• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شب چله BAT حدود 0.21 بود نخریدم

DTDqoWlX4AAUcuR.jpg

اعیانی885

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
147
دوستان یه سوال غیر فنی داشتم
سایت کریپتوپیا برای برداشت نیاز به وریفای داره یا نه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Last edited:

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
الان وقت خرید ریپل هست دوستان؟
آره بنظر من الان بهترین زمانه خودم 2k خرید کردم ببینیم چی میشه .فقط بابت بحث تحریمها مواظب باشید چون ظاهرا بلوکه میکنه اگه مشکوک بشه .

idris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان این ارور out of gas اتریوم یعنی چی ؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
آیا سایت صرافی که تمام معاملات ریالی و ارزی اینترنتی به صورت خودکار بدون دخالت مدیر صرافی انجام می گیرد نیاز به ثبت شرکت در ایران می باشد؟
برای سایت صرافی نیاز به مجوز برای شروع کار می باشد؟

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
الان وقت خرید ریپل هست دوستان؟
توصیه نمی کنم صاحب ارز ریپل بشید و اونم به خاطر تحریم ها و ارز متمرکز و قابل کنترل بودن دارایی های کاربران...
خارجی ها این مورد تایید کردند...

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یعنی نیم بیت کوین هم بخواهیم برداریم نیاز به وریفای داره؟؟؟!! یا فقط برای برداشت دلاری وریفای نیاز داره؟؟؟
همه چی رو بر اساس دلار حساب میکنه موقع برداشت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
همه چی رو بر اساس دلار حساب میکنه موقع برداشت
بعد ایرانی ها را وریفای می کنه ؟؟؟؟؟موقع واریز به حسابش این اخطار را میده که برداشت بالای 5000دلار وریفای میخواد یا تا افتادیم تو چاه میگه حالا باید وریفای کنی؟:)سقف برداشتش در مجموع 5هزاره یا فقط بخواهید یکجا بردارید؟؟؟؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
خوبه ارک هم حرکت کرد 300 تاشو خریده بودم رو 7 دلار اومد رو 11 دلار به نظرم از اون ارزهایی هست که 50 دلار رو تجربه میکنه تو همون 5-6 ماه

دوستان به نظر من البته خودتون میدونید اگر مایه دارید ارزهای معتبری نظیر ارک و همیچین چیزایی که تازه میخوان حرکت کنند بخرید نگه دارید تو کیف امنی که دارن رو سیستمتون و صبور باشید .کلی بگم بنده به شخصا اصلا تا حالا ضرر نکردم به جز اینکه بیترکس پولمو خورد ولی رو هیچ کوینی ضرر نکردم هیچوقت فقط جنس خوب بخرید و دوم صبور باشید تو صرافی هم نگهش ندارید سود خیلی خوبی میکنید تو 6 ماه نیاز نیست هی بخرید و هی بفروشید که یه جا ضرر کنید یه جا سود اخرشم هیچ . در کنارش یه مقدار هم میتونید بسته به وسعتون باهاش ریسک بالاتر بکنید و چس کوین بخرید یا ترید کنید یه جورایی بازی کنید هم سرگرم باشید هم در کنارش یه سودکی هم بکنید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بعد ایرانی ها را وریفای می کنه ؟؟؟؟؟موقع واریز به حسابش این اخطار را میده که برداشت بالای 5000دلار وریفای میخواد یا تا افتادیم تو چاه میگه حالا باید وریفای کنی؟:)سقف برداشتش در مجموع 5هزاره یا فقط بخواهید یکجا بردارید؟؟؟؟

نیوزلند مشکلی با ایرانی ها نداره و اکثرا تحریم های بین المللی رو در نظر نمیگیره

برای وریفای هم چیز خاصی نمیخواد

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
خوبه ارک هم حرکت کرد 300 تاشو خریده بودم رو 7 دلار اومد رو 11 دلار به نظرم از اون ارزهایی هست که 50 دلار رو تجربه میکنه تو همون 5-6 ماه

دوستان به نظر من البته خودتون میدونید اگر مایه دارید ارزهای معتبری نظیر ارک و همیچین چیزایی که تازه میخوان حرکت کنند بخرید نگه دارید تو کیف امنی که دارن رو سیستمتون و صبور باشید .کلی بگم بنده به شخصا اصلا تا حالا ضرر نکردم به جز اینکه بیترکس پولمو خورد ولی رو هیچ کوینی ضرر نکردم هیچوقت فقط جنس خوب بخرید و دوم صبور باشید تو صرافی هم نگهش ندارید سود خیلی خوبی میکنید تو 6 ماه نیاز نیست هی بخرید و هی بفروشید که یه جا ضرر کنید یه جا سود اخرشم هیچ . در کنارش یه مقدار هم میتونید بسته به وسعتون باهاش ریسک بالاتر بکنید و چس کوین بخرید یا ترید کنید یه جورایی بازی کنید هم سرگرم باشید هم در کنارش یه سودکی هم بکنید
من خودم نمی دونم کدوم ارز بخرم..یک هفته ای به این فکرم..

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کیف پولی جدا برای چندین ارز:
https://freewallet.org/
من نمی دونم چرا به کیف پولهایی که فقط رو موبایل هستند اعتماد ندارم دوست دارم رو وب هم باشند این فقط اپ موبایل داره درسته؟؟؟؟؟
من خودم نمی دونم کدوم ارز بخرم..یک هفته ای به این فکرم..
بهتره همیشه سبد داشته باشید یکی سود نداد یا ضرر رفت بقیه جبران کنند

بالا