بعد هر دلار رو چقدر حساب میکنن؟۵۰ دلار کارمزد جابجایی داره.با اون مشکلی نداری؟؟
من ۱ سراغ دارم اگه تموم نکرده باشه
شما تتر برای چی میخوای ؟ میخوای به صرافی های تتر دار پول انتقال بدی ؟ خب برو پرفکت یا ادوکش یا wex بخر و لایت کوین بخر باهاش و لایت کوین انتقال بده
بعد هر دلار رو چقدر حساب میکنن؟
binance لایت کوین 146 دلارِ وکس 165 دلار .. یعنی 13 درصد اختلاف. بعد کارمزد 7 درصدی وکس رو هم حساب کن میشه 20 درصد. هر تتر رو بتونه 5500 تومن هم پیدا کنه باز اینطوری براش به صرفه تره
باید دنبال مارکتهایی گشت که قیمت بیت کوین نزدیک binance باشه و کارمزدش هم کم باشه. الان btc-alpha بیت کوین دوروبر 9600 دلار هست اما کارمزدش زیاده نزدیک 10 درصد. با این حال از با حساب کارمزد قیمتش 5 درصد کمتر از وکس میوفته . معلوم نیست وضع ویتدراو اونجا چطوره .من دیشب خودم موقع انتقال پول دیدم
بایننس هم توی دزدی دست کمی از hitbtc نداشت یه بخشی از پول رو نزاشت معامله کنم و موند
حالا میتونی راهی برای اربیتراژ بین وکس با بایننس پیدا کنی ؟
باید یه رابط سوم پیدا کنیم
باید دنبال مارکتهایی گشت که قیمت بیت کوین نزدیک binance باشه و کارمزدش هم کم باشه. الان btc-alpha بیت کوین دوروبر 9600 دلار هست اما کارمزدش زیاده نزدیک 10 درصد. با این حال از با حساب کارمزد قیمتش 5 درصد کمتر از وکس میوفته . معلوم نیست وضع ویتدراو اونجا چطوره .
یا با دلار تتر کار کنن و قیمتشون بیشتر از binance باشه .
الان liqui بیت کوین 10450 دلار هست hitbtc هم 9730 یعنی 7 درصد بیشتر ..
نوسان خیلی زیاده پست قبلی چند بار قیمتا رو جابجا کردم 50 تا 100 دلار نوسان داشت. فکر نکنم برای آربیتراژ زمان خوبی باشه.الان کارمزد خروج تتر از بایننس چقدره ؟
باید از بایننس لایتکوین بخریم و توی لایوکوین و وکس بفروشیم ، نمیدونم لایوکوین هم اختلاف قیمت خاصی با بایننس و کرایپتوپیا داره یا نه ؟
حالا این برگشت پول رو باید یه فکری براش بکنیم یه سایتی باید باشه که مثلا پرفکت مانی رو تبدیل به نرخ بهتری برای یه ارز قیمت مناسب توی بایننس بکنه
من با این نظر کاملا موافقمخوشبختانه بیتکوین ترکید و الان خیلیا که ترسو بودن برا این ریسکها حالا کم کم پیداشون میشه ادای ادمای ناراحتو در میارن که دید گفتم اینا الکیه ضرر میکنید بیتکوین حبابه و پیشبینهاشونو به رخ دیگران بکشن ولی این خبرا نیست این بازار حالا حالاها رو پا خواهد بود
فقط ترسوها رو تخلیه میکنه که نیاز بود این اتفاق بیفته
بازم خبرها کمک بدن
من ۳۴ تا اتر دارم چیکارشون کنم؟ به چیتبدیل کنم ؟ همینجوری وحشتناک رو ضررم
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بازم خبرها کمک بدن
من ۳۴ تا اتر دارم چیکارشون کنم؟ به چیتبدیل کنم ؟ همینجوری وحشتناک رو ضررم
من قبل از کرش هر چیزی داشتم به اتر تبدیل کردمممنون از همه منظورم این بود به ارز دیگه ای تبدیل نکنم ؟ بیت نئو کش استلار ایوتا ؟
از لوکال بتکوین بخر تا 51 تومن هم دیدم قیمت فروشنده ها رو راحت و سریع هستدوستان الان بنظرتون برای اینکه نسبت به صرافی ها کارمزد کمتری بدم از چه روشی برای خرید بیت کوین استفاده کنم؟
من اگه بدونم سودی که من میکنم سرمایه یک نفر دیگه هست که به سمت من اومده این کار رو نمیکنم پس تفاوت ما با مالکان کلاهبردار اون کوین چی میشه اونها هم فقط به فکر منافع خودشون هستند و اینکه سرمایه یک نفر رو بکشن سمت خودشون بدون توجه به سرمایه خریدار چه بلایی سرش خواهد اومدواقعا ؟؟؟
دم همه کوینها موقعی که برا هر کی سود بده گرمه برا اون طرف مگه من میتونم بیام همه دنیا رو کنترل کنم که کی سود میکنه کی ضرر میکنه .
بازم میگم از همه این کوینهایی که تو بازار میبینید و میخرید فقط شاید 10 تا 20 تاشون به درد بوخورن بقیشون اسکم 100 در 100 هستن . من هم اومدم تو این بازار سود کنم نیومدم قصه بشنوم . جرات ریسک دارم سود هم کردم . شب رو روز چشمم تو بیتکوین تالک کور کردم تا حرکتی ک میزنم به ضررم نشه . نیومدم از دیگران کپی پیست بکنم . که کی چی میگه خوبه منم تایید کنم فلان چیز بخرید خوبه .
و اگر ضرر هم بکنم بازم از بی دقتی و بی تجربگیم بوده و تقصیر کسی نیست . بازم میگم اگر میخواید دنبال یه سیستم 100 درصد غیر اسکم باشید میتونید برید یه مغازه بزنید پفک بخرید 890 تومن بدید 1000 تومن این اسکم نیست چون دست خودتونه و میدونید چند خریدید و چند باید بفروشید