دوستان یه سوال غیر فنی داشتم
سایت کریپتوپیا برای برداشت نیاز به وریفای داره یا نه؟
5000تا 50 هزار دلار نیوزلند خیر
آره بنظر من الان بهترین زمانه خودم 2k خرید کردم ببینیم چی میشه .فقط بابت بحث تحریمها مواظب باشید چون ظاهرا بلوکه میکنه اگه مشکوک بشه .الان وقت خرید ریپل هست دوستان؟
توصیه نمی کنم صاحب ارز ریپل بشید و اونم به خاطر تحریم ها و ارز متمرکز و قابل کنترل بودن دارایی های کاربران...الان وقت خرید ریپل هست دوستان؟
معنی اش بدون بنزین می باشد احتمالا معنی بعدی اش بدون موجودی باشه...دوستان این ارور out of gas اتریوم یعنی چی ؟
یعنی نیم بیت کوین هم بخواهیم برداریم نیاز به وریفای داره؟؟؟!! یا فقط برای برداشت دلاری وریفای نیاز داره؟؟؟تا 5 هزار دلار نیوزلند خیر
هیچ کسی نمی دونه چی میشهمشاهده پیوست 1051061
دوستان اگه بیت زیر 10 بیاد بازار ارز چی میشه؟نزولی یا صعودی؟
بیش از این سقوط کنه چون ۱۰۰۰ نفر صاحبان بیت کوین دست به کار میشه بازار بیت کوین را کنترل می کنه...!مشاهده پیوست 1051061
دوستان اگه بیت زیر 10 بیاد بازار ارز چی میشه؟نزولی یا صعودی؟
همه چی رو بر اساس دلار حساب میکنه موقع برداشتیعنی نیم بیت کوین هم بخواهیم برداریم نیاز به وریفای داره؟؟؟!! یا فقط برای برداشت دلاری وریفای نیاز داره؟؟؟
بعد ایرانی ها را وریفای می کنه ؟؟؟؟؟موقع واریز به حسابش این اخطار را میده که برداشت بالای 5000دلار وریفای میخواد یا تا افتادیم تو چاه میگه حالا باید وریفای کنی؟همه چی رو بر اساس دلار حساب میکنه موقع برداشت
بعد ایرانی ها را وریفای می کنه ؟؟؟؟؟موقع واریز به حسابش این اخطار را میده که برداشت بالای 5000دلار وریفای میخواد یا تا افتادیم تو چاه میگه حالا باید وریفای کنی؟سقف برداشتش در مجموع 5هزاره یا فقط بخواهید یکجا بردارید؟؟؟؟
من خودم نمی دونم کدوم ارز بخرم..یک هفته ای به این فکرم..خوبه ارک هم حرکت کرد 300 تاشو خریده بودم رو 7 دلار اومد رو 11 دلار به نظرم از اون ارزهایی هست که 50 دلار رو تجربه میکنه تو همون 5-6 ماه
دوستان به نظر من البته خودتون میدونید اگر مایه دارید ارزهای معتبری نظیر ارک و همیچین چیزایی که تازه میخوان حرکت کنند بخرید نگه دارید تو کیف امنی که دارن رو سیستمتون و صبور باشید .کلی بگم بنده به شخصا اصلا تا حالا ضرر نکردم به جز اینکه بیترکس پولمو خورد ولی رو هیچ کوینی ضرر نکردم هیچوقت فقط جنس خوب بخرید و دوم صبور باشید تو صرافی هم نگهش ندارید سود خیلی خوبی میکنید تو 6 ماه نیاز نیست هی بخرید و هی بفروشید که یه جا ضرر کنید یه جا سود اخرشم هیچ . در کنارش یه مقدار هم میتونید بسته به وسعتون باهاش ریسک بالاتر بکنید و چس کوین بخرید یا ترید کنید یه جورایی بازی کنید هم سرگرم باشید هم در کنارش یه سودکی هم بکنید
من نمی دونم چرا به کیف پولهایی که فقط رو موبایل هستند اعتماد ندارم دوست دارم رو وب هم باشند این فقط اپ موبایل داره درسته؟؟؟؟؟کیف پولی جدا برای چندین ارز:
https://freewallet.org/
بهتره همیشه سبد داشته باشید یکی سود نداد یا ضرر رفت بقیه جبران کنندمن خودم نمی دونم کدوم ارز بخرم..یک هفته ای به این فکرم..