• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
ولوم استاتوس snt توی ۲۴ ساعت اخیر ۱۵ برابر شده !
حالا از این مساله چه نتیجه گیری میشه کرد نمیدونم

قبلا هم راجع به نسبت " مارکت/ولوم " سوال کردم دوستان جواب ندادند
مثلا راجع به etc این نسبت ۳/۱۰ هست و درمورد xem این نسبت ۱/۱۰ هست

چرا بعضی از کوین ها با بالا رفتن ولوم ارزش شون بالا میره و پامپ میشن و بعضی از کوین ها به رغم ولوم بالاشون پیشرفتی نمی کنند ؟

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام دوستان . ببخشید کریپتوپیا چقدر مورد اعتماده ؟ میشه توش مبالغ سنگین نگه داشت؟ تو ویت دراو اذیت نمیکنن؟
من تا یه بیتکوینم کار کردم مشکلی نداشتم تا اینجای کار

ولوم استاتوس snt توی ۲۴ ساعت اخیر ۱۵ برابر شده !
حالا از این مساله چه نتیجه گیری میشه کرد نمیدونم

قبلا هم راجع به نسبت " مارکت/ولوم " سوال کردم دوستان جواب ندادند
مثلا راجع به etc این نسبت ۳/۱۰ هست و درمورد xem این نسبت ۱/۱۰ هست

چرا بعضی از کوین ها با بالا رفتن ولوم ارزش شون بالا میره و پامپ میشن و بعضی از کوین ها به رغم ولوم بالاشون پیشرفتی نمی کنند ؟

دقیقا سوال خوبیه . دو تا ج داره که میتونه هر دوش با هم درست باشه . یکی ممکنه یه کوین تو یه زمان مثلا امروز تفاوت قیمت تو صرافیا داشته باشه و بریزن روش خیلیا و اربیتراژ کنند که خوب ولوم میزنه بالا ولی به همون اندازه که خرید زیاد شده تو صرافی ایکس به همون اندازه فروش زید شده تو صرافی زد .
دوم هم خارج از این در خیلی از مواقع هم دستهایی البته دستهای بزرگ در کار هست که اراده اونا قیمت رو بالا میبره و اگر نخوان قیمت بالا نمیره و اراده اونا قیمت رو پایین میاره .مثلا ولوم کیوتوم خیلی بیشتر از ولوم نئو هست ولی قیمت نئو دیگه داره به 200 میرسه البته ساپلی در کیوتوم مقداری بیشتر هست . ولی کوینهای همتراز رو هم که در نظر بگیریم مثلا وویس با 650 میلیون ساپلی و ولوم 6 میلیون رو 16 سنته ولی کوینیم هست با همون ولوم ولی تعداد 1.5 میلیارد قیمتش دو برابر وویس هست انگار برخی وقتا بعضا میخوان و گاهی نمیخوان قیمت بالا بره

گاهی هم مثلا یه کوین ولومش 4 برابر میشه و قیمتش هم 4 برابر و بعد ولوم به جای خودش بر میگرده و قیمت به سر جاش بر نمیگرده مثل استرات فرضا یا اینفلاکس

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
upload_2018-1-16_11-29-58.png

فایل های ضمیمه

• upload_2018-1-16_11-29-8.png
    upload_2018-1-16_11-29-8.png
    16.1 KB · نمایش ها: 8

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
@javadth
داداش...این آدرس سایتی که اتریم رایگان میده رو عضو شدم و تونستم نزدیک ۱۶ دلار برنده شم که البته دو تا جعبه شانس از دست دادم یکی برنده شدم...حالا هر سه ساعت چند تا Auto Refill میده؟

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
@javadth
داداش...این آدرس سایتی که اتریم رایگان میده رو عضو شدم و تونستم نزدیک ۱۶ دلار برنده شم که البته دو تا جعبه شانس از دست دادم یکی برنده شدم...حالا هر سه ساعت چند تا Auto Refill میده؟
کدوم سایت هست؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
حجم بازار رو به رشده از دیروز و فقط قیمتها ریزش کرده ریزشهای خوبیه برا تریدرها جالب نیست ولی برا امثال ما که وای میسیم و حوصله داریم بهترین موقعیت خریده ولی کسایی ک حوصله ندارن و میخوان سه روزه بفروشن و با یه ریزش وحشت میگیرتشونو میفروشن با ضرر نخرن

بالا