نه هنوز من ۴۰ درصد اومدمکسی تا حالا برداشت داشته؟
نه هنوز من ۴۰ درصد اومدمکسی تا حالا برداشت داشته؟
اگه کمی بدبینانه نگاه کنیم انگار یه بازی خوبی برای والها هستش .دستهای ضعیف دارن خالی میکنن احتمال رشد زیاد از 22 ژانویه
از liqui استفاده کنیم یا hitbtc یا بایننس ؟؟
یکی همینجا لینک ریفر داد ما با کوکوین شروع کردیم حسابی ضرر شدشما خودت استادی جواد جان
من طبق تجربه کار کردن باهاشون ، بایننس رو ترجیح میدم
شما خودت استادی جواد جان
من طبق تجربه کار کردن باهاشون ، بایننس رو ترجیح میدم
Hibtcبرای لوکزامبورگه و بقول خودتون گیر خاصی نداره.فقط باگ و مشکل نرم افزاری زیاد داره.بایننس برای چینه ، چین هم تلاش میکنه کلیه صرافی ها رو ببنده اگر بخواد نبنده و مثلا قوانین نظارتی بزاره اولین اکانت هایی که بن میشن برای ایران خواهند بود
لیکوئی برای اکراینه ، سرمایه ش پایینه در حد 150 میلیون ولی قوانین خاصی نداره اکثر کوین ها رو میشه با دلار هم خرید ، دولت اکراین هر چند وقت یکبار میگه باید بر بازار کوین ها نظارت کرد ولی عملا کار خاصی انجام نمیده
hitbtc که من الان نزدیک 7 ماهه باهاش کار میکنم ، مشکل خاصی نداره به جز خاموش بودن بعضی والت ها برای خارج کردن حساب و همچنین کارمزد بسیار بالا ، در یه کشور اروپایی فعالیت میکنه و قوانین خاصی نداره مگر اینکه روزی میشه 2500 دلار ازش خارج کرد بدون کارمزد
برای احتیاطی که شده با وی پی اس کار کن...Hibtcبرای لوکزامبورگه و بقول خودتون گیر خاصی نداره.فقط باگ و مشکل نرم افزاری زیاد داره.
باینسس دفتر مرکزیشش تو هنگ کنگه و از نظر قوانین از چین تبعیت نمیکنه وتا جایی که یادمه تو۷ جای ازاد دنیا سرور داره که در صورت فشار هرکدوم سوییچ کنه و مدیرش مدعی بود که ازاد نگه داشتن براش مهم بود که تو هنگ کنگ و جاهای دیگه اجرا کرده و...حالا دیگه نمیدونم در عمل چند مرده حلاج باشه.
اقا تعداد کل etcو qtumچقدره؟
من چیزمستندی در مورد تعدادشون گیر نیاورم
نظرتون در مورد bitcoin gold چیه؟ جای رشد و اینده برنامه ساپورتش چجوریه بنظرتون؟
ممنونم
خونسرد و صبور باش حتما که نباید امروز خریدید بتونید فردا بفروشید صبور باش و هر چی میخوای بخر پیشنهاد من : ویوز- استرات -اتریوم -ارک- وویس - دش -لیسک- کیوتوم-زد کش-استیم اینا تضمینی هستند برا سود خصوصا استرات اتریوم لیسک دش خیلی عالین . موقعیت عالیه .جای ناامید شدن خوشحال باشید که وقت خرید رسیده حجم بازار تقریبا به حالت اول برگشته فقط افت قیمته که به موقش میترکه نهایت تا مارس بتونه بازی بده بعد انفجار قیمتهگه شد تو همه اکسچنجرها و کریپتوها
حالا که من رفتم تو ضرر همه کشیدن پایین ضررم بیشتر شد. شاید این 10 روز رفته باشم تو 2000 دلار ضرر
10 روز پیش اون exmo سگ پدر اتریوم ها رو می فرستاد تمرکزم به هم نمی خورد پیاپی اینجوری تو ضرر نمی افتادم.
با بقیه پولم هم میخوام یکم سود بدست بیارم پولم گیر می کنه