من هم دقیقا این اشتباه رو ۵ماه قبل کردماقا من ۱ اشتباه فاحشی کردم
Etcاتریوم کلاسیک زدم به والت اتریوم (والت تحت اندرویدشون )همین شرکتfree wallet
هرچی تیکت زدم جواب نمیدن
بنظرتون برمیگردونن اتریوم کیلسیکارو؟ میخونن تیکتارو؟
ممنونم
تیکت زدم بعد از چند روز جواب دادند که : آدرس اتر کلاسیک بفرست تا مبلغ رو برگردنیم
ولی جواب شون رو ۳ ماه بعد دیدم و آدرس فرستادم ولی خبری نشد. من هم چون مبلغ کم بود " ۰.۵ etc" دیگه پیگیر نشدم
حالا نمیدونم چی شد شاید خیلی دیر جوابشون رو دادم ولی زیاد پیگیر نیستند
یکبار هم ۰.۳ اتر فرستادم به استیم بعدش fail شد ولی بعد ۲ هفته برگشت . کلا ضد حال زیاد میزنه. خیلی باید محتاط باشید موقع استفاده از فری والت
ضمنا فکر کنم اگه پسوورد ایمیل تون لو بره میتونند از داخل خود سایت به کوین هاتون دسترسی داشته باشند
___
با سید ۱۲ کلمه ای تونستم پرایوت کی حساب اتر رو بگیرم ولی کد قابل استفاده نبود "اصلا تعاد کارکتر ها زیاد بود به نظر حدود ۲برابر پرایوت کی های دیگه بود. "پرایوت کی Coinomi
https://coinomi.com/recovery-phrase-tool.html
FreeWallet هم بر خلاف Coinomi اطلاعات رو دخیره میکنه . با صرافی فرق زیادی نداره !
شما تا حالا براتون پیش اومده از پرایوت کی هایی که کوینومی در اختیارتون میزاره استفاده کنید ؟ "دسترسی به حساب بدون استفاده از خود نرم افزار کوینومی"
نرم افزار جکس از اکسچنجر ShapeShift استفاده میکنه
کوینومی هم از ShapeShift استفاده میکنه هم از Changelly
کوینومی هم مقدار کمتری از محاسبه اولیه به حساب واریز میکنه.
هفته پیش برای تست خواستم ۰.۱ اتر رو به بیتکش تبدیل کنم. با جکس مقدار ۰.۰۴۱ بیتکش میداد و داخل کوینومی اگه از ShapeShift استفاده میکردی همون مقدار محاسبه میشد و اگه از Changelly استفاده میکردی مقدار ۰.۰۴۳ میداد.
من هم از Changelly استفاده کردم ولی در نهایت دریافتی ۰.۰۳۸ شد !!