• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان بنظرتون الان بیت کوین بگیرم یا ممکنه پایین تر بیاد؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ویو که داره میره گویا برای سفر آخرت من چشمامو باز نکردم فقط تعریفشو شنیدم تو قله خریدم الان داره میره بدرک
بیتکانکت هم که منفجر شد گویا
صرافی ها هم دیگه دارن کوین های بی خاصیتو از صرافیشون پرت میکنن بیرون به جهت قوانین سختگیرانه چین و آمریکا
آشغال کوین خریدن نتیجه اش همین میشه
ویوز از اون کوینهایی نیست که بره سفر اخرت بیخود ترس نندازید تو ملت که برن بفروشن همه من ویوز ندارم ولی میدونم که از کوینهای دسته اول هست
بیتکانکت یه کوین ریسکداره از همون اول هم بوده هر زمان سکشو بخری باید حساب کنی یا کلی سود میکنی یا میره به درک

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ریزش هر سال در این ماه :) گر صبر کنی .................

scr.jpg

دقیقا مشکل همینه که ملت اینجا اکثرنشون تجربه هر سالو ندارن و شروع میکنند کارشناسی کردن . من میدونم که همیشه همینطوره و تا اوایل الی اواسط مارس پیشرفت قابل توجهی نخواهیم دید پس هر کس صبور نیست بهتره تا اونموقع بازارو ترک کنه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بیتکوین به نظر من میتونه تا 8000-8500 دلار بیاد پایین ،البته شاید دوباره حتی تا نزدیکای 14000 دلارم بره بالا و بعدش دوباره بیاد پایین ،خلاصه فعلا تو روند نزولی گیر کرده تا کی این روند نزولی رو بشکنه باید منتظر باشیم.
# تحلیل کاملا شخصی و هر کسی با توجه به تحلیل خودش اقدام کنه.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دمش برای شما گرمه . بقیه به گا رفتن
واقعا ؟؟؟
دم همه کوینها موقعی که برا هر کی سود بده گرمه برا اون طرف مگه من میتونم بیام همه دنیا رو کنترل کنم که کی سود میکنه کی ضرر میکنه .
بازم میگم از همه این کوینهایی که تو بازار میبینید و میخرید فقط شاید 10 تا 20 تاشون به درد بوخورن بقیشون اسکم 100 در 100 هستن . من هم اومدم تو این بازار سود کنم نیومدم قصه بشنوم . جرات ریسک دارم سود هم کردم . شب رو روز چشمم تو بیتکوین تالک کور کردم تا حرکتی ک میزنم به ضررم نشه . نیومدم از دیگران کپی پیست بکنم . که کی چی میگه خوبه منم تایید کنم فلان چیز بخرید خوبه .

و اگر ضرر هم بکنم بازم از بی دقتی و بی تجربگیم بوده و تقصیر کسی نیست . بازم میگم اگر میخواید دنبال یه سیستم 100 درصد غیر اسکم باشید میتونید برید یه مغازه بزنید پفک بخرید 890 تومن بدید 1000 تومن این اسکم نیست چون دست خودتونه و میدونید چند خریدید و چند باید بفروشید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
خوشبختانه بیتکوین ترکید و الان خیلیا که ترسو بودن برا این ریسکها حالا کم کم پیداشون میشه ادای ادمای ناراحتو در میارن که دید گفتم اینا الکیه ضرر میکنید بیتکوین حبابه و پیشبینهاشونو به رخ دیگران بکشن ولی این خبرا نیست این بازار حالا حالاها رو پا خواهد بود
فقط ترسوها رو تخلیه میکنه که نیاز بود این اتفاق بیفته

Mohsen32

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
در کدوم اکسچنج می شه با وبمانی deposit کرد؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یک برنامه نوشتم مخصوص کسانی که میخوان آمار ارزهاشون به راحتی داشته باشن:
1- ارز مورد نظر از لیست انتخاب می کنید
2- تعداد ارزی که دارید وارد می کنید
3- زمان سینک شدن مشخص می کنید (ثانیه شمار بعد از اتمام اطلاعات ارز به روز میکنه)
مجموع کل داراییتون به دلار و بیت کوین نمایش میده و درصدهای سود و ضرر

قیمت 20 دلار از طریق اتریوم, بیت کوین یا هر ارز دیگه ای که دارید (تومان دریافت نمی شود)
بازاریابی می تونید انجام بدید هر مقدار فروختید سودش ماله خودتون :)

نرم افزار لاینسس داره با سخت افزار سیستم لاینسس چک میشه (هر نسخه روی یک سیستم نصب میشه)

scr.jpg

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
هل من ناصر ینصرنی؟ :D چه خبر شده قحطی تتر اومده . کسیو نمیشناسین به ما تتر بده ؟ هرجا میرم تموم کردن :(

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
هل من ناصر ینصرنی؟ :D چه خبر شده قحطی تتر اومده . کسیو نمیشناسین به ما تتر بده ؟ هرجا میرم تموم کردن :(
دوست عزیز توی hitbtc صد دلار کارمزدش هست.معلومه کسی نمیاره

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوست عزیز توی hitbtc صد دلار کارمزدش هست.معلومه کسی نمیاره
در جریان نبودم والا تو کریپتوپیا که 40 دلاره. خب الان با توجه به اینکه صرافی ها دارن سر میبرن با چی دیپوزیت کنم تو کریپتو؟:|

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
دوستان نظرتون در مرود CL و EKO چی هست؟ اینده داره؟

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
من دارم میفروشم شما میخوای بخری

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بیت کوین بار چرا اومد پایین. binane شد 9880 دلار

زمانی قیمت exmo چند درصد از hitbtc پایین تر بود. الان برعکس شده. هر دلار تتر میشه 1.1 دلار امریکا . تتر گیر نمیاد

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
۵۰ دلار کارمزد جابجایی داره.با اون مشکلی نداری؟؟
من ۱ سراغ دارم اگه تموم نکرده باشه

dss

Registered User
لایک‌ها
198
استراتیس بود
زمانی که وارد بیترکس شد
زیاد خرید و فروش کردم سعی کردم بالا بفروشم پایین بخرم البته اشتباهاتی داشتم که جبران میشد
بعید میدونم 2018 همچین ارزی بیاد این موارد امکان بالای 5 برابر شدن دارن rise , stratis, ark, wave, lisk
این 2 تا سود خوبی توی stake میدن pure, Numus برای فراهم کردن خرج ماهانه :)

درصد پرداختی اون 2 تا کوین آخر چقدره؟
من btx دارم هفته ای 3 درصد میده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یک برنامه نوشتم مخصوص کسانی که میخوان آمار ارزهاشون به راحتی داشته باشن:
1- ارز مورد نظر از لیست انتخاب می کنید
2- تعداد ارزی که دارید وارد می کنید
3- زمان سینک شدن مشخص می کنید (ثانیه شمار بعد از اتمام اطلاعات ارز به روز میکنه)
مجموع کل داراییتون به دلار و بیت کوین نمایش میده و درصدهای سود و ضرر

قیمت 20 دلار از طریق اتریوم, بیت کوین یا هر ارز دیگه ای که دارید (تومان دریافت نمی شود)
بازاریابی می تونید انجام بدید هر مقدار فروختید سودش ماله خودتون :)

نرم افزار لاینسس داره با سخت افزار سیستم لاینسس چک میشه (هر نسخه روی یک سیستم نصب میشه)

scr.jpg

نسخه دمو داری ؟

شما تتر برای چی میخوای ؟ میخوای به صرافی های تتر دار پول انتقال بدی ؟ خب برو پرفکت یا ادوکش یا wex بخر و لایت کوین بخر باهاش و لایت کوین انتقال بده

بالا