• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
upload_2018-1-17_17-53-39.png
کندل جدید که نامرد داره سعی میکنه فرار کنه;););) اگه این مقاومت بشکونه شاید اتریوم تا 700 بیاد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
۵۰ دلار کارمزد جابجایی داره.با اون مشکلی نداری؟؟
من ۱ سراغ دارم اگه تموم نکرده باشه
بعد هر دلار رو چقدر حساب میکنن؟

---------
ای کسانی که میگن کارمزد 50 دلار برای تتر زیاده. تتر رو فقط برای مبالغ بالا (مثلا بالای 2000 دلار) بخرید. اگه قیمت تتر حتی 4-5 درصد بیشتر از قیمت پرفکت مانی بود باز به صرفه هست .. الان اختلاف قیمت binance و wex بالای 10 درصدِ

شما تتر برای چی میخوای ؟ میخوای به صرافی های تتر دار پول انتقال بدی ؟ خب برو پرفکت یا ادوکش یا wex بخر و لایت کوین بخر باهاش و لایت کوین انتقال بده

binance لایت کوین 146 دلارِ وکس 165 دلار .. یعنی 13 درصد اختلاف. بعد کارمزد 7 درصدی وکس رو هم حساب کن میشه 20 درصد. هر تتر رو بتونه 5500 تومن هم پیدا کنه باز اینطوری براش به صرفه تره

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بعد هر دلار رو چقدر حساب میکنن؟

binance لایت کوین 146 دلارِ وکس 165 دلار .. یعنی 13 درصد اختلاف. بعد کارمزد 7 درصدی وکس رو هم حساب کن میشه 20 درصد. هر تتر رو بتونه 5500 تومن هم پیدا کنه باز اینطوری براش به صرفه تره

من دیشب خودم موقع انتقال پول دیدم
بایننس هم توی دزدی دست کمی از hitbtc نداشت یه بخشی از پول رو نزاشت معامله کنم و موند

حالا میتونی راهی برای اربیتراژ بین وکس با بایننس پیدا کنی ؟
باید یه رابط سوم پیدا کنیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
من دیشب خودم موقع انتقال پول دیدم
بایننس هم توی دزدی دست کمی از hitbtc نداشت یه بخشی از پول رو نزاشت معامله کنم و موند

حالا میتونی راهی برای اربیتراژ بین وکس با بایننس پیدا کنی ؟
باید یه رابط سوم پیدا کنیم
باید دنبال مارکتهایی گشت که قیمت بیت کوین نزدیک binance باشه و کارمزدش هم کم باشه. الان btc-alpha بیت کوین دوروبر 9600 دلار هست اما کارمزدش زیاده نزدیک 10 درصد. با این حال از با حساب کارمزد قیمتش 5 درصد کمتر از وکس میوفته . معلوم نیست وضع ویتدراو اونجا چطوره .

یا با دلار تتر کار کنن و قیمتشون بیشتر از binance باشه .
الان liqui بیت کوین 10450 دلار هست hitbtc هم 9730 یعنی 7 درصد بیشتر ..

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
باید دنبال مارکتهایی گشت که قیمت بیت کوین نزدیک binance باشه و کارمزدش هم کم باشه. الان btc-alpha بیت کوین دوروبر 9600 دلار هست اما کارمزدش زیاده نزدیک 10 درصد. با این حال از با حساب کارمزد قیمتش 5 درصد کمتر از وکس میوفته . معلوم نیست وضع ویتدراو اونجا چطوره .

یا با دلار تتر کار کنن و قیمتشون بیشتر از binance باشه .
الان liqui بیت کوین 10450 دلار هست hitbtc هم 9730 یعنی 7 درصد بیشتر ..

الان کارمزد خروج تتر از بایننس چقدره ؟

باید از بایننس لایتکوین بخریم و توی لایوکوین و وکس بفروشیم ، نمیدونم لایوکوین هم اختلاف قیمت خاصی با بایننس و کرایپتوپیا داره یا نه ؟

حالا این برگشت پول رو باید یه فکری براش بکنیم یه سایتی باید باشه که مثلا پرفکت مانی رو تبدیل به نرخ بهتری برای یه ارز قیمت مناسب توی بایننس بکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ظرف این چند دقیقه بیت کوین در:
wex شد 10160
liqui شد 9860 دلار
hitbtc شد 9620 دلار
btc-alpha شد 9590

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بچه ها ظاحرا بازن ریزش داریم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یکی از اون نمودارهای تحلیلی بزارید ببینیم ساپورت چند هست

الان کارمزد خروج تتر از بایننس چقدره ؟

باید از بایننس لایتکوین بخریم و توی لایوکوین و وکس بفروشیم ، نمیدونم لایوکوین هم اختلاف قیمت خاصی با بایننس و کرایپتوپیا داره یا نه ؟

حالا این برگشت پول رو باید یه فکری براش بکنیم یه سایتی باید باشه که مثلا پرفکت مانی رو تبدیل به نرخ بهتری برای یه ارز قیمت مناسب توی بایننس بکنه
نوسان خیلی زیاده پست قبلی چند بار قیمتا رو جابجا کردم 50 تا 100 دلار نوسان داشت. فکر نکنم برای آربیتراژ زمان خوبی باشه.
هه لایو کوین قیمتاش از وکس پایین تره بیت کوین 9990 تا 10100. لایت کوین حدود 160 .. yobit هم لایت کوین 172 دلاره که برای برداشت دلار 3 درصد کارمزد می گیرن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خوشبختانه بیتکوین ترکید و الان خیلیا که ترسو بودن برا این ریسکها حالا کم کم پیداشون میشه ادای ادمای ناراحتو در میارن که دید گفتم اینا الکیه ضرر میکنید بیتکوین حبابه و پیشبینهاشونو به رخ دیگران بکشن ولی این خبرا نیست این بازار حالا حالاها رو پا خواهد بود
فقط ترسوها رو تخلیه میکنه که نیاز بود این اتفاق بیفته
من با این نظر کاملا موافقم
بیت کوین و امثالهم آینده محتوم تراکنش های ارزی هست
بدیهیه تا پا بگیره و جا بیفته این اتفاقات براش بیفته
حجم مارکت کپ بیت کوین و اتر مجموعا ۵ برابر بودجه یه سال کشوری مثل ایران هست
اونایی که میگن الکیه و .... از رو سواد پایینشون هست
چندین سال پیش کسی حاضر نبود خرید اینترنتی کنه
الان فروشگاها میان کالاشونو میدن دیجی کالا براشون بفروشه !
ضمنا صحبتش هست خیلی کشورا ارز دیجیتال خودشون رو میخوان ارائه بدن
این چیز خوبیه
چون ارزهایی مثل بیت کوین و اتریوم رو تبدیل به ارز مرجع میکنه و قطعا پیشرفت بیشتری رو شاهد هستیم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کوین هایی که مربوط به اکسچنج ها هستن و همینطور والت ها رو بخرید

مث edo - posw - کوین cobinhood

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بیت کوین تو exmo حدود 9600 بود الان شد 10000 . اونجا یکی گفت کره رفع ممنوعیت کرده Fixing to ban
بعضی اکسچنجر ها کندلها سبز شد. معلوم نیست سبز بمونه

ریپل لعنتی شد 95 سنت یه مقدار روی 2.8 دلار خریده بودم

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بازم خبرها کمک بدن
من ۳۴ تا اتر دارم چیکارشون کنم؟ به چی‌تبدیل کنم ؟ همینجوری وحشتناک رو ضررم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

دوست عزیز صبر کنید بالا میاد
اینجوری خیلی ضرر میکنید. حداقل به خرید قیمت خودتون رسید .اگه خواستید از این بازار خارج شید
البته هرجورصلاح میدونید فقط بعنوان تجربه عرض کردم.تصمیم با خودتونه

Last edited:

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
بازم خبرها کمک بدن
من ۳۴ تا اتر دارم چیکارشون کنم؟ به چی‌تبدیل کنم ؟ همینجوری وحشتناک رو ضررم

دوست عزیز یادتون باشه تا نفروختید هیچ ضرری نکردید
من به هیچ عنوان توی این شرایط نمیفروشم
الان فقط باید آرامش رو حفظ کرد
این پایین اومدن همیشه اتفاق افتاده ولی باز دوباره بالا میره
کافیه یکم zoom out کنید رو نمودار٬ توی کمتر از دو ماه قیمت از ۴۰۰ رسیده بود به ۱۵۰۰ ٬ یعنی نزدیک چهار برابر٬ الان فقط 50% اومده پایین نیازی به panic نیست
الان فقط نباید هیجان زده شد.

البته اینا فقط نظر منه
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
ممنون از همه منظورم این بود به ارز دیگه ای تبدیل نکنم ؟ بیت نئو کش استلار ایوتا ؟

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
ممنون از همه منظورم این بود به ارز دیگه ای تبدیل نکنم ؟ بیت نئو کش استلار ایوتا ؟

من قبل از کرش هر چیزی داشتم به اتر تبدیل کردم
امروزم چند تا اتر خریدم ...

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان الان بنظرتون برای اینکه نسبت به صرافی ها کارمزد کمتری بدم از چه روشی برای خرید بیت کوین استفاده کنم؟

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان الان بنظرتون برای اینکه نسبت به صرافی ها کارمزد کمتری بدم از چه روشی برای خرید بیت کوین استفاده کنم؟
از لوکال بتکوین بخر تا 51 تومن هم دیدم قیمت فروشنده ها رو راحت و سریع هست

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ههه رو 9 دلار بیتکانکت خرید 2 میلیون تومن الان شد 21 دلار البته تا 5 دلار هم پایین اومد دو میلیونم و از ظهر تا حالا کردم به 4 و خورده ای . اره با همین بیتکانکت مفت نیرز و داغون اسکم و تو این بازار 100% ضرر من سود بالای 200درصد در نصف روز زدم به جیب .
چون دنبال قصه شنفتن نیستم دنبال حدسها و پیشبینیهای خودم در بازار کنونی هستم نه حرف ملت به من چ ک چه کوینی اسکمه یا نه من سود میخوام فقط همین الانم یه کم صبر میکنم دیدم خواست ریزش کنه میفروشم من که سودمو از این کردم فعلا به این علت خریدم چون چیزی ک میدونم رفتار بیتکانکت هیچ وقت منطقی نبوده پس اینبارم حدس زدم منطقی نباشه و باز یه جهش چند برابری یهو بکنه حیف اگر وایساده بودمو 5 دلار خریده بودم الان 4 برابر داشتم 2 میشد 8 میلیون حیف
ویرایش تا تایپ کردم شد 26 دلار

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
واقعا ؟؟؟
دم همه کوینها موقعی که برا هر کی سود بده گرمه برا اون طرف مگه من میتونم بیام همه دنیا رو کنترل کنم که کی سود میکنه کی ضرر میکنه .
بازم میگم از همه این کوینهایی که تو بازار میبینید و میخرید فقط شاید 10 تا 20 تاشون به درد بوخورن بقیشون اسکم 100 در 100 هستن . من هم اومدم تو این بازار سود کنم نیومدم قصه بشنوم . جرات ریسک دارم سود هم کردم . شب رو روز چشمم تو بیتکوین تالک کور کردم تا حرکتی ک میزنم به ضررم نشه . نیومدم از دیگران کپی پیست بکنم . که کی چی میگه خوبه منم تایید کنم فلان چیز بخرید خوبه .

و اگر ضرر هم بکنم بازم از بی دقتی و بی تجربگیم بوده و تقصیر کسی نیست . بازم میگم اگر میخواید دنبال یه سیستم 100 درصد غیر اسکم باشید میتونید برید یه مغازه بزنید پفک بخرید 890 تومن بدید 1000 تومن این اسکم نیست چون دست خودتونه و میدونید چند خریدید و چند باید بفروشید
من اگه بدونم سودی که من میکنم سرمایه یک نفر دیگه هست که به سمت من اومده این کار رو نمیکنم پس تفاوت ما با مالکان کلاهبردار اون کوین چی میشه اونها هم فقط به فکر منافع خودشون هستند و اینکه سرمایه یک نفر رو بکشن سمت خودشون بدون توجه به سرمایه خریدار چه بلایی سرش خواهد اومد

بالا