• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
به 100k نفر 500 دلار بخواد بده میشه 50 میلیون دلار :|
اینا همش چرت و پرته
ممکنه اسپانسر و سرمایه گذار داشته باشه که اینکارو انجام میده برای جذب کاربر...
بهرحال این روش برای جذب سریع کاربر طرفدار داره...

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
اینا همش چرت و پرته
---------------
میگن سایت coinmarketcap صرافی های کره ای رو از لیستش حذف کرده به خاطر همین آمار قیمت ها و نمودار ها ریخته بهم.مارکت کپ هم از 820 یهو اومد رو 700 و خورده ای.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurr..._just_tumbled_the_whole_market_with_one_move/
چیزی از ما کم نمیشه و کاملا رایگانه . ما میسازیم یا میشه یا نمیشه .
چرا نسازیم ؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
اینا همش چرت و پرته
---------------
میگن سایت coinmarketcap صرافی های کره ای رو از لیستش حذف کرده به خاطر همین آمار قیمت ها و نمودار ها ریخته بهم.مارکت کپ هم از 820 یهو اومد رو 700 و خورده ای.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurr..._just_tumbled_the_whole_market_with_one_move/
برای چی سایت coinmarketcap صرافی های کره ای حذف کرده؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
چیزی از ما کم نمیشه و کاملا رایگانه . ما میسازیم یا میشه یا نمیشه .
چرا نسازیم ؟
داداش...دوستم گفت با ۵۰۰ دلار که میده فقط کارمزد هنگام خرید کوین کم می کنه ولی نمیشه باهات کوین خرید درسته؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
داداش...دوستم گفت با ۵۰۰ دلار که میده فقط کارمزد هنگام خرید کوین کم می کنه ولی نمیشه باهات کوین خرید درسته؟
والا توضیحی در این مورد نداده و الان اگر توجه کنید در حساب شما 500 دلار رو قرار داده اما واسه رفرال ها نوشته که واسه کارمزد هست .

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
والا توضیحی در این مورد نداده و الان اگر توجه کنید در حساب شما 500 دلار رو قرار داده اما واسه رفرال ها نوشته که واسه کارمزد هست .
یعنی هر عضوی که خرید و فروش میشه مقداری کارمزد به ما میرسه یا خود کاربر با خرید ارز با ۵۰۰ دلار موقع نقل و انتقال کارمزدش کم میشه...؟

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
یعنی هر عضوی که خرید و فروش میشه مقداری کارمزد به ما میرسه یا خود کاربر با خرید ارز با ۵۰۰ دلار موقع نقل و انتقال کارمزدش کم میشه...؟
تو سایتشون توضیحات درست و حسابی نداده اما چیزی که واسه زیرمجموعه ها توضیح داده گفته درصدی از کارمزدهای بدست اومده از زیرمجموعه ها رو به دعوت کننده پرداخت میکند .
از جایی خوندم که گفته شده این مبلغ برای پوشش دادن کارمزد ترید های شما در آینده کاربرد خواهد داشت .

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
تو سایتشون توضیحات درست و حسابی نداده اما چیزی که واسه زیرمجموعه ها توضیح داده گفته درصدی از کارمزدهای بدست اومده از زیرمجموعه ها رو به دعوت کننده پرداخت میکند .
از جایی خوندم که گفته شده این مبلغ برای پوشش دادن کارمزد ترید های شما در آینده کاربرد خواهد داشت .
پس نمیشه ارز خرید فقط میشه هنگام خرید ارز کارمزدها رو کم کنه...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اینا همش چرت و پرته
---------------
طبیعتا قیمت ک ریزش کنه مارکت کپها هم میان پایین ولی همچنان صرافی بیتهامپ غول بزرگ داره میدرخشه تو کوین مارکت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا coinbase تو لیست اکسچنجرها نیست نه تو coinmarketcap نه تو worldcoinindex

اکسچنجرها با بیشترین ترید ولوم

cV99dO25TOeIzdDIqT62yg.png

آپدیت 01-08-2018 20:18:16

binance سه برابر bithumb
وکس با 49 میلیون دلار 39 ام هست
لایو کوین با 70 میلیون دلار 28 ام
exmo با 150 میلیون دلار 25ام

okex زیر چتر okcoin هست. همون طور که GDAX برای coinbase هست
binance هم CTO (مدیر ارشد فناوری) سابق OKcoin پشت این پروژه هست

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
چرا coinbase تو لیست اکسچنجرها نیست نه تو coinmarketcap نه تو worldcoinindex

اکسچنجرها با بیشترین ترید ولوم

cV99dO25TOeIzdDIqT62yg.png

آپدیت 01-08-2018 20:18:16

binance سه برابر bithumb
وکس با 49 میلیون دلار 39 ام هست
لایو کوین با 70 میلیون دلار 28 ام
exmo با 150 میلیون دلار 25ام

okex زیر چتر okcoin هست. همون طور که GDAX برای coinbase هست
binance هم CTO (مدیر ارشد فناوری) سابق OKcoin پشت این پروژه هست
میگم okex چرا به آمریکا و هنگ کنگ و ایران خدمات ارایه نمی کنه؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
دیشب رفتم یه سر به بیترکس زدم

250 دلارم شده 1200 دلار
30k دلار نیو خریده بودم، تو این چند روز رسیده به 100 هزار دلار ولی چه فایده :general602::) انشالله بعد از باز شدن اکانتها میشه 1 میلون دلار و اون موقع حال میکنم. خخخ

2hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
یکی از ترفند هایی که بعضیا تو سایت hitbtc استفاده کردن اومدن ربات طراحی کردن.شما هر مبلغی برای خرید بزنید یه مبلغ بالاترشو پیشنهاد میده.
حالا ما میتونیم زمان فروش یه ارز از این حیله ی خودشون بر علیه خودشون استفاده کنیم.در صورتی که قیمت مورد نظرمون توی پیشنهاد های خرید نبود یه مقدار خیلی کم با قیمت مورد نظر پیشنهاد خرید میزنیم،بلافاصله اون ربات میاد بالاترشو پیشنهاد میده که درجا ارزو قالب میکنیم بهش.اون پیشنهاد خرید هم کنسل میکنیم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یکی از ترفند هایی که بعضیا تو سایت hitbtc استفاده کردن اومدن ربات طراحی کردن.شما هر مبلغی برای خرید بزنید یه مبلغ بالاترشو پیشنهاد میده.
حالا ما میتونیم زمان فروش یه ارز از این حیله ی خودشون بر علیه خودشون استفاده کنیم.در صورتی که قیمت مورد نظرمون توی پیشنهاد های خرید نبود یه مقدار خیلی کم با قیمت مورد نظر پیشنهاد خرید میزنیم،بلافاصله اون ربات میاد بالاترشو پیشنهاد میده که درجا ارزو قالب میکنیم بهش.اون پیشنهاد خرید هم کنسل میکنیم.
من چند سال پیش اینو برای یکی از سایتا انجام می دادم. قیمتا مسخره بود یه sell order با قیمت بالاتر و مقدار کم می زدم می اومدن قیمت بیشتر از من می زدن، بعد من همه کوینها رو می فروختم حتی sell oreder خودم هم میزدم D: برای سایتای بزرگ فکر نکنم زیاد جواب بده

2hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
من چند سال پیش اینو برای یکی از سایتا انجام می دادم. قیمتا مسخره بود یه sell order با قیمت بالاتر و مقدار کم می زدم می اومدن قیمت بیشتر از من می زدن، بعد من همه کوینها رو می فروختم حتی sell oreder خودم هم میزدم D: برای سایتای بزرگ فکر نکنم زیاد جواب بده

روی hitbtc انجام دادم جواب داد

بالا