• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
فکر کنم دپوزیت کرده بود اما به موجودیش اضافه نشده بود. منم اینجوری شدم اما با دامین yobit.io چک کردم به والت اضافه شده بود.

yobit اگه مشکلی پیش نیاد خوبه ولی اگه به مشکلی بر بخوریم دیگه باید دست به دعا برد. چند بار ویتدارو انجام دادم بیشترین مدت ویتدارو 3 روز رو حالت processing بود. تیکت زدم، به اون یارو پیام زدم انگار پیام من رو اصلاً نمی دید یا مال اون سایت نبودن. یه بار چند نفر مشکلشون رو تو ترول باکس گفتن اومد همه رو بن کرد گفت گریه نکنید صبر کنید یکی یکی مشکل حل میشه (چیزی تو این مایه ها گفت)
یه بار مشکلم بعد یکی دو روز حل شد، بعد از چند روز جواب تیکت رو دادن. خسته نباشن
چرا اينطوري شده. برداشت ها همشون غيرفعال شدن يا فقط doge غيرفعاله؟
وقتي روش كليك مي كني ميگه سبزو آمادست ولي مي زني روي برداشت ميگه موقتا off .
كل برداشتهاي yobit قطع هستن ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شیت کوین ها تو yobit چه افزایشی داشتن 450 درصد و 860 درصد و
داگ کوین صبح 88 ساتوشی بود الان 100 رو رد کرده
چرا اينطوري شده. برداشت ها همشون غيرفعال شدن يا فقط doge غيرفعاله؟
وقتي روش كليك مي كني ميگه سبزو آمادست ولي مي زني روي برداشت ميگه موقتا off .
كل برداشتهاي yobit قطع هستن ؟
نمی دونم چند روزه با yobit کار نکردم. تو قست چت سایت پرسیدی؟
برای تست یکم کوین تبدیل کن ببین بقیه هم مشکل دارن یا نه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یکی از اشتباهاتم خرید مقدار خیلی کمی از NEBL بود

روی
0.00033334 فقط 10 تا خریدم

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
بزرگترین حسرت من :
https://colossuscoinxt.org/masternodes/

7 ماه پیش 1600000 cv2 معادل 800000 colx داشتم که ش*ت کوین داغون حساب میشد . روی یک ساتوشی خریدم و رو 2 فروختم . الان هر colx 135 ساتوشیه . :(
1800000 HTML داشتم روی یک خریدم روی 3 فروختم . الان بعد از سواپ تا 30 هم بالا رفت:(

عیب نداره قسمت بوده . الان معنی HODL رو میفهمم .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اقا جواد ۱ راهنمایی و اموزشش ازتون . میخاستم بگیرم
چون این کوین های استارتاپ شده و تازه کار رو از چه راهی پیدا میکنید؟از یوتوب یا فروم ها و...
ممنون میشم اموزش بدید

اقا ممنون میشم اینن اگه ممکنه وقت بزاری آموزش بدی و راهنمایی کنید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یه کوین هستش DOT که مخصوص صرافی کرایپتوپیا هستش
من اینو هیچ وقت جدی نگرفتم ولی وقتی BNB رفت بالا و این تویت رو دیدم به نظرم ارزش سرمایه گذاری بلند مدت خواهد داشت

So @Cryptopia_NZ's userbase grew almost 300% in 35 days. Their home currency's marketcap (even after doubling today) is $15M. Check your app store. How many users do popular apps have? Topia has 1.4 MILLION USERS. BRB, recalibrating all my $DOT sells.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یه کوین هستش DOT که مخصوص صرافی کرایپتوپیا هستش
من اینو هیچ وقت جدی نگرفتم ولی وقتی BNB رفت بالا و این تویت رو دیدم به نظرم ارزش سرمایه گذاری بلند مدت خواهد داشت

So @Cryptopia_NZ's userbase grew almost 300% in 35 days. Their home currency's marketcap (even after doubling today) is $15M. Check your app store. How many users do popular apps have? Topia has 1.4 MILLION USERS. BRB, recalibrating all my $DOT sells.
به نظر من کوینهایی که متعلق به یه صرافی باشه 100% ج میده مثلا بیتکانکت صرافیش خودش بود و ببینید به کجا رسید قیمتش . بینانس صرافیش خودش بود و چ رشدی کرد و باز دی او تی

به نظر من در همون کوتاه مدت نهایت دو تا 4 ماه ج میده حداکثر و قیمتش ممکنه تا یه دلار هم برسه البته اگر واقعا مال خود کریپتو پیا باشه فعلا که رفته رو پامپ ولوم خوبی داره الان ولی از 2014 تایپیک باز شده و البته قدرت بینانس رو ک نداره

Last edited:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
دیشب مثلاً خواستم به خاطر بدبیاری ها و اشتباهات مکرر پولی که برای اکسچنج گذاشته بودم رو بدون سود/ضرر در بیارم بعدا ترید کنم. واسه همین ریپل قیمت بالا خریدم انتقال دادم به bitsane که قیمت بالاتر بقروشم و ضرر جبران شه. از شانس خوب من سرور bitsane مشکل داشت.

bitsane یه ساعت پیش تو فیس بوک پست زدن
We are happy to announce that we have finished installing new servers and now in the process of fine-tuning. A lot of issues, including withdrawals and website speed will be resolved in next 12 hours according to current processing speed (deposits and withdrawals queue is working hard sending and accounting funds).

انگار مقاله CNBC سرورهای bitsane رو پوکونده
این مقاله CNBC چی بوده مگه؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
درود دوستان...
متاسفانه متاسفانه ریپل از قبل ایران رو تحریم کرده...برای خرید و فروش ریپل براتون توصیه نمی کنم...
به سمت ارزهای دیگه بریم که ارزش از ریپل بالاتره...
از کجا متوجه شدید؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا ممنون میشم اینن اگه ممکنه وقت بزاری آموزش بدی و راهنمایی کنید

لیست کوین ها مشخصه

coinmarketcap.com

ادرس تویتر و reddit و وبسایتشون هم هست میشه قشنگ مطالعه کرد همه چیو

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
این کوینها را کجا باید نگه داشته باشیم !؟ کیف پول دارن ؟؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
دوج کوین یک شوخی میلیاردی!
دوج کوین (Dogecoin) یا دوژکوین، که فقط برای یک شوخی و به عنوان یک ارز دیجیتال فان ایجاد شده بود، اکنون از ارزش بازار ۱ میلیارد دلار عبور کرد. این موضوع به خوبی میزان رشد ارزهای مجازی از سال ۲۰۰۹ به بعد را نشان می‌دهد.

چهار سال پس از بلاک اول بیت کوین، برنامه نویسی به نام بیلی مارکوس،‌ ارزدیجتال خودش را در سال ۲۰۱۳ برنامه‌نویسی کرد. با کمک جکسون پالمر، مدیر محصول و تحلیلگر داده در شرکت ادوبی، دوج کوین به جهان معرفی شد.

خالق دوج کوین بدون در نظر گرفتن پذیرش آن توسط مردم ، با استفاده از لوگو ای برگرفته از عکس «سگ شیبا اینو» قصد ایجاد یک میم اینترنتی محبوب و یک سیستم پرداخت آنلاین دوستانه را داشت.

در طول پنج سالی که از ایجاد دوج کوین می‌گذرد، این ارز به دلیل اشتیاق کاربران،‌ رشد بسیار خوبی داشته است. چند سالی است که دوج کوین به عنوان یک سیستم پرداخت انعام، محبوبیت بسیار زیادی در بین کاربران بدست آورده است. سایت رسمی این ارز در این باره اینگونه نوشته است :
یکی از بهترین کاربردهای دوج کوین، «پرداخت انعام» به تولید کنندگان محتوای‌های با ارزش است. تصور کنید که به جای لایک به نویسندگان محتوای با ارزش،‌ دوج کوینی اهدا شود که ارزش واقعی دارد و می‌تواند در تمام اینترنت استفاده شود

این رمز ارز هیچ محدودیتی در استخراج کوین ندارد. در زمان نوشتن این مقاله، بیش از ۱۱۲ میلیارد دلار واحد دوج کوین در گردش وجود دارد. در حالی که قیمت یک دوج کوین ارزشی تقریبا ۰٫۱ دلاری دارد، ارزش کل بازار آن اکنون بیش از ۱٫۷ میلیارد دلار است
dog.jpg

نام دوج کوین
اولین بار در سال ۲۰۰۵، کلمه دوج در یک سریال تلویزیونی در یک اشتباه کلامی مطرح شد و پس از آن کلمه “doge” به معروف ترین میم اینترنتی برای کلمه سگ بدل شد. لوگوی این ارز هم برگرفته از سگ شیبا اینو است.

جامعه خیریه
انجمن توسعه دهندگان دوج کوین فعالیت های مفیدی هم در زمینه خیریه انجام داده اند.

در سال ۲۰۱۳، کیف پول اصلی دوج کوین هک شد و میلیون ها واحد از آن به سرقت رفت. پس از آن، انجمن دوج کوین کمپینی به نام SaveDogemas تشکیل دادند و تمام مبالغ به سرفت رفته را جبران کردند.

این انجمن همچنین برای ورزشکاران المپیک، پروژه های تامین آب در کنیا و همچنین راننده های بازنشسته NASCAR، جاش ویس، مبالغ زیادی جمع آوری کرده است.
dogecoin-price-810x383.png

بازار کل دوج کوین پس از عبور از مرز ۱ میلیارد دلار با واکنش های جالبی در اخبار و شبکه های اجتماعی رو به رو شد.

Jameson Lopp پژوهشگر بزرگ ارزهای دیجیتال در توییتر خود نوشت:
جکسون پالمر برای یک جوک دوج کوین رو به ساخت اما حالا جوک واسه اونه! وای چه شیمبایی! خیلی میلیارد

کاربر دیگری این چنین واکنش نشان داد:
دوج کوین الآن با ارزش تر از ین ژاپنه، چه وقت خوبی زنده هستم.

https://arzdigital.com/from-memecoin-to-billion-dollar-playe/

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
نظرت چیه دوستان...دوج کوین بخریم؟ ارزش یک دوج کوین شد ۹۴ تومان...
عزیز میشه ازتون خواهش کنم مطالبی که کپی پیست میکنید رو یک مقدار فونتشون رو کوچکتر و نرمال بذارین؟ واقعا اذیت میکنه چشم رو بخصوص در موبایل. ممنون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این مقاله CNBC چی بوده مگه؟
2-3 روز پیش تو سایتا دیدم خیلیا شاکی هستن و گفتن به خاطر مقاله cnbc ثبت نام کردن و اونجا پول گذاشتن . cnbc رو تو گوگل پیدا کردم
https://www.cnbc.com/2018/01/02/how-to-buy-ripple.html
نوشته چطور ریپل بخریم . سایت bitsane رو معرفی کرده بود. بعد چند روز پست رو آپدیت کرده بود که bitsane سرور لود داره می تونید از binance استفاده کنید.:D

تو فیس بوک با bitsane چت کردم گفتن به خاطر مقاله ناخواسته CNBC به مشکل بر خوردیم. ظرف 2 ساعت 40 هزار یوزر جدید ثبت نام کردن. bitsane برای عموم نبوده با مشتریهای گنده سر و کار داشتیم. 12 هزار تیکت باز شده . مشکل تو دپوزیت و order بوجود اومده . چند تا سرور اضافه کردن و دارن مشکلات روحل میکنن و...
خلاصه چند ساعت پیش هم ویتدارو من رو حل کردن.

Last edited:
بالا