• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
عزیز میشه ازتون خواهش کنم مطالبی که کپی پیست میکنید رو یک مقدار فونتشون رو کوچکتر و نرمال بذارین؟ واقعا اذیت میکنه چشم رو بخصوص در موبایل. ممنون
چشم...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا اينطوري شده. برداشت ها همشون غيرفعال شدن يا فقط doge غيرفعاله؟
وقتي روش كليك مي كني ميگه سبزو آمادست ولي مي زني روي برداشت ميگه موقتا off .
كل برداشتهاي yobit قطع هستن ؟
هنور برداشت doge مشکل داره؟ الان خواستم تو yobit دپوزیت کنم و doge بخرم یاد این پست افتادم
اپدیت: یه مقدار دپوزیت کردم تست کردم نوشت ویتدارو doge خاموشِ
اپدیت 2 تونستم اتریوم کلاسیک برداشت کنم
کلا سایتش مشکل داشت انگار قیمتا مال قبل بود خرید می زدی order کامل نمی شد

یه کوین هستش DOT که مخصوص صرافی کرایپتوپیا هستش
من اینو هیچ وقت جدی نگرفتم ولی وقتی BNB رفت بالا و این تویت رو دیدم به نظرم ارزش سرمایه گذاری بلند مدت خواهد داشت

So @Cryptopia_NZ's userbase grew almost 300% in 35 days. Their home currency's marketcap (even after doubling today) is $15M. Check your app store. How many users do popular apps have? Topia has 1.4 MILLION USERS. BRB, recalibrating all my $DOT sells.
exmo هم میخواد کوین خودش رو بزنه بیرون exo
https://crowdsale.exmo.com/en/?utm_source=exmo&utm_medium=exmo_site&utm_campaign=crowdsale

Last edited:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
یکی از اشتباهاتم خرید مقدار خیلی کمی از NEBL بود

روی
0.00033334 فقط 10 تا خریدم
چی بگم والا !! این یعنی اگه شما 5 میلیون تومن از این کوین یا توکن رو خریده بودی الان شده بود 300 میلیارد تومن؟؟؟ بیشتر شبیه شوخیه!! به فرض که اینطوری میشد اصلا میشد این پول رو بیرون کشید و تبدیل کرد؟ من که بعید میدونم...
چیزی که مسلمه یه عده حسابی دارن به بهانه بیتکوین و افزایش قیمتش و ولع مردم و البته پیچیدگی نسبی موضوع برای کاربرا کمال سوء استفاده رو میکنن و هر ننه قمری یه کوین و توکن لانچ کرده و بصورت کاذب با ربات و غیره و ذالک قیمتشو بالا میبره و جیب ملت رو خالی میکنه!
یکیش همین اکسچیج ها که رسما و کاملا علنی دارن ملت رو ابیوز میکنن و پول زور میگیرن!

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
چی بگم والا !! این یعنی اگه شما 5 میلیون تومن از این کوین یا توکن رو خریده بودی الان شده بود 300 میلیارد تومن؟؟؟ بیشتر شبیه شوخیه!! به فرض که اینطوری میشد اصلا میشد این پول رو بیرون کشید و تبدیل کرد؟ من که بعید میدونم...
چیزی که مسلمه یه عده حسابی دارن به بهانه بیتکوین و افزایش قیمتش و ولع مردم و البته پیچیدگی نسبی موضوع برای کاربرا کمال سوء استفاده رو میکنن و هر ننه قمری یه کوین و توکن لانچ کرده و بصورت کاذب با ربات و غیره و ذالک قیمتشو بالا میبره و جیب ملت رو خالی میکنه!
یکیش همین اکسچیج ها که رسما و کاملا علنی دارن ملت رو ابیوز میکنن و پول زور میگیرن!
300 میلیارد از کجا اومد؟!!!
قیمت در این لحظه 0.00174 btc هستش.
تقریبا 6 برابر شده.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
Lend بین بایننس و هیت بی تی سی
تفاوت قیمت بالایی دارن

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
لیست کوین ها مشخصه

coinmarketcap.com

ادرس تویتر و reddit و وبسایتشون هم هست میشه قشنگ مطالعه کرد همه چیو
منطورم این بود این کوین های خاصو چجوری از بین اینهمه کوین شکار میکنید
ممنونم

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
لطفا دوستانی که کاربلد نیستن یا چیزی از این زمینه نمیدونند تجزیه تحلیل نکنند و به منفی بافی در این زمینه نپردازند . برخیا جوری صحبت میکنند انگار دارن در مورد شرکت هرمی یا چیز مزخرفی مثل بورس ایران صحب میکنند.
خطاب به همه دوستان این بازار جوونه و بازدهی بالای پیدا کرده فعلا پس تا میتونید چشمتونو باز کنید و بچاپید حسابی چون همیشه همینجور نمیمونه جیب خودتونو پر از پول کنید که بارتونو برا اینده بسته باشین همین 2018 ممکنه دیگه تکرار نشه به چرندیات و منفی بافی ها هم گوش نکنید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
منطورم این بود این کوین های خاصو چجوری از بین اینهمه کوین شکار میکنید
ممنونم
گرچه اینجا تایپیک اموزش نیست . ولی شما فلان کوینو کلیک میکنید روش تو کوین مارکت کپ خوب اول نمودارو ببینید حرکت نمودار مهمه و تایپیک انجمن بیتکوین تالک و نقشه راه
اون کوین و گاها توییتر و میتونید بفهمید که چی به چیه و یه تحلیلی کردید و بنا به تجربه خریدتونو میزنید .ولی اینکه ریسک همیشه وجود داره و نمیتونید از ریسک فرار کنید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
کوین PAC تو کریپتو پدیا چه خبره اینهمه ولوم زده
دوستان نظرشونو دربارش بگن

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
Lend بین بایننس و هیت بی تی سی
تفاوت قیمت بالایی دارن
بعضی وقت ها این تفاوت قیمت ها به خاطر غیر فعال بودن کیف پول اون کوین تو یکی از اکسچنج ها ایجاد میشه.باید توجه کرد والتشون توی هر دو اکسچنج فعال باشه.
مثلا trx قیمتش تو hitbtc دو برابر اکسچنج های دیگه بود ولی والتش فعال نبود.همین که والت رو فعال کردن قیمتش 50 درصد افت کرد و با جاهای دیگه یکسان شد.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
یه مقدار خریدم ولی 3 روزه بین 1 و 2 بازی میکنه
احتمالا برای بلند مدت بد نباشه
عزیز با همین یک و دو شدن هم میتونید سود بردارید. به صورت نوسانی و سینوسی ترید کنید اینجور سکه ها رو. یعنی روی یک بخرید سل اوردر بزنید روی 2
روی 2 که فروش رفت دوباره بای اوردر بزنید روی یک و به همین ترتیب. سعی کنید از موقعیتها استفاده کنید و سود ببرید به جای ناامید شدن و شاکی شدن

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
ah
عزیز با همین یک و دو شدن هم میتونید سود بردارید. به صورت نوسانی و سینوسی ترید کنید اینجور سکه ها رو. یعنی روی یک بخرید سل اوردر بزنید روی 2
روی 2 که فروش رفت دوباره بای اوردر بزنید روی یک و به همین ترتیب. سعی کنید از موقعیتها استفاده کنید و سود ببرید به جای ناامید شدن و شاکی شدن
شاکی و نا امید نیستم بهر حال بازار بالا و پایین داره باید صبر کرد:)

بالا