RaymondDragon
Registered User
چشم...عزیز میشه ازتون خواهش کنم مطالبی که کپی پیست میکنید رو یک مقدار فونتشون رو کوچکتر و نرمال بذارین؟ واقعا اذیت میکنه چشم رو بخصوص در موبایل. ممنون
چشم...عزیز میشه ازتون خواهش کنم مطالبی که کپی پیست میکنید رو یک مقدار فونتشون رو کوچکتر و نرمال بذارین؟ واقعا اذیت میکنه چشم رو بخصوص در موبایل. ممنون
هنور برداشت doge مشکل داره؟ الان خواستم تو yobit دپوزیت کنم و doge بخرم یاد این پست افتادمچرا اينطوري شده. برداشت ها همشون غيرفعال شدن يا فقط doge غيرفعاله؟
وقتي روش كليك مي كني ميگه سبزو آمادست ولي مي زني روي برداشت ميگه موقتا off .
كل برداشتهاي yobit قطع هستن ؟
exmo هم میخواد کوین خودش رو بزنه بیرون exoیه کوین هستش DOT که مخصوص صرافی کرایپتوپیا هستش
من اینو هیچ وقت جدی نگرفتم ولی وقتی BNB رفت بالا و این تویت رو دیدم به نظرم ارزش سرمایه گذاری بلند مدت خواهد داشت
So @Cryptopia_NZ's userbase grew almost 300% in 35 days. Their home currency's marketcap (even after doubling today) is $15M. Check your app store. How many users do popular apps have? Topia has 1.4 MILLION USERS. BRB, recalibrating all my $DOT sells.
چی بگم والا !! این یعنی اگه شما 5 میلیون تومن از این کوین یا توکن رو خریده بودی الان شده بود 300 میلیارد تومن؟؟؟ بیشتر شبیه شوخیه!! به فرض که اینطوری میشد اصلا میشد این پول رو بیرون کشید و تبدیل کرد؟ من که بعید میدونم...یکی از اشتباهاتم خرید مقدار خیلی کمی از NEBL بود
روی
0.00033334 فقط 10 تا خریدم
300 میلیارد از کجا اومد؟!!!چی بگم والا !! این یعنی اگه شما 5 میلیون تومن از این کوین یا توکن رو خریده بودی الان شده بود 300 میلیارد تومن؟؟؟ بیشتر شبیه شوخیه!! به فرض که اینطوری میشد اصلا میشد این پول رو بیرون کشید و تبدیل کرد؟ من که بعید میدونم...
چیزی که مسلمه یه عده حسابی دارن به بهانه بیتکوین و افزایش قیمتش و ولع مردم و البته پیچیدگی نسبی موضوع برای کاربرا کمال سوء استفاده رو میکنن و هر ننه قمری یه کوین و توکن لانچ کرده و بصورت کاذب با ربات و غیره و ذالک قیمتشو بالا میبره و جیب ملت رو خالی میکنه!
یکیش همین اکسچیج ها که رسما و کاملا علنی دارن ملت رو ابیوز میکنن و پول زور میگیرن!
بعله دیگه همه سوراخ دعارو پیدا کردن!exmo هم میخواد کوین خودش رو بزنه بیرون exo
https://crowdsale.exmo.com/en/?utm_source=exmo&utm_medium=exmo_site&utm_campaign=crowdsale
ازونجا که فکر کردم اون قیمت دلاری بود نه بیتکوینی !300 میلیارد از کجا اومد؟!!!
قیمت در این لحظه 0.00174 btc هستش.
تقریبا 6 برابر شده.
از اون کوین هاست که میتونه در طی یک ماه 40 دلار بره
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange?market=BWK_BTC
فوقش ۲ ماه بیشتر نباید نگه داشتتعدادش محدود نیست هرسال یک مقدار اضافه میکنند
منطورم این بود این کوین های خاصو چجوری از بین اینهمه کوین شکار میکنیدلیست کوین ها مشخصه
coinmarketcap.com
ادرس تویتر و reddit و وبسایتشون هم هست میشه قشنگ مطالعه کرد همه چیو
گرچه اینجا تایپیک اموزش نیست . ولی شما فلان کوینو کلیک میکنید روش تو کوین مارکت کپ خوب اول نمودارو ببینید حرکت نمودار مهمه و تایپیک انجمن بیتکوین تالک و نقشه راهمنطورم این بود این کوین های خاصو چجوری از بین اینهمه کوین شکار میکنید
ممنونم
یه مقدار خریدم ولی 3 روزه بین 1 و 2 بازی میکنهکوین PAC تو کریپتو پدیا چه خبره اینهمه ولوم زده
دوستان نظرشونو دربارش بگن
بعضی وقت ها این تفاوت قیمت ها به خاطر غیر فعال بودن کیف پول اون کوین تو یکی از اکسچنج ها ایجاد میشه.باید توجه کرد والتشون توی هر دو اکسچنج فعال باشه.Lend بین بایننس و هیت بی تی سی
تفاوت قیمت بالایی دارن
عزیز با همین یک و دو شدن هم میتونید سود بردارید. به صورت نوسانی و سینوسی ترید کنید اینجور سکه ها رو. یعنی روی یک بخرید سل اوردر بزنید روی 2یه مقدار خریدم ولی 3 روزه بین 1 و 2 بازی میکنه
احتمالا برای بلند مدت بد نباشه
شاکی و نا امید نیستم بهر حال بازار بالا و پایین داره باید صبر کردعزیز با همین یک و دو شدن هم میتونید سود بردارید. به صورت نوسانی و سینوسی ترید کنید اینجور سکه ها رو. یعنی روی یک بخرید سل اوردر بزنید روی 2
روی 2 که فروش رفت دوباره بای اوردر بزنید روی یک و به همین ترتیب. سعی کنید از موقعیتها استفاده کنید و سود ببرید به جای ناامید شدن و شاکی شدن