کمتر 1 روز اسمارت کش/داگ شد 260اسمارت کش لعنتی دیروز روی 120 داگ بود چون روی قرمز بود ترسیدم بره پایین تر نخریدم الان شده 140 داگ
امسال کلی ارز جدید چینی وارد بازار شد معلوم نیست چه بلایی سرشون بیاد (برای اقتصاد چین که مثل خر از مردمشون کار میکشن این بازار بسیار خطرناک) من خودم توی ماه 4-6 میلادی کل موجودی خارج می کنم.
من که فک میکنم این هوای خوب زیاد دووم نیاره (موج b) بعدش هوا ابری بدتر از موج نزولی قبلی (موج c) بیاد کف امروز بشکونه ولی کم کم برای یکماه دیگهداره هوا خوب میشه خدارو شکر
بیایین تحلیل حرفه ای کنیم بهترین صرافی کجاس و بهترین اینده رو چه کوین داره
اگه همه بهم کمک کنیم همه باهم بیشترین سود رو میبریم ( معادله نش )
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
قراره چی پیش بیاد؟ شاید ارزای الکی از بین برن ولی بیتکوین و اتر بعیده بلایی سرشون بیاد شاید سعی بکنن کنترل کنن بخاطر پولشویی ولی نمیتونن جلوشو بگیرنمنم خدا خدا میکنم تا اول مرداد بازار دووم بیاره بکشیم بیرون
تنها گزینه که بار به دوش بکشه کشور هند اگر این کشورم محدودیت ایجاد کنه مشکلات زیادی برای بیت کوین بوجود میاد هر تجارتی یک زمانی برای گل دادن داره (مثل زمان محمود کثیف که دلار و مسکن گل داد) گل چیدی الفرارمنم خدا خدا میکنم تا اول مرداد بازار دووم بیاره بکشیم بیرون
تنها گزینه که بار به دوش بکشه کشور هند اگر این کشورم محدودیت ایجاد کنه مشکلات زیادی برای بیت کوین بوجود میاد هر تجارتی یک زمانی برای گل دادن داره (مثل زمان محمود کثیف که دلار و مسکن گل داد) گل چیدی الفرار![]()
قراره چی پیش بیاد؟ شاید ارزای الکی از بین برن ولی بیتکوین و اتر بعیده بلایی سرشون بیاد شاید سعی بکنن کنترل کنن بخاطر پولشویی ولی نمیتونن جلوشو بگیرن
نظرتون چیه؟
ضربه های سنگینی به واسطه کره و چین خورده جونی نداره بلند شه :general312: هوک چپ و راستفعلا زوده بگیم بازار سعودی شده. باید رده پولهای بزرگو زد.
با ۱ ساعت سعوده عادی نمیشه گفت بازار برگشته.
ممکنه بینانس اکانتهای ما رو هم ببنده؟چین دسترسی مردمش به ارزها کامل میخواد ببنده باید دید چه تاثیری میزاره
tron احتمال جهش داره
عزیز پیام فرستادماره دقیقا هر سال یه چیزی توی این مملکت شکوفه میکنه و سریع باید استفاده نهایی رو ازش ببری
چیزایی که قراره پیش باید یه سریش مختص به ایرانه مثل تحریم و پولشویی و یه سریش مختص به کل دنیاس مثل کنترل دولت ها بر صرافی ها و ...
از دیروز با آربیتراژ و دردسر داگ ها شد 182000 تا. یکی از ضررهای سه گانه جبران شد. حالا تعداد داگها رو باید 2 برابر کنم تا اون تو ضرر دیگه (doge/btc و btc/usd) جبران شهبا این همه افت (قیمت dime/doge نصف شد) داگ ها رو تونستم بکنم 136000 تا . قبلاً 180 هزار داشتم... ببینم می تونم بیشترشون کنم.
bcc هارو فروختی یا نگه داشتی؟! 52 دلار شده:general304:بی خودی ترس نندازید تو بازار چه بسا حتی ممکنه این کار وال استریتیا باشه نباشه هم میتونه به خاطر ایام عید باشه همیشه ایام عید بازار خراب بوده ملت خرجشون دم عید میره بالا خیلیا کوینا رو نقد میکنند میرن عشق و حال یا خرید و بعدشم مال چینیاست . نه دولت چین میتونه مردمو کنترل کنه که استفاده نکنند نه کسی دیگه صرافیام خیلی گیر بدن بهشون میرن یه کشور دیگه بساط میندازن . مگه من صاحب صرافی بیترکس باشم فرضا با اون درامدم میام بیخیال میشم جمع میکنم میرم یه جا دیگه زندگی میکنم مثل روسیه یا ژآپن که کاری نداشته باشن . این ترسها رو از خودتون دور کنید چین هیچ گهی نیست هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه کره هم نتونست ممنوعش کنه چون مردمش مخالفن و مجبوره طابع مردم باشه چون کره مثل چین دیکتاتوری نیست مردم خیلی نقش دارن اونجا.
در کل بگم به موقش به حرف من میرسید موقعی که نشستید و میگید حیف فلان موقع اتریوم 900 دلار بود الان 10 هزار دلاره فلان موقع استرات 10 دلار بود الان 300 دلاره فلان موقع کیتوم 30 دلار بود الان 500 دلاره و اگر من 10 میلیون گذاشته بودم الان 300 میلیون داشتم تو یه سال یا دو سال حالا و هزاران اگر دیگر از زبون شما بیرون خواهد امد میگید نه نگاه کنید.
البته من منکر از بین رفتن ارزهایی چون پلکس یا سکس کوین یا مارجوانا کوین یا مزخرف کوین نیستم ولی خوباش خواهند موند این یک تکنولوژی هست و همیشه تکنولوژی برا منافع خیلیا مضر بوده ولی در اخر دیدیم که تکنولوژی پیروز شده علم در دنیا پیروزه .
زمانی مذهب و مذهبیون و روحانیون نهایت سعی خود رو میکردن که جلو علم رو بگیرن خصوصا همون اروپا یا الان ایران حتی و دست اخر هم علم بر همشون پیروز شد و.چون علم تمام خرافات رو له میکرد و جایی برای سواستفاده و خرافه پراکنی نمیموند .
الان هم این تکنولوژی و پیشرفت شاید با چالشهایی همراه بشه که همیشه همینطور بوده ولی این اختراع زمانی اونقد فراگیر میشه که کسی نتونه باهاش مبارزه کنه با همه مردم دنیا نمیشه جنگید اینو بدونید اگر خدا هم باشه باز علم بر خدا هم پیروزه
نه دلو زدم به دریا هنوز نفروختم شده 75 دلار ههه به شرطی این بی سی سی بترکونه همون کوینی که همه جار میزنند نخرید .bcc هارو فروختی یا نگه داشتی؟! 52 دلار شده:general304:
واقعا غیر قابل پیشبینیه داره درش تخته میشه ولی قیمتش میره بالا![]()