RaymondDragon
Registered User
به شرطی که نهنگ های ارزها نفروشن تا قیمت ها بالا ببرن...مطمئنا نهنگ ها نمیزارن قیمت بیت کوین پایین بمونه.برای منافع خودشونم شده میبرن بالا قیمت رو
به شرطی که نهنگ های ارزها نفروشن تا قیمت ها بالا ببرن...مطمئنا نهنگ ها نمیزارن قیمت بیت کوین پایین بمونه.برای منافع خودشونم شده میبرن بالا قیمت رو
دوستان نظرتون راجه به این ارز چیه؟
https://coinmarketcap.com/currencies/appcoins
استلار یا لومنز آینده خوبی در پیش خواهد داشت ، کما اینکه ابتدای ۲۰۱۸ نسبت به سایر ارزها در بیت دات کوین و کوین مارکت جایگاهش و به دست اورد .XLM خوبه برای خرید ؟
25 ژانویه نقشه راه میده
اگه تا اون موقع آخرالزمان نشه سود خوبی باید بده
بر خلاف ریپل غیرمتمرکزه
فی خروج zrx توی لایوکوین 4 تاس در حالی که توی hitbtc 23 تاس
ی sntتوی لایو کوین 45تاس در حالی که توی hitbtc 233 تاس
چه کوینی هستش که فی کمی میگیره و راحت میشه بین این دو تا انتقال داد
میخوام توی hitbtc بفروشم و پول رو انتقال بدم تو لایوکوین و دوباره بخرم انتقال بدم به کیف پول اصلی
trst هم میشه بین هیت و لایوکوین استفاده کردیه نگاه به doge بنداز
یه سری سرمایه دارها دارند خرید بیت رو شروع میکنند.
بعد جمعه که قراردادهای cme اکسپایر میشه شاید افزایش قیمت داشته باشیم
فی خروج zrx توی لایوکوین 4 تاس در حالی که توی hitbtc 23 تاس
ی sntتوی لایو کوین 45تاس در حالی که توی hitbtc 233 تاس
چه کوینی هستش که فی کمی میگیره و راحت میشه بین این دو تا انتقال داد
میخوام توی hitbtc بفروشم و پول رو انتقال بدم تو لایوکوین و دوباره بخرم انتقال بدم به کیف پول اصلی
اقا میخام با پرفکت مانی ارز بخرمtrst هم میشه بین هیت و لایوکوین استفاده کرد
مششکل اینجاس که توی هیت باید در مضرب ۱۰۰تایی معامله کنیاقا dgb کارمزد یا فیش 0.1 تو hitbtc هست و توی لایوکن ۱ دونه هستش و سریعه
الان کارمزد ورود پرفکت به لاییو کوین ۳ درصد بود دیدماقا میخام با پرفکت مانی ارز بخرم
بهترین راه چیه که کارمزد کمتر بدم و ارز با قیمت منطقی و خوب بخرم؟
ممنونم
تا اونجایی که من میدونم خرید با پرفکت مانی تقریبا همون قیمتی براتون میفته که بخواین از صرافیهای ایرانی بیتکوین یا اتر بخرین ببرین به اکسچنج. تازه دردسر و مراحلش هم کمتر و راحتتره و به همه اکسچنجها هم سه سوت دیپوزیت میکنید. (البته به خاطر فی شبکه ی کمتر و سرعت ارسال اتر خیلی بهتر از بیتکوین هست)اقا میخام با پرفکت مانی ارز بخرم
بهترین راه چیه که کارمزد کمتر بدم و ارز با قیمت منطقی و خوب بخرم؟
ممنونم
الان کارمزد ورود پرفکت به لاییو کوین ۳ درصد بود دیدم
عزیز روزه ی شک دار نگیرید. شما همیشه تو کار با اکسچنجها فرض رو بر این بگیرید و دیفالتتون این باشه که همه شون با ما مشکل دارند. الانم بگن نداریم فردا یه بامبولی در میارن. تو این تاپیک قبلا گفتم بازم میگم:این کوکوین معلوم شد برای چه کشوری هست ایا با ما مشکلی داره؟
نه اقا صرافی های ایرانی ماشالا قیمتاشون فضایی هستش.۱ مقایسه کنید خودتون متوجه میشیدتا اونجایی که من میدونم خرید با پرفکت مانی تقریبا همون قیمتی براتون میفته که بخواین از صرافیهای ایرانی بیتکوین یا اتر بخرین ببرین به اکسچنج. تازه دردسر و مراحلش هم کمتر و راحتتره و به همه اکسچنجها هم سه سوت دیپوزیت میکنید. (البته به خاطر فی شبکه ی کمتر و سرعت ارسال اتر خیلی بهتر از بیتکوین هست)
از لایو بخر ببر wexبله 3٪ هستش . به لایوکوین بزنم و از اونجا خرید کنم بنظرتون اکیه طبق تجربه؟