• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کارمزد ادوکش تیو وکس و لایوکوین 10 درصد شده

کارمزد پرفکت مانی 7 درصد

اکثر جاها 100 به 98.5 هستش ولی الان تعویض نمیکنن
https://www.okchanger.com/ADVCASH-USD-to-PERFECTMONEY-USD
https://www.bestchange.com/advanced-cash-to-perfectmoney-usd.html
برای wex نمی خوام. آدم از yobit خرید کنه از wex با اون 7 درصد کارمزد ارزونتر در میاد براش
---
یه جا پیدا کردم برای پرفکت مانی یورو 0.5 درصد فرق داره

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
این تنظیمش چطوریه ؟ اگزودوس میشه پرایویت کی رو امپورت کرد و من یکی دو روز پیش از طریق همین پرایویت کی کیفم رو توی MEW باز کردم و کوینام رو چک کردم

حالا برای اتریوم کلاسیک چطوری باید ازش استفاده کنیم ؟
اون گوشه بالا network رو بزار رو etc epool.io
بعد با همون پرایویت کی آدرس اتریومت وارد شو.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
این تنظیمش چطوریه ؟ اگزودوس میشه پرایویت کی رو امپورت کرد و من یکی دو روز پیش از طریق همین پرایویت کی کیفم رو توی MEW باز کردم و کوینام رو چک کردم

حالا برای اتریوم کلاسیک چطوری باید ازش استفاده کنیم ؟
Screenshot_20180115-013552.png

rezer

Registered User
لایک‌ها
428

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
چنتا اتریوم کلاسیک داشته باشیم به ما mew میده؟
تاریخ نگهداری اتریوم کلاسیک ها هم مهمه؟ یا فقط موجودی مهمه؟

ممنونم
فکر کنم به نسبت 1:1 زده ،mew که کیف پوله!تو هارد فورک بیتکوین کلاسیک کوین CLO دریافت میکنین.
بله باید حتما تو اون بلاک مشخص که تعیین شده و تقریبا زمان حدودیش میشه 5 مارچ داخل کیف پولتون اتریوم کلاسیک داشته باشید.زمان حدودیش هم برای اینه که زمان استخراج بلاک ها یه تلورانس زمانی داره ولی تقریبا میشه زمانش رو مشخص کرد.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
عزیز فکر کنم از این قسمت سایت mew بشه اتر رو به هر توکن ی تبدیل کرد
شما کار باهاش رو بلد هستی ؟ اصلا شدنی هست ؟

https://www.myetherwallet.com/#offline-transaction
نه تبدیل مستقیم نداره فقط یکی دوتا توکن مخصوص فک کنم داره برای تبدیل مستقیم ،این برای ایجاد تراکنش افلاین هست که امنیت خیلی خوبی داره اگه کسی استفاده کنه ،من میخواستم یه مقاله بنویسم برای امضای تراکنش های افلاین روی MEW و استفاده ازین کیف پول روی کامپیوتر افلاین با استفاده از سیستم عامل tails روی فلش که امنیت این کیف پول رو به شدت بالا میبره و خیلی عالیه. متاسفانه فعلا وقت نکردم اگه بتونم حتما اینجا به اشتراک میذارم.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
نه تبدیل مستقیم نداره فقط یکی دوتا توکن مخصوص فک کنم داره برای تبدیل مستقیم ،این برای ایجاد تراکنش افلاین هست که امنیت خیلی خوبی داره اگه کسی استفاده کنه ،من میخواستم یه مقاله بنویسم برای امضای تراکنش های افلاین روی MEW و استفاده ازین کیف پول روی کامپیوتر افلاین با استفاده از سیستم عامل tails روی فلش که امنیت این کیف پول رو به شدت بالا میبره و خیلی عالیه. متاسفانه فعلا وقت نکردم اگه بتونم حتما اینجا به اشتراک میذارم.
درود...لینوکس را حتما استفاده کنید چون امنیت آن از ویندوز بالاتره..برای کسانی با ارزهای دیجیتال سروکار دارن عالیه...

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
از virtual pc ها هم میشه استفاده کرد که یک محیط ایزوله ساخت و از طریق ارسال افلاین اون کار کرد

dss

Registered User
لایک‌ها
198
خبرهای جدید EOS در کره

• The formation of EOS VC, Block.one’s program to deploy over 1 billion USD in partnership capital with leading venture capital firms to develop the EOS ecosystem. Developers and entrepreneurs can contact [email protected] for more information.

Richard Jung, former CEO of BTC Korea (a/k/a Bithumb), has joined Block.one to lead development of the EOS.IO community in Korea.

Everipedia, a blockchain based competitor to Wikipedia led by Sam Kazemian and Wikipedia co-founder Larry Sanger, will be developed exclusively on the EOS platform and will be airdropping its tokens exclusively on the EOS blockchain distribution list.​

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از virtual pc ها هم میشه استفاده کرد که یک محیط ایزوله ساخت و از طریق ارسال افلاین اون کار کرد

اقا ویرچوال با ویندوز بالا بیاریم.بحث ip و... چی کار کنیم؟
ممنونم

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

etherzero . org

906cc75b-b7ea-4f44-b2e4-d1e9d6076afa.png

https://github.com/MetaMask/eth-phishing-detect/issues/653

https://github.com/metamask/eth-phishing-detect/issues

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
جالبه که تو لیست سیاه metamask هستش مگر اینکه کلا فورکشون اسکم باشه که بعید میدونم
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2607526.0

Dear Meta Mask team,
We found MetaMask have blocked access to our website EtherZero.org, we are making a ethereum fork and presell some coin to our early investors.
We also found some dangerous with the method to import private key into our website wallet or Meta Mask fork plugin to get EtherZero, so we will recommend users add a custom node to MEW or Meta Mask to get ETZ later.
I don't know why Meta Mask block our site, it's unfair and please you can re-check it again, Thank you!

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
کوکوین 13 دلار برای ویتدرا میگیره ؟
اگر نرخ صرافیای دیگه هم دارید لطفا بگید
بایننس برای ویتدراو بیتکوین یه میلی بیت میگیره که همین 13 دلار و خورده ای میشه تقریبا به نرخ امروز

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
Binance Coin Burn in 2018 Winter
37x37.png

Binance
  • 2 hours ago

Fellow Binancians,

In accordance with our whitepaper, we have now completed the burn of 1,821,586 BNB for the our 2nd quarter.

Thanks for your support!

Binance Team

2018/01/15

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
خرید از wex احتیاج به ورفای داره؟

بالا