• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
شما چند صفحه قبل گفتید روی استاتوس ۱۰۰برابر سود کردید

چه زمانی خریدید که اینقدر براتون ارزون تموم شد ؟(وقتی که هنوز ico بودش خریدید ؟)

بعدش اینکه ، وقتی که مثلا ۱۰برابر شد چطوری نفروختید و بازهم نگه داشتید (صبر ایوب بود :) یا پیشبینی رشد میکردید)

از این موارد بازهم سراغ دارید
استراتیس بود
زمانی که وارد بیترکس شد
زیاد خرید و فروش کردم سعی کردم بالا بفروشم پایین بخرم البته اشتباهاتی داشتم که جبران میشد
بعید میدونم 2018 همچین ارزی بیاد این موارد امکان بالای 5 برابر شدن دارن rise , stratis, ark, wave, lisk
این 2 تا سود خوبی توی stake میدن pure, Numus برای فراهم کردن خرج ماهانه :)

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
اونایی که می گفتن بیت کانکت فلان و بیسار درش رو داره تخته می کنه :D
آرهههه ارزشش از 300-400 دلار شده 30 دلار.
چجوری درشو بستن دقیقا؟ کسی پیگیری نمیکنه از سهامدارن؟

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
آرهههه ارزشش از 300-400 دلار شده 30 دلار.
چجوری درشو بستن دقیقا؟ کسی پیگیری نمیکنه از سهامدارن؟
من دقیقا در همین فورم گفتم که این یک پانزی هست.حالا دوستی امدن و گفتن که این پانزی توی ایران غیرقانونی هست ! در حالی که یکی از بچه ها هم گفتن پانزی در امریکا هم غیرقانونی هست.اما قضیه از این قراره که یک پست گذاشتن و نوشتن به دلیل اینکه کسی اعتماد نداره و خیلی موج منفی هست توی بازار داریم درش رو می بنیدیم.البته بعدم گفته بود که از ایالت تگزاس و اگر اشتباه نکنم کالارادو حکم پلمپ اومده براشون.الان هم گفتن که اون پول هایی که گذاشتید معادلش رو بیت کانکت می گیرید(خخخخ).بعد یه وب سایت دیگه هم باز کردن به اسم بیت کانکت اکس که خودش یک کوین هست و اونجا گفتن که بیت کانکت ها رو می خریم .گر چه که همه الان مرن برای فروش و احتمالا اونا هم ورشکست می شن.جدای از این الان که خیلی ها سرمایشون رو از دست دادن می رن حسابی شکایت می کنن.بعدم اعتماد ریخته شده رو نمیشه جمع کرد.
اینم لینکش: https://bitconnect.co/system-news/9...system-halt-of-lending-and-exchange-platform/

Last edited:

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
ای مرده شور اون بیت کانکت رو ببره
با اون تشابه اسمی که داره بیت کوین کش رو هم خراب کرده. توی یه سایت bcc یعنی بیتکش توی یه سایت دیگه یعنی بیت کانکت. آخرش هم نفهمیدیم bch هست یا bcc (شاید هم BBC ;))
همه کوین ها ارزش شون رو نسبت به بیتکوین از دست دادند و دوباره کمی پولبک شدند ولی بیتکش کلی سقوط کرد انگار برگشت نداره.
مشکل فک کنم از منه که هولدر هر کوینی باشم نابود میشه. پنج ماه هولدر اتر بودم. داشت با خاک و خاکستر یکی میشد. خوب شد چنج اش کردم وگرنه الان داغون شده بود.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
من واقعا برام جاي سوال هست چرا هر وقت قيمتها ميخواد سقوط ازاد كنه پاي اين دولت چين هميشه مياد وسط ؟
الان 2 ساله ميخوان جلوي فعاليت بيت كوين رو بگيرن .
اخرشم هيچي نميشه.
ته تهش كلا چين ماين و معامله كريپتو كارنسي ممنوع كنه با قدرت تمام اخرش كه چي؟ مگه چين تمام دنياست؟
از اونجایی که همه دولت ها دوست دارند آدمها رو کنترل کنند طبیعیه که با کرپتو مبارزه کنند.
چین و هند هم به عنوان بزرگترین دارندگان طلا در جهان ، ارزهای دیجیتال رو تهدیدی برای سرمایه خودشون میدونند

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
bcc به احتمال زیاد به زودی از ایکسچنج ها که فقط 3 تا هم هستن حذف میشه.الان کلی هم از سایت bcc کوین ها رو دارن انتقال میدن به hitbtc .هنوز نیومده.تصور کن همه اینا می خوان بفروشن.خلاصه خیال نکنید ارزون هست بخرید ارزشش به صفر هم می رسه.البته شاید نشه ولی احتمال بالاس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بیت کوین تو bninance تا 9035 هم رفته !!! wex حداقلش 11080 بوده!!
الان دوروبر 10500 دیگه صعودیه؟

چطوره خورده توسرش یه روزه. 89 درصد افت

حرف از ضرر میزنی تا هفته پیش 13000 تا توی hitbtc داشتم الان شده 7هزار تا

به قول معروف ادم که کف دستش رو بو نکرده بیاد بفروشه تا ضرر نکنه
ضرر من رو ضربدر 2 کن. 4000 دلار اگه کوین ها رو تبدیل به دلار کنم شده 1200 دلار .. بعد ضررهای من رو اشتباهات احمقانه بود.
اول با بیت کوین ، داگ خریده بودم بعد با داگ شیت کوین dime خریدم. این دو روز dime در برابر داگ نصف شده. داگ در برابر بیت کوین نصف . قبل این داگ ها رو تبدیل کرده بودم به 2600 دلار . یه مقدار ریپل هم داشتم
الان دارم از نوسانات dime تعداشون رو زیاد میکم بلکه به داگ ها برسم ضرر بشه یکی .. یکم شانس داشتم میتونتم تعداد داگ ها رو بیشتراز قبل کنم.

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
هه خیلی جالبه بیتکانکت بالاخره رفت البته ایالت تگزاس هم دستور تخته کردنشو داده بود ولی بیشترین سود زندگیمو بیتکانکت بهم داد . 1000 برابر . مشخص بود قیمت رو با صرافیی ک خودش زده دستکاری کرده و سودشم کرد دمش گرم واقعا متفکر خوبی بود ما رم یه سود تپل 1000 برابر داد .
من فک میکنم خرید سکش از هیت بی تی سی الان بد نباشه و سود دهی 2 برابر به بالا رو داشته باشه
دوستان بین ardr, snt, steem, waves, gnt کدومو پیشنهاد میکنید برای بلند مدت؟
یدونه که قشنگ احتمال میدید 10 برابر میشه؟:D

ویوز

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
میگم شانس ندارم. دیشب sell order روی 0.0093 زدم فروش نرفت. order رو کنسل کردم. امروز قیمت رفت بالا روی 0.0093 فروختم. قیمت باز بالاتر رفت تا نزدیک 0.01
پریشب buy order روی 0.0065 گذاشتم صبح دیدم پایین نیومده کنسل کردم. روی 0.008 خریدم (امروز فروختمش) 3ساعت بعد تا 0.005 پایین اومد.

با این همه افت (قیمت dime/doge نصف شد) داگ ها رو تونستم بکنم 136000 تا . قبلاً 180 هزار داشتم... ببینم می تونم بیشترشون کنم.

اسمارت کش لعنتی دیروز روی 120 داگ بود چون روی قرمز بود ترسیدم بره پایین تر نخریدم الان شده 140 داگ

Last edited:

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
upload_2018-1-17_11-53-58.png
معلوم نیست این آخر اصلاح هست یا اصلاح مرکب باشه .اگه دوستان فکر میکنن که نزول ادامه دار هست پس احتمالا اصلاح مرکب داریم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اقا این 0xچجوریه؟
الان که همه سقوط کردن.این رشد داشته!!!

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
خونسرد و صبور باش حتما که نباید امروز خریدید بتونید فردا بفروشید صبور باش و هر چی میخوای بخر پیشنهاد من : ویوز- استرات -اتریوم -ارک- وویس - دش -لیسک- کیوتوم-زد کش-استیم اینا تضمینی هستند برا سود خصوصا استرات اتریوم لیسک دش خیلی عالین . موقعیت عالیه .جای ناامید شدن خوشحال باشید که وقت خرید رسیده حجم بازار تقریبا به حالت اول برگشته فقط افت قیمته که به موقش میترکه نهایت تا مارس بتونه بازی بده بعد انفجار قیمته
ویو که داره میره گویا برای سفر آخرت من چشمامو باز نکردم فقط تعریفشو شنیدم تو قله خریدم الان داره میره بدرک
بیتکانکت هم که منفجر شد گویا
صرافی ها هم دیگه دارن کوین های بی خاصیتو از صرافیشون پرت میکنن بیرون به جهت قوانین سختگیرانه چین و آمریکا
آشغال کوین خریدن نتیجه اش همین میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
همیشه تو محاسبه ضرر مشکل داشتم بالاخره یه راه به دست اوردم
من اول 180 هزار داگ داشتم الان 136 هزار تا
136 هزار تقسیم بر 180 هزار میشه 0.755 منهای 1 میشه 0.24- .. پس 24 درصد ضرر

حالا اگه عکس باشه از 136 هزار بره روی 178 هزار
178000 تقسیم بر 136000 میشه 1.308 .. پس 30.8 درصد سود
اگه عدد سمت چپ اعشار 2 باشه دویست درصد 3 باشه 300 درصد تا آخر

اقا این 0xچجوریه؟
الان که همه سقوط کردن.این رشد داشته!!!
اینطوریه دیگه. بین همه افت ها می بینی چند تا سبز می شن الان تو coinexchange کوین XSTC بالای 150 درصد رشد کرده. PURE بالای 60 درصد. یعنی افت بیت کوین جبران شده هیج سود هم داشته.

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
همیشه تو محاسبه ضرر مشکل داشتم بالاخره یه راه به دست اوردم
من اول 180 هزار داگ داشتم الان 136 هزار تا
136 هزار تقسیم بر 180 هزار میشه 0.755 منهای 1 میشه 0.24- .. پس 24 درصد ضرر

حالا اگه عکس باشه از 136 هزار بره روی 178 هزار
178000 تقسیم بر 136000 میشه 1.308 پس 30.8 درصد سود

اینطوریه دیگه. بین همه افت ها می بینی چند تا سبز می شن الان تو coinexchange کوین XSTC بالای 150 درصد رشد کرده. PURE بالای 60 درصد. یعنی افت بیت کوین جبران شده هیج سود هم داشته.
بله منتها مهم .علت اینکه رشد داشتن تو این شرایط چیه؟
پامپ یا پتانسیل و...؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بله منتها مهم .علت اینکه رشد داشتن تو این شرایط چیه؟
پامپ یا پتانسیل و...؟
باید از واردترها پرسید ولی به نظر من پمپ هست. شاید فردا همینا که سبز هستن با سر بخورن زمین

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ریزش هر سال در این ماه :) گر صبر کنی .................

scr.jpg

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
چند بار تو تاپیک اعلام کردم بیتکانکت و اینجور پروژه ها آخرش نابودیه بعضی از دوستان مخالفت میکردن و کافیه بیتکوین چند وقت بره تو مسیر نزولی... گفتم تو آمریکا اتفاقا بیشتر با پروژه های پانزی برخورد میکنن.انگار قراره 5 روزدیگه کلا تعطیل کنن.الانم اگه به کار خودش ادامه بده بازم معتقدم یه روزی کلا تعطیل میکنه.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
الان خود ارز بیتکانکت مونده. اون سیستم سوددهیش تعطیل شده ولی خود کوین پا برجاست. مثل بقیه کوین ها. 15 دلار هست الان. دو سه تا تا بخری نهایتش صفر میشه 15 دلار ضرر میدی :دی

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
نکته اینجاست که نیازی نمی بینن بیت کوین به 100 هزار یا یک میلیون برسه تا چند برابر سود کنن
چون بالا رفتنش هم زحمت بیشتری داره و هم بازار کشش نداره

هر چی دارن دلار میکنن رفقاشون یه خبر ول میکنن قیمت از 1000 میرسه به 500
دوباره از 500 میخرن قیمت قبلی رو هم رد میکنه میشه 1500 اینجا با 3 برابر سود میفروشن قیمت میاد روی 1000 قبلی
میرن سراغ چند تا شت کوین که در بی ثباتی بیت کوین ، مفت شدن . حمله میکنن 5-4 برابر میشه
شت کوین رو میفروشن میرن بیت کوین رو 1000 میخرن میزارن زیر بالش تا برنامه بعدی
الان 8-7 برابر قبل بیت کوین دارن و سهمشون از بازار هم بیشتر از قبله

بالا