اطلاعات همایششون هستاین rebranding lsk دقیقا چیه؟ چی کار میخوان بکنن؟
من یه مقدار دارم.
کاملا موافقم .عزیز خدائیش تاپیک رو تبدیل به چت روم نکنید. باور کنید از وقتی شما تشریف آوردین به این تاپیک حجم صفحات داره میره بالا. آدم باید چند صفحه بین پستها بگرده یه پست مفید پیدا کنه. لحظه به لحظه گزارش میدین از فعالیتتون و آمار ریپل و ...
ناراحت نشید به چشم یه انتقاد دوستانه بپذیرید. ممنون
اقا جواد یادتونه همین کوین رو ازتون سوال کردم گفتید فعلا برنامه خاصی نداره منم یه مقدار داشتم ردش کردم رفت دونه ای 2500 ساتوشی گرفته بودم واقعا حیف شد الان منفجر شده رفته بالا
اقا جواد یادتونه همین کوین رو ازتون سوال کردم گفتید فعلا برنامه خاصی نداره منم یه مقدار داشتم ردش کردم رفت دونه ای 2500 ساتوشی گرفته بودم واقعا حیف شد الان منفجر شده رفته بالا
SpectreCoinکدومشون ؟
SpectreCoin
اقا جواد الان ۱ عرض درحد ۱۵۰ دلار رو به بیت کش تبدیل بکنیم؟بعضی کوینا اینطورین دیگه
برنامه مشخصی ندارن در اوایل کار و نظر ادم رو جذل نمیکنن ولی کم کم رشد میکنن
این کوینم فک کنم بتونه دنبال رویی LISK رو بکنه اگر خواستی میتونی الان بخری و ذخیره کنی
حدود 27 تا golem دارم با spectre عوض کنم به نظرتبعضی کوینا اینطورین دیگه
برنامه مشخصی ندارن در اوایل کار و نظر ادم رو جذل نمیکنن ولی کم کم رشد میکنن
این کوینم فک کنم بتونه دنبال رویی LISK رو بکنه اگر خواستی میتونی الان بخری و ذخیره کنی
اقا جواد الان ۱ عرض درحد ۱۵۰ دلار رو به بیت کش تبدیل بکنیم؟
۲ روز دیگه هارد فورکه. احتمالش هست. بیت کش بکشه بالا موقت؟
یا با ۱۵۰ دلاره کوین های کوچیک مثل لیسک و iotaو nemو...بخرم؟
ممنون
حدود 27 تا golem دارم با spectre عوض کنم به نظرت
گولم از جاش تکون درست حسابی نمیخوره
این دیگه خ.دشو خفه کرده که 24 برابر شده
دوژ برو نیست از اول هم مطرح بود و هست توی تمام اکسچنج ها هست شاید خنده دار باشه ولی من میگم یه روزی ده دلار هم میشهنمیدونم این دوژ میره بالا یا نه ! بعضی ها میگن میره پایین و ناپدید میشه . بعضی هام نه میگن تیم داره روش کار میکنه و میاد بالا. الله اعلم!
این هم 2048 دوژ: http://doge2048.com
بد بختی من اینکه وقتی ترید میکنم وقت نمیمونه بگردم توکن و چس کوین خوب پیدا کنمخوبه ارک هم حرکت کرد 300 تاشو خریده بودم رو 7 دلار اومد رو 11 دلار به نظرم از اون ارزهایی هست که 50 دلار رو تجربه میکنه تو همون 5-6 ماه
دوستان به نظر من البته خودتون میدونید اگر مایه دارید ارزهای معتبری نظیر ارک و همیچین چیزایی که تازه میخوان حرکت کنند بخرید نگه دارید تو کیف امنی که دارن رو سیستمتون و صبور باشید .کلی بگم بنده به شخصا اصلا تا حالا ضرر نکردم به جز اینکه بیترکس پولمو خورد ولی رو هیچ کوینی ضرر نکردم هیچوقت فقط جنس خوب بخرید و دوم صبور باشید تو صرافی هم نگهش ندارید سود خیلی خوبی میکنید تو 6 ماه نیاز نیست هی بخرید و هی بفروشید که یه جا ضرر کنید یه جا سود اخرشم هیچ . در کنارش یه مقدار هم میتونید بسته به وسعتون باهاش ریسک بالاتر بکنید و چس کوین بخرید یا ترید کنید یه جورایی بازی کنید هم سرگرم باشید هم در کنارش یه سودکی هم بکنید
دوژ برو نیست از اول هم مطرح بود و هست توی تمام اکسچنج ها هست شاید خنده دار باشه ولی من میگم یه روزی ده دلار هم میشه