• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
به نظزتون LISK رو نگه دارم یا ردش کنم بره ؟ کسی تحلیلی داره براش ؟

طبق چیزی که میدونم تا فوریه احتمالا کوین ها جا پا محکم میکنند. تو فوریه قیمتا شدید میره بالا.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
http://digiato.com/article/2016/02/06/حباب-دات-کام/

این رو حتما بخونید به نظرم آینده بخشی از بازار کریپتو کارنسی و خیلی از کوین ها و ico ها اینگونه هست.
1)سواستفاده از نام بلاکچین داره انجام میشه!
2)خیلی از ICO ها آیا بعد از جذب سرمایه سنگین اصلا دیگه هدف و انگیزه ای براشون باقی میمونه برای پیشرفت و ارتقا استارت آپشون?

مقاله جالب امروز کوین تلگراف :)
https://cointelegraph.com/news/wonders-of-naming-the-company-blockchain-or-bitcoin

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
الانم به نوعی این هایپ و نوع دیگه سواستفاده رو متاسفانه داخل ایران داریم میبینیم با انواع همایشهای آشنایی با بیتکوین و بلاکچین و آموزش تحلیل تکنیکال ارزهای مجازی و ... چندتا از این همایش ها رو دیدم تبلیغاتشون تو این گروه ها متاسفانه اشخاصی که به سال هم نکشیده وارده این حوزه شدن با عنوان کارشناس با فعالیت چند ساله،یار غار ساتوشی :)البته برگزاری همایش و کلاسهای آموزشی و آشنایی خیلی هم خوبه منتها توسط چه کسی و اهداف این همایشها چیه نکته تامل برانگیزیه!
چند وقت پیشم که فیلمی دیدم که آقای شهرام جزایری توکن خودشون را با پشتوانه قراره ریلیز کنن البته نوع نگاهشون به کریپتو کارنسی به نظرم قابل تقدیر هست،ولی خیلی دوست دارم بدونم پشتوانه و وایت پیپیر و نوع سیستم این ارزشون به چه شکلی هست.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بازار فعلا ریزشی هست و داره تخلیه میکنند هی دست و پاتون نلرزه بریزید بفروشید و بعد بگید حیف دوم اگر فروختید باز نخرید که ممکنه بازم تخلیه بشه الان فقط کوینهایی خوبه بخره ادم که دارن پامپ تقلبی میشن وارد پامپ بشی و چند روزه بکشی بیرون از پامپ .
حیف 7 میلیون اتریوم دارک داشتم که پیشنهاد خریدشو اینجا هم دادم تو مای اتر والت هک شد و از 15 سنت الان رسیده به 1.8 دلار و همچنان داره میره بالا یه توکن اسکم ولی اب و نون دار

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
هارد فورک(CLO) مهم اتریوم کلاسیک در تاریخ 5 مارچ
https://forum.ethereumclassic.org/t/january-dev-update-commonwealth/404
چند روزه دیگه هم که قراره هارد فورک اتریوم انجام بشه.http://etherzero.org
#CLO
#سال هاردفورک
تو کانال تلگرامی هم خوندم بیت کوین کش قراره ۱۷ام هارد فورک داشته باشه (حالا خوبه خودش یه فورکه ها )

یه سوال اینکه موقع هارد فورک ها هر کوین ی رو باید کجا نگه داریم ؟ (تا از مزایا یا به اصطلاح از جوایز ش بهره مند بشیم)
مثلا برای اتر و اتر کلاسیک باید حتما در MEW باشند ؟
بقیه چطور

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
بازار فعلا ریزشی هست و داره تخلیه میکنند هی دست و پاتون نلرزه بریزید بفروشید و بعد بگید حیف دوم اگر فروختید باز نخرید که ممکنه بازم تخلیه بشه الان فقط کوینهایی خوبه بخره ادم که دارن پامپ تقلبی میشن وارد پامپ بشی و چند روزه بکشی بیرون از پامپ .
حیف 7 میلیون اتریوم دارک داشتم که پیشنهاد خریدشو اینجا هم دادم تو مای اتر والت هک شد و از 15 سنت الان رسیده به 1.8 دلار و همچنان داره میره بالا یه توکن اسکم ولی اب و نون دار
ببخشید عزیز یادتون میاد چطور هک شدید ؟

فکر کنم تنها احتمال هک شدن اینطور باشه که : هکر از ضعف امنیتی ویندوز استفاده کنه و دسترسی بیشتری به اطلاعات سیستم داشته باشه و از اون طریق بتونه پرایوت کی حساب رو از جایی بدزده (مثلا از کلیبورد) و از اون پراوت کی استفاده کنه و حساب رو خالی کنه .

چون اگه یه هکر بتونه مستقیما یه حساب رو هک کنه و خالی کنه اونوقت اون کیف پول یا اون سایت کلا زیر سوال میره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
هنوز برای خرید مناسبه؟به نظرتون بازم 5دلار را در کوتاه مدت می بینه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
هارد فورک(CLO) مهم اتریوم کلاسیک در تاریخ 5 مارچ
https://forum.ethereumclassic.org/t/january-dev-update-commonwealth/404
چند روزه دیگه هم که قراره هارد فورک اتریوم انجام بشه.http://etherzero.org
#CLO
#سال هاردفورک

اگر کوینی رو توی اگزودوس داریم و اگزودوس هم پرایویت کی رو میده

میشه از این طریق این فورک ها رو از MEW گرفت ؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این کریپتوپیا خیلی مذخرفه . دیشب سر 39 دلار etc خریدم هنوز نریخته...

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
دوستان از این اکسچنج exmo.com اصلا استفاده نکنید
دیروز تا حالا Withdrawal زدم
فقط از بالانسم کم شده
هیج جا هم نرفته
توی تارخچه Withdrawal ها هم نزده
تیکت هم جواب نمیدن
کی بود این سایتو تو این تاپیک به من معرفی کرد؟

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434

اره میشه.
مای اتر ولت یه اپشن داره unlock with private key که میتونی eth و تمام توکن هایی که تو آدرس اتریومت داری رو جا به جا کنی.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
تو کانال تلگرامی هم خوندم بیت کوین کش قراره ۱۷ام هارد فورک داشته باشه (حالا خوبه خودش یه فورکه ها )

یه سوال اینکه موقع هارد فورک ها هر کوین ی رو باید کجا نگه داریم ؟ (تا از مزایا یا به اصطلاح از جوایز ش بهره مند بشیم)
مثلا برای اتر و اتر کلاسیک باید حتما در MEW باشند ؟
بقیه چطور
هارد فورک bitcoin candy که برای بیتکوین کش بود دیروز بود فکر میکنم!شماره دقیق بلاکش رو نمیدونم ولی دیروز تو سایت coinex.com تریدش فعال شد.

برای هر فورکی تو سایت اصلی خود کوینی که قراره بیاد معمولا کیف پولها و اکسچنجهایی که اون کوین رو ساپورت میکنه معرفی میشن.بطور مثال الان تو سایت http://etherzero.org اکسچنج ها و کیف پول هارو مشخص کرده اگه نگاه کنید.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

من خودم با اگزودوس تا بحال کار نکردم ولی اگه پرایویت کی رو بده صد در صد با ایمپورت کردن P.K داخل MEW میشه اینکارو کرد.
البته نه هر کوینی چون MEW مخصوص اتریوم و اتریوم کلاسیک اگه رو پول اترکلاسیک تنظیم کنید هست.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
چه سایت صرافی ای در آن چنج میکنه . انقد طول نمیده؟
کریپتوپیا که به شما کوین نمیفروشه.شما داری با کاربر های این صرافی معامله میکنی.شاید کسی رو اون قیمتی که شما پیشنهاد دادی حاضر نشده بفروشه.باید قیمت های فروش رو چک کنید.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تا قیمتا پایینه BAT و ENG بخرید

ANT و BNT هم بخرید
اقا شاهرخ و اقا جواد من مقداری ریپل دارم به نظرتون تبدیلش کنم یا نگهشون دارم البته الانم تو ضرر هستش
اگر نظرتون تبدیل هست به چی تبدیل کنم بهتره

بالا