pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
شرکتشون کجا ثبت شده؟ من توی بایننس موجودی ندارمممکنه بینانس اکانتهای ما رو هم ببنده؟
شرکتشون کجا ثبت شده؟ من توی بایننس موجودی ندارمممکنه بینانس اکانتهای ما رو هم ببنده؟
اخبار به نقل از کره ای ها برای بیت کوین از کلمات سفته بازی و قمار استفاده کردقراره امروز کره جنوبی تصمیم خودش در مورد کریپتو اعلام کنه مثبت یا منفی بودنش تاثیر زیادی میزاره
https://www.cnbc.com/2018/01/18/old...bitcoin-market-unfazed-by-threats-of-ban.htmlIn case the government shuts down all local exchanges,investors can always go abroad and open an account there," said a South Korean student who declined to be named because of legal risks. "I can ask my friends who study abroad or travel there myself. It's not that big of a problem."
دوستان میگن تو هنگ کنگ هستششرکتشون کجا ثبت شده؟ من توی بایننس موجودی ندارم
اگر هم مجبور شدن سرویس دهیشون قطع کنن به کاربرها اجازه خروج دارییشون میدندوستان میگن تو هنگ کنگ هستش
بایننس توی شانگهای چین هستدوستان میگن تو هنگ کنگ هستش
از لوکال بتکوین هم میتونید سریع و راحت بخرید قیمت ها رو مقایسه کنید اول از راه دلار و ا صرافی ایرانی و یا localbitcoins.netسلام، راهنمایی بفرمایید الان بصرفه ترین راه خرید بیت کویین چیه. خرید ریالی از صرافی های داخلی یا با حسابهای وب مانی و پرفکت؟
کیف پول electrum امنیتش مناسبه؟
الکتروم بهترین والت pc برای بتکوین هست اگر افلاین کار کنید خیلی بهترهسلام، راهنمایی بفرمایید الان بصرفه ترین راه خرید بیت کویین چیه. خرید ریالی از صرافی های داخلی یا با حسابهای وب مانی و پرفکت؟
کیف پول electrum امنیتش مناسبه؟
من تو این مقاله خوندم که میگه تو هنگ کنگ هستش سرور هاشون هم تو کره هستشبایننس توی شانگهای چین هست
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یا میره سمت 8k یا 15kامیدوارم بپیچه به همین خط سبز و جلو بره