• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
هارد فورک bitcoin candy که برای بیتکوین کش بود دیروز بود فکر میکنم!شماره دقیق بلاکش رو نمیدونم ولی دیروز تو سایت coinex.com تریدش فعال شد.

برای هر فورکی تو سایت اصلی خود کوینی که قراره بیاد معمولا کیف پولها و اکسچنجهایی که اون کوین رو ساپورت میکنه معرفی میشن.بطور مثال الان تو سایت http://etherzero.org اکسچنج ها و کیف پول هارو مشخص کرده اگه نگاه کنید.

علی جان لینک رو اصلاح کن. فیشینگه کامپوننت Metamask هست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من خودم با اگزودوس تا بحال کار نکردم ولی اگه پرایویت کی رو بده صد در صد با ایمپورت کردن P.K داخل MEW میشه اینکارو کرد.
البته نه هر کوینی چون MEW مخصوص اتریوم و اتریوم کلاسیک اگه رو پول اترکلاسیک تنظیم کنید هست.
این تنظیمش چطوریه ؟ اگزودوس میشه پرایویت کی رو امپورت کرد و من یکی دو روز پیش از طریق همین پرایویت کی کیفم رو توی MEW باز کردم و کوینام رو چک کردم

حالا برای اتریوم کلاسیک چطوری باید ازش استفاده کنیم ؟

اقا شاهرخ و اقا جواد من مقداری ریپل دارم به نظرتون تبدیلش کنم یا نگهشون دارم البته الانم تو ضرر هستش
اگر نظرتون تبدیل هست به چی تبدیل کنم بهتره

من اکثرا توی ضرر کوین نمیفروشم

ممکنه شما الان ریپلت رو بفروشی و یه کوین بخری که فردا 80 درصد پامپ بشه و ممکن هم هست نشه

بهتره تبدیل نکنی

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ببخشید عزیز یادتون میاد چطور هک شدید ؟

فکر کنم تنها احتمال هک شدن اینطور باشه که : هکر از ضعف امنیتی ویندوز استفاده کنه و دسترسی بیشتری به اطلاعات سیستم داشته باشه و از اون طریق بتونه پرایوت کی حساب رو از جایی بدزده (مثلا از کلیبورد) و از اون پراوت کی استفاده کنه و حساب رو خالی کنه .

چون اگه یه هکر بتونه مستقیما یه حساب رو هک کنه و خالی کنه اونوقت اون کیف پول یا اون سایت کلا زیر سوال میره
چیزی ک مطمئنم از طریق ویندوزم هک نشدم من رو سیستمت اطلاعات مهمتر از اون چند میلیون پول دارم . ممکنه صفحه فیشینگ بوده باشه یا زرنگی هکره اونشو نمیدونم ولی دیگه جرات استفاده ازش ندارم

هنوز برای خرید مناسبه؟به نظرتون بازم 5دلار را در کوتاه مدت می بینه؟

مشخص نیست دقیقا ممکنه از همینجا پامپ تخلیه بشه اونقد بازار ریزش داره میکنه که حتی پامپها هم نمیه کاره میمونه و برگشت میخوره قلدرترین کوینها هم دارن تخلیه میشن

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان WEX یا ادوکش یا لایتکوین داشتید اطلاع بدید الان میخوام

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چیزی ک مطمئنم از طریق ویندوزم هک نشدم من رو سیستمت اطلاعات مهمتر از اون چند میلیون پول دارم . ممکنه صفحه فیشینگ بوده باشه یا زرنگی هکره اونشو نمیدونم ولی دیگه جرات استفاده ازش ندارم

مشخص نیست دقیقا ممکنه از همینجا پامپ تخلیه بشه اونقد بازار ریزش داره میکنه که حتی پامپها هم نمیه کاره میمونه و برگشت میخوره قلدرترین کوینها هم دارن تخلیه میشن
دلیل اصلی این ریزش کلی بازار را اطلاع دارید؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
دوست عزیز. اگه خواستید ۱ فروشنده ارز بهتون معرفی میکنم معتمد .مستقیم باهاش طی کنید و ارزای که میخاین رو ازش بخرید
اگه لطف کنید ممنون میشم سایتم داره یا فقط تو قسمت خرید و فروش ارز های اینترنتی همین سایت هستن؟
صرافی های آنلاین مثل exchanging.ir وdorpay.com و چندتا دیگه رو یه چرخی زدم همه احراز هویت با اعمال شاقه میخوان که مجبورم فردا چنتاشون رو انجام بدم ولی شما هم لطف کنید معرفی کنید.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اگر کوینی رو توی اگزودوس داریم و اگزودوس هم پرایویت کی رو میده

میشه از این طریق این فورک ها رو از MEW گرفت ؟

چنتا اتریوم کلاسیک داشته باشیم به ما mew میده؟
تاریخ نگهداری اتریوم کلاسیک ها هم مهمه؟ یا فقط موجودی مهمه؟

ممنونم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اگه لطف کنید ممنون میشم سایتم داره یا فقط تو قسمت خرید و فروش ارز های اینترنتی همین سایت هستن؟
صرافی های آنلاین مثل exchanging.ir وdorpay.com و چندتا دیگه رو یه چرخی زدم همه احراز هویت با اعمال شاقه میخوان که مجبورم فردا چنتاشون رو انجام بدم ولی شما هم لطف کنید معرفی کنید.
خواهش میکنم
براتون پیام خصوصی میکنم
این صرافی های ایرانی واقعا شاهکارن و نابغه ....حتی کارمزد با قیمت فضایی از مشتری میگیرین و...

dss

Registered User
لایک‌ها
198
آون زمان که والت ها داشت هک میشد اینجا هم گفتم سرتیفیکیت سایت معتبر نبود. که بنظرم کار برادرها بود.

یه توضیح اضافه در مورد Kucoin بدم. مثل کوین بینانس میمونه ولی با این تفاوت که اگه نگهش دارید روی هم تریدهایی که انجام میدید تخفیف میگیرید هم اینکه در سود سایت شریک میشید.
قصدشون اینه اون مقداری که برای سود برداشت میکنند را به مرور زمان بسوزونند.
پس از یک طرف کوین ها کم میشه و از طرف دیگه کسی فروشنده نیست.
برای دریافت تخفیف 30 درصد باید 30 هزارتای اونرو داشته باشید. برای 10 درصد 1000 تا.اگه یادم مونده باشه/.

البته برای دریافت سود سایت محدودیت تعداد کوین نیست.
قسمتی از سود ترید کسایی هم که دعوت کردید بهتون تعلق میگیره.
بنظرم جای binance را خواهد گرفت
مزیت دیکه هم اینه که توی هنگ کنگ قرار داره.
با این تفاسیر جزو کوین هایی هست که رشد بالایی خواهد داشت.
لینک سایت داخل امضام هست.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چنتا اتریوم کلاسیک داشته باشیم به ما mew میده؟
تاریخ نگهداری اتریوم کلاسیک ها هم مهمه؟ یا فقط موجودی مهمه؟

ممنونم

mew چیه ؟؟

اون طرفی که میگی منصفه و قیمتاش خوبه رو برام پیام خصوصی کن اطلاعاتش رو

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
mew چیه ؟؟

اون طرفی که میگی منصفه و قیمتاش خوبه رو برام پیام خصوصی کن اطلاعاتش رو
اقا خودت گفتی تو فورک اتریوم mew میده بالاتر
شاید من اشتباه متوجه شدم

اکی پ خ میکنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
حدودا 20 میلیارد دلار از ولوم روزانه کم شده
در صرافی کریپتو پیا و کلا بیشتر صرافیا تراکنش داخلی انجام ندید خصوصا توکن یعنی از اکانت کریپتو پیا به کریپتو پیا نزنید چون ممکنه اصلا به حسابتون نیاد و اگرم بیاد با ایمیل و اینا یه هفته ای میشه تا بیاد به اکانتتون

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
جواب کاربران برای خرید ارز ADA :
سوال من اینه آیا برای خرید ۷۰ ADA برای سرمایه بلند مدت ۵ ساله خوب است؟
جواب کاربران:
@dzaq1989 ...
I'm not sure I understand completely, but if you like the project and have done your research, I'd say any amount is a good investment depending on your situation. I got my best mate into cryptos three months ago. He started with $50 in a small amount of LTC and ETH, then every week, he added $25 to his portfolio. It's now worth around $1,300 and he still only contribute around $25-$35 a week. But now he has a few IOTA, XRP, and ADA on top of his ETH.
Everyone has different situations. If you're a millionaire, I'd say buy 50,000 ADA without any hesitation. If you can't afford rent, I'd say don't buy any crypto.

@dzaq1989
Hi ... All the users are not a millionaire to buy so much currency, I want to know to start with 70 enough? Since Cardano is written by a former Ethereum programmer, he says the Japanese Ethereum, which says it can take Ethereum, depending on the investment that is being made ...

@edoardocanil ...
if u buy 70 ada know u could get around 300 usd in the end of the year..i mean,isnt that much but still something.
but u will never see an ada gettin high as ethereum.
maybe in 30 years..who know..
ur choice

@edoardocanil What do you propose for a 5 year long investment?

@edoardocanil ...
With 100 usd budget i dont know man actually but is really difficult to have an another rise up to 15000usd with cryptos as bitcoin did

@Noritaka...
You have better to choose a smaller market cap crypto. I invested $200 in ADA when it was $0.09, i'm not rich and i will not become rich with that, but investing in a crypto with 2.5 Bilions market cap is different from investing in a crypto with 20+ billions marketcap. You will increase your money for sure, but you will see other crypto making 10x in the meantime. try to do your reaserch for something between 500 milions and 1 max 2 billions.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دیروز داشتم دنبال این بخش کارمزدهای تسویه حساب liqui میگشتم پیداش کردم
امروز دوباره گمش کردم

کسی میدونه همیچن لیستی داره ؟ بخش بالانس حتما باید بالانس اون کوین رو داشته باشی تا کارمزد خروج رو نشونت بده

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
دیروز داشتم دنبال این بخش کارمزدهای تسویه حساب liqui میگشتم پیداش کردم
امروز دوباره گمش کردم

کسی میدونه همیچن لیستی داره ؟ بخش بالانس حتما باید بالانس اون کوین رو داشته باشی تا کارمزد خروج رو نشونت بده
داداش بهت پیشنهاد میکنم هیچ سکه ایت رو توی این liqui نبر
کارمزد برداشتش خیییلی زیاده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
جایی سراغ دارین ادوکش رو با نسبت 1:1 به پرفکت تبدیل کنه؟

این سگ کوین و ریپل شدن ضرر .. انگار نحسِ .. می شد تبدیل کنم به سود اما دست رو دست میزارم ، میره تو ضرر بیشتر. عین باتلاق

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
الان از لایوکوین مقداری BAT خریدم و میخوام یکمم ADZ بخرم چون میتونه مثل ADX بشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
جایی سراغ دارین ادوکش رو با نسبت 1:1 به پرفکت تبدیل کنه؟

این سگ کوین و ریپل شدن ضرر .. انگار نحسِ .. می شد تبدیل کنم به سود اما دست رو دست میزارم ، میره تو ضرر بیشتر. عین باتلاق

کارمزد ادوکش تیو وکس و لایوکوین 10 درصد شده

کارمزد پرفکت مانی 7 درصد

اکثر جاها 100 به 98.5 هستش ولی الان تعویض نمیکنن
https://www.okchanger.com/ADVCASH-USD-to-PERFECTMONEY-USD
https://www.bestchange.com/advanced-cash-to-perfectmoney-usd.html

بالا