RaymondDragon
Registered User
ممکنه اسپانسر و سرمایه گذار داشته باشه که اینکارو انجام میده برای جذب کاربر...به 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
بهرحال این روش برای جذب سریع کاربر طرفدار داره...
ممکنه اسپانسر و سرمایه گذار داشته باشه که اینکارو انجام میده برای جذب کاربر...به 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
چیزی از ما کم نمیشه و کاملا رایگانه . ما میسازیم یا میشه یا نمیشه .به 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
---------------
میگن سایت coinmarketcap صرافی های کره ای رو از لیستش حذف کرده به خاطر همین آمار قیمت ها و نمودار ها ریخته بهم.مارکت کپ هم از 820 یهو اومد رو 700 و خورده ای.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurr..._just_tumbled_the_whole_market_with_one_move/
برای چی سایت coinmarketcap صرافی های کره ای حذف کرده؟به 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
---------------
میگن سایت coinmarketcap صرافی های کره ای رو از لیستش حذف کرده به خاطر همین آمار قیمت ها و نمودار ها ریخته بهم.مارکت کپ هم از 820 یهو اومد رو 700 و خورده ای.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurr..._just_tumbled_the_whole_market_with_one_move/
داداش...دوستم گفت با ۵۰۰ دلار که میده فقط کارمزد هنگام خرید کوین کم می کنه ولی نمیشه باهات کوین خرید درسته؟چیزی از ما کم نمیشه و کاملا رایگانه . ما میسازیم یا میشه یا نمیشه .
چرا نسازیم ؟
والا توضیحی در این مورد نداده و الان اگر توجه کنید در حساب شما 500 دلار رو قرار داده اما واسه رفرال ها نوشته که واسه کارمزد هست .داداش...دوستم گفت با ۵۰۰ دلار که میده فقط کارمزد هنگام خرید کوین کم می کنه ولی نمیشه باهات کوین خرید درسته؟
یعنی هر عضوی که خرید و فروش میشه مقداری کارمزد به ما میرسه یا خود کاربر با خرید ارز با ۵۰۰ دلار موقع نقل و انتقال کارمزدش کم میشه...؟والا توضیحی در این مورد نداده و الان اگر توجه کنید در حساب شما 500 دلار رو قرار داده اما واسه رفرال ها نوشته که واسه کارمزد هست .
تو سایتشون توضیحات درست و حسابی نداده اما چیزی که واسه زیرمجموعه ها توضیح داده گفته درصدی از کارمزدهای بدست اومده از زیرمجموعه ها رو به دعوت کننده پرداخت میکند .یعنی هر عضوی که خرید و فروش میشه مقداری کارمزد به ما میرسه یا خود کاربر با خرید ارز با ۵۰۰ دلار موقع نقل و انتقال کارمزدش کم میشه...؟
پس نمیشه ارز خرید فقط میشه هنگام خرید ارز کارمزدها رو کم کنه...تو سایتشون توضیحات درست و حسابی نداده اما چیزی که واسه زیرمجموعه ها توضیح داده گفته درصدی از کارمزدهای بدست اومده از زیرمجموعه ها رو به دعوت کننده پرداخت میکند .
از جایی خوندم که گفته شده این مبلغ برای پوشش دادن کارمزد ترید های شما در آینده کاربرد خواهد داشت .
آره ولی چه فایده :general208::general208:دیشب رفتم یه سر به بیترکس زدم
250 دلارم شده 1200 دلار
طبیعتا قیمت ک ریزش کنه مارکت کپها هم میان پایین ولی همچنان صرافی بیتهامپ غول بزرگ داره میدرخشه تو کوین مارکتبه 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
---------------
خوشبحالت جواد من که 20 میلیونم تا 200 میلیون هم اومد پریروز چی بگم؟؟؟دیشب رفتم یه سر به بیترکس زدم
250 دلارم شده 1200 دلار
میگم okex چرا به آمریکا و هنگ کنگ و ایران خدمات ارایه نمی کنه؟چرا coinbase تو لیست اکسچنجرها نیست نه تو coinmarketcap نه تو worldcoinindex
اکسچنجرها با بیشترین ترید ولوم
![]()
آپدیت 01-08-2018 20:18:16
binance سه برابر bithumb
وکس با 49 میلیون دلار 39 ام هست
لایو کوین با 70 میلیون دلار 28 ام
exmo با 150 میلیون دلار 25ام
okex زیر چتر okcoin هست. همون طور که GDAX برای coinbase هست
binance هم CTO (مدیر ارشد فناوری) سابق OKcoin پشت این پروژه هست
30k دلار نیو خریده بودم، تو این چند روز رسیده به 100 هزار دلار ولی چه فایده :general602:دیشب رفتم یه سر به بیترکس زدم
250 دلارم شده 1200 دلار
من چند سال پیش اینو برای یکی از سایتا انجام می دادم. قیمتا مسخره بود یه sell order با قیمت بالاتر و مقدار کم می زدم می اومدن قیمت بیشتر از من می زدن، بعد من همه کوینها رو می فروختم حتی sell oreder خودم هم میزدم D: برای سایتای بزرگ فکر نکنم زیاد جواب بدهیکی از ترفند هایی که بعضیا تو سایت hitbtc استفاده کردن اومدن ربات طراحی کردن.شما هر مبلغی برای خرید بزنید یه مبلغ بالاترشو پیشنهاد میده.
حالا ما میتونیم زمان فروش یه ارز از این حیله ی خودشون بر علیه خودشون استفاده کنیم.در صورتی که قیمت مورد نظرمون توی پیشنهاد های خرید نبود یه مقدار خیلی کم با قیمت مورد نظر پیشنهاد خرید میزنیم،بلافاصله اون ربات میاد بالاترشو پیشنهاد میده که درجا ارزو قالب میکنیم بهش.اون پیشنهاد خرید هم کنسل میکنیم.
من چند سال پیش اینو برای یکی از سایتا انجام می دادم. قیمتا مسخره بود یه sell order با قیمت بالاتر و مقدار کم می زدم می اومدن قیمت بیشتر از من می زدن، بعد من همه کوینها رو می فروختم حتی sell oreder خودم هم میزدم D: برای سایتای بزرگ فکر نکنم زیاد جواب بده