shahrokh222
Registered User
کی از دوستام ک چند روز پیش روسیه بود میگفت کارگرش هم حتی بیتکوین داشته بانک حتی کارت بیتکوین میده و کارت خرید بیتکوین دارند حتی
باینانس خوبه توش شکی نیستاگه crypto currency اقیانوس باشه این بایننس قسمت عمیقشه
هر کوینی می افته توش ترید ولومش خیلی میکشه بالا و 100 میلیون رو رد میکنه
من چند روز پیش ثبت نام کردم الان هر موقع روی لاگین کلیک میکنم وارد نمیشه و توی همون صفحه هنگ میکنه
myetherwalletسلام
اتریوم تو بلاک چین ذخیره کنیم بهتره یا myetherwallet.com؟
از نظر امنیت ؟myetherwallet
وقتی توسط سازنده اتریوم نوشته شده است امنیت تضمین شده ست...از نظر امنیت ؟
روسیه خودشو برای بیت کوین سازگار می کنه و در این زمینه پیشرو هستش دمت گرم....کی از دوستام ک چند روز پیش روسیه بود میگفت کارگرش هم حتی بیتکوین داشته بانک حتی کارت بیتکوین میده و کارت خرید بیتکوین دارند حتی
اطلاعات غلط ندید خواهشا داداشمونو به گا میدید نه داداش امنیت بلک چاین هزار برابر بالاتر از مای اتر والت هست مای اتر مثل اب خوردن هکت میکنند مکان خیلیه برا نگهداری اتر تو مای اتر نریز مخصوصا مبلغ بالاسلام
اتریوم تو بلاک چین ذخیره کنیم بهتره یا myetherwallet.com؟
اتر فعلنا جا دارهالان اتریوم نوک قله هستش یا نه رو به بالاست حرکتش؟
مشخصه قیمتش چقدره و تو چ صرافیایی قراره برهBCH HARD FORK ON https://www.coinex.com/
To Get FREE CDY COIN
1 - Open an account on coinex.com
2 - Transfer you bitcoin cash to it.
3 - 1 BCH = 1000 Candy (CDY)
نخیر کیف پولی خود سازنده ارز دیجیتال بیرون بده امنیت تضمین شده هستش که اتریوم که به کاربران پیشنهاد کرده از کیف مخصوص اتریوم استفاده کنم...اطلاعات غلط ندید خواهشا داداشمونو به گا میدید نه داداش امنیت بلک چاین هزار برابر بالاتر از مای اتر والت هست مای اتر مثل اب خوردن هکت میکنند مکان خیلیه برا نگهداری اتر تو مای اتر نریز مخصوصا مبلغ بالا
ولی واس توکن ها مجبوریم از mew استفاده کنیم نه؟اطلاعات غلط ندید خواهشا داداشمونو به گا میدید نه داداش امنیت بلک چاین هزار برابر بالاتر از مای اتر والت هست مای اتر مثل اب خوردن هکت میکنند مکان خیلیه برا نگهداری اتر تو مای اتر نریز مخصوصا مبلغ بالا
چ کیف پولی بیرون میده چی میگی داداش شما ک یه دفعه از مای اتر والت استفاده نکردی چرا از رو هوا میپرونی جوون مردمو بهگا میدی کنار گود نشستی میگی لنگش کن .نخیر کیف پولی خود سازنده ارز دیجیتال بیرون بده امنیت تضمین شده هستش که اتریوم که به کاربران پیشنهاد کرده از کیف مخصوص اتریوم استفاده کنم...
به زودی اتریوم کیف پول قویتر از نسخه قبلی بیرون میده..
اره درسته و اینم درسته متا ماسک خیلی بهتر از مای اتر هست اگر توکن امنیت کامل داشت که من مبالغ هنگفت میرفتم رو توکنها چون خیلیاشون سودهای تپل دارنولی واس توکن ها مجبوریم از mew استفاده کنیم نه؟
البته من مستقیم از mew استفاده نمیکنم.meta mask نصب کردم.همه جا این متامسک رو پیشنهاد دادن.
چه طوری هک میکنن؟؟چ کیف پولی بیرون میده چی میگی داداش شما ک یه دفعه از مای اتر والت استفاده نکردی چرا از رو هوا میپرونی جوون مردمو بهگا میدی کنار گود نشستی میگی لنگش کن .
من از این مای اتر لعنتی استفاده کردم من میبینم ک روزانه چند نفر تمام حسابهشون داره خالی میشه من 7 میلیون پولم تو مای اتر والت هک شد من رد یه هکرو که هکم کرد گرفتم دیدم حساب چند نفرو خالی کرده تو مای اتر والت . چی میگی شما .
از بس حسابهای ملت هک شده خود مای اتر والت قرمز اون بالا پین کرده که این و نصب کنو اینو ذخیره کن اینو انجام بده چون خودش میدونه چقد هک شدن ملت .ولی تا حالا شما برو ببین تو بلک چاین یا امثال اون چند نفر هک شدن