• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

idris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
از سایت faucethub یه مقدار اتریوم برداشت کردم ولی کنسل شد با ارور out of gas نه به حساب واریز شده به حسابی که درخواست واریز دادم نه برگشت خورده به سایت faucethub لطفا راهنمایی کنید

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
An official at Iran’s biggest bank called for bankers to use digital currencies themselves and design a domestic digital currency.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
من نمی دونم چرا به کیف پولهایی که فقط رو موبایل هستند اعتماد ندارم دوست دارم رو وب هم باشند این فقط اپ موبایل داره درسته؟؟؟؟؟

بهتره همیشه سبد داشته باشید یکی سود نداد یا ضرر رفت بقیه جبران کنند

خودم نمی دونم چرا فقط برای اندروید..ولی نسخه ویندوز کیف پول بهتر هم هست.
در ضمن فقط می خوام حداقل ۳۰۰۰۰۰ تومان برای شروع خرج کنم که بتونم چندتایی داشته باشم...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من خودم نمی دونم کدوم ارز بخرم..یک هفته ای به این فکرم..
ببینید ارزهای که ت. 50 رده اول هستند رو چک کنید سعی کنید کوینها رو چک کنید نه توکنها کوینهای که والت درست درمون دارن. بعد تعداد صرافیا رو ببینید صرافیهایی که ادد شده هم مهمه بیتفینیکس بیترکس بینانس کوین اکسچنج خصوصا بیتهامپ خیلی کله هست که البته همه ارزی اد نمیکنه به این راحتی .
عمر کوین رو هم بد نیست یه نگاهیی بندازید بدک نیست.نمودارو ببینید اگر نمودار سقوطی هست پس منتظر باشید تا به ته خط برسه ممکنه از خرید شما باز سقوط کنه همچنان تا نشکسته نخرید و فقط زیر نظر بگیرید . تو انجمن بیتکوین تالک حتما نظرات کاربران و ادمینو ترانسلیت کنید ببینید چی میگن معمولا یا ایا قراره اتفاقی بیفته یا نه تصمیم ادمین برای این چند ماه چیه که خودش اونجا میگه .
برای کوینهای تازه وارد و سطح پایینتر مثلا من وویس رو نگاه کردم البته توکنه و وقتی دیدم ادمینش اومده با اینکه تازه کاره این همه صرافی ادد کرده پس قرار نیست ولش کنه همین راحتی حداقل یه بار هم شده باید یه پامپ توپ ازش بوخوره و وقتی دیدم قیمت یه سنته فورا خرید کردم اگر والت داشت که مبلغ خیلی بیشتری خرید میکردم الان تو همین 12 روز اخیر یه تومن گذاشتم روش و الان 10 میلیون دارم ازش بدون استرس و حرص خوردن چون مطمئن بودم میاد بالا و از اون سود دهی های کوتاه مدته البته اینجا هم پیشنهاد دادم.
با در نظر گرفتن این مسائل و برخی از مسائلی سلیقه ای خودتون میتونید سود خوب بکنید . یا سی جی رو وقتی دیدم نمودار شکسته فورا خرید و ظرف دو روز 200 درصد ازش سود کردم و 6 میلیونمو کردم به 12 میلیون .
وقت خودتونو ازش استفاده کنید اموزشهای لازم رو یاد بگیرید ریلکس باشید و دسپاچه برای خریدن این و اون نشید هی یه کوین خوب بخرید همون هفته اول سود تپلو کردید نیاز نیست هفته ای 15 تا کوین بخرید که هی بترسید چی داره میشه اسیاب به نوبت .
امیدوارم همون اموزش کوتاه به درد برخیا بوخوره چون سود کردن شما ضرری به جیب من نمیزنه . شما هم چیزی یاد گرفتید برید به دوستاتون یاد بدید تا همه نون بوخورن در بورس هم گل گرفته بشه

idris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
از سایت faucethub یه مقدار اتریوم برداشت کردم ولی کنسل شد با ارور out of gas نه به حساب واریز شده به حسابی که درخواست واریز دادم نه برگشت خورده به سایت faucethub لطفا راهنمایی کنید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظر میاد به خاطر کارمزد کم معلق مونده باید وایسید ممکنه برگشت بوخوره و بعد گاس رو بیشتر کنید

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
بعد ایرانی ها را وریفای می کنه ؟؟؟؟؟موقع واریز به حسابش این اخطار را میده که برداشت بالای 5000دلار وریفای میخواد یا تا افتادیم تو چاه میگه حالا باید وریفای کنی؟:)سقف برداشتش در مجموع 5هزاره یا فقط بخواهید یکجا بردارید؟؟؟؟
دوست عزیز محدودیت برداشت روزانه 5 هزار دلاره، نه اینکه کلا 5 هزارتا بتونی برداشت کنی
کریپتوپیا هم تا الان با ایرانی ها مشکلی نداشته و بدون وریفای هم میتونی برداشت بزنی اگر سقف برداشت این سایت براتون کمه میتونید از بایننس استفاده کنید که بدون وریفای روزانه 2 بیت میتونید برداشت بزنید.

idris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نظر میاد به خاطر کارمزد کم معلق مونده باید وایسید ممکنه برگشت بوخوره و بعد گاس رو بیشتر کنید
نزدیک 3 ماه میگذره ازش مقصر سایته که کم کارمزد زده من که فقط درخواست دادم اونام واریز کردن که هنوز بعد 3 ماه هیچی

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
ببینید ارزهای که ت. 50 رده اول هستند رو چک کنید سعی کنید کوینها رو چک کنید نه توکنها کوینهای که والت درست درمون دارن. بعد تعداد صرافیا رو ببینید صرافیهایی که ادد شده هم مهمه بیتفینیکس بیترکس بینانس کوین اکسچنج خصوصا بیتهامپ خیلی کله هست که البته همه ارزی اد نمیکنه به این راحتی .
عمر کوین رو هم بد نیست یه نگاهیی بندازید بدک نیست.نمودارو ببینید اگر نمودار سقوطی هست پس منتظر باشید تا به ته خط برسه ممکنه از خرید شما باز سقوط کنه همچنان تا نشکسته نخرید و فقط زیر نظر بگیرید . تو انجمن بیتکوین تالک حتما نظرات کاربران و ادمینو ترانسلیت کنید ببینید چی میگن معمولا یا ایا قراره اتفاقی بیفته یا نه تصمیم ادمین برای این چند ماه چیه که خودش اونجا میگه .
برای کوینهای تازه وارد و سطح پایینتر مثلا من وویس رو نگاه کردم البته توکنه و وقتی دیدم ادمینش اومده با اینکه تازه کاره این همه صرافی ادد کرده پس قرار نیست ولش کنه همین راحتی حداقل یه بار هم شده باید یه پامپ توپ ازش بوخوره و وقتی دیدم قیمت یه سنته فورا خرید کردم اگر والت داشت که مبلغ خیلی بیشتری خرید میکردم الان تو همین 12 روز اخیر یه تومن گذاشتم روش و الان 10 میلیون دارم ازش بدون استرس و حرص خوردن چون مطمئن بودم میاد بالا و از اون سود دهی های کوتاه مدته البته اینجا هم پیشنهاد دادم.
با در نظر گرفتن این مسائل و برخی از مسائلی سلیقه ای خودتون میتونید سود خوب بکنید . یا سی جی رو وقتی دیدم نمودار شکسته فورا خرید و ظرف دو روز 200 درصد ازش سود کردم و 6 میلیونمو کردم به 12 میلیون .
وقت خودتونو ازش استفاده کنید اموزشهای لازم رو یاد بگیرید ریلکس باشید و دسپاچه برای خریدن این و اون نشید هی یه کوین خوب بخرید همون هفته اول سود تپلو کردید نیاز نیست هفته ای 15 تا کوین بخرید که هی بترسید چی داره میشه اسیاب به نوبت .
امیدوارم همون اموزش کوتاه به درد برخیا بوخوره چون سود کردن شما ضرری به جیب من نمیزنه . شما هم چیزی یاد گرفتید برید به دوستاتون یاد بدید تا همه نون بوخورن در بورس هم گل گرفته بشه
دمت گرم به این میگن جواب دندان شکن...خخخخ
چند ارز خوب پیدا می کنم آخرش خرید می کنم..

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خوبه ارک هم حرکت کرد 300 تاشو خریده بودم رو 7 دلار اومد رو 11 دلار به نظرم از اون ارزهایی هست که 50 دلار رو تجربه میکنه تو همون 5-6 ماه

دوستان به نظر من البته خودتون میدونید اگر مایه دارید ارزهای معتبری نظیر ارک و همیچین چیزایی که تازه میخوان حرکت کنند بخرید نگه دارید تو کیف امنی که دارن رو سیستمتون و صبور باشید .کلی بگم بنده به شخصا اصلا تا حالا ضرر نکردم به جز اینکه بیترکس پولمو خورد ولی رو هیچ کوینی ضرر نکردم هیچوقت فقط جنس خوب بخرید و دوم صبور باشید تو صرافی هم نگهش ندارید سود خیلی خوبی میکنید تو 6 ماه نیاز نیست هی بخرید و هی بفروشید که یه جا ضرر کنید یه جا سود اخرشم هیچ . در کنارش یه مقدار هم میتونید بسته به وسعتون باهاش ریسک بالاتر بکنید و چس کوین بخرید یا ترید کنید یه جورایی بازی کنید هم سرگرم باشید هم در کنارش یه سودکی هم بکنید

منم یه 100 تایی ark و EOS از موقعی 2.8 دلار بودن دارم هنوز تا اخر مردادم میخوام نگه دارم

ETC هم یه مقدار دارم ولی لامصب انگار تیمش خوابیدن اصلا حرکتی نمیزنن

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
منم یه 100 تایی ark و EOS از موقعی 2.8 دلار بودن دارم هنوز تا اخر مردادم میخوام نگه دارم

ETC هم یه مقدار دارم ولی لامصب انگار تیمش خوابیدن اصلا حرکتی نمیزنن
eos رو بخوایم منتقل کنیم MEW باید رجیسترش کنیم؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
منظورت از رجیستر چیه ؟

میتونی توی کیف پول اگزودوس نگه ش داری فکر کنم jaxx هم پشتیبانیش میکنه
The EOS blockchain is not alive yet, but it will be after June 2018 (that’s the target date). These new EOS tokens will have specific functionalities, and these will only be live on the EOS blockchain in the future. In order to get these new EOS blockchain tokens that will exist in the future, you need to register your Ethereum wallet address with a public key to EOS. So all the EOS you own now will need to be in that same Ethereum wallet that you registered with EOS.
https://www.reddit.com/r/eos/commen...s_tokens_before_june/?st=jc7wibtn&sh=173b4973

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
سقوط شدید ریپل در محدوده ۲.۲۸ دلار
S6P05em0

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نزدیک 3 ماه میگذره ازش مقصر سایته که کم کارمزد زده من که فقط درخواست دادم اونام واریز کردن که هنوز بعد 3 ماه هیچی
اغلب شما خودتون میتونید گاس رو تنظیم کنید و کم و زیاد کنید . وقتی ماینر داره ماین میکنه خوب اول میره سراغ اون تراکنشی که کارمزد بیشتری داره و بعد میره سراغ اون کمتره .ممکنه اصلا کانفیرم نخوره چون ماینرها ماینش نمیکنند به خاطر دستمزد کمتون.
ولی تو بیتکوین که برگشت میخوره اغلب و میشه با کارمزد بیشتر تراکنش رو انجام داد یا یه تراکنش پشتش با کارمزد بالاتر بدید تا احتمالا اینم پشتش کانفیرم بوخوره

بالا