• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
آقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟
الان پول انتقال دادم گیت ، وریفای نمیخواد. خواستی بخری زیر ۶۵ سنت بخر. الان پمپ شده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مثل اینکه پمپ شروع شد. بیت کوین 1000 دلار کشید بالا.البته الان یه کم نزولیه
--------------
شما چطور کوین میخرین؟ تو وکس 10 درصد کارمزد میدین یا دلار تتر تهیه می کنید؟ چرا کسی قیمت دلار تتر رو نمیگه. سریِ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قیمت خرید بیت کوین تو اکسچنجرها
اون درصدها کارمزد دپوزیت با پرفکت مانی هست

$yobit 12250
livecoin 12000$+2.5%
exmo 11950$+3% - okpay fee 0%
$binance 11190
wex 11582$+7.5%

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
الان پول انتقال دادم گیت ، وریفای نمیخواد. خواستی بخری زیر ۶۵ سنت بخر. الان پمپ شده.
گیت رو ثبت نام کردم یه بخش KYC داره تو تنظیمات پروفایل که اونجا میگه عکس مدارک رو لفرست و اینو هم نوشته:
Enter your identification information and customers from other international regions except china are required to provide information from their passports.
امیدوارم برای ویتدراو وریفای نخواد. شما ویتدراو کردی ازش تا حالا؟
تو بخش ویتدراو بیتکوین هم اینا رو زده گفتم اینجا بزنم شاید به درد یکی خورد:
Day withdrawal limit: 100
fee: 0.002 BTC
ولی فی دو برابر میگیره نسبت به بایننس که یک میلی بیت میگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟
2 ماه پیش gate.io ثبت نام کرده بودم تیکت زده بودم که با ایران کار می کنید؟ ویتدراو نیاز به وریفای داره؟ تیکت رو بدون جواب بستن

هه تو جواب تیکت نوشته بودم ticket solved ? how الان دیدم اونو هم بستن. منم براشون نوشتم asshole

Last edited:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
2 ماه پیش gate.io ثبت نام کرده بودم تیکت زده بودم که با ایران کار می کنید؟ ویتدراو نیاز به وریفای داره؟ تیکت رو بدون جواب بستن

هه تو جواب تیکت نوشته بودم ticket solved ? how الان دیدم اونو هم بستن. منم براشون نوشتم asshole
برای من بحث با ایران کار کردنشون مهم نیست من با آی پی ایران هیچ وقت کار نمیکنم ولی ترسم اینه که بعدا بخوایم ویتدراو کنیم بگه وریفای کن. بخصوص که محدودیت برداشت روزانه 100 بیتکوین داره و بدون وریفای خیلی عجیبه که این مقدار رو اجازه بده. مثل بایننس هم مثلا ننوشته که برای وریفای اینقدر و آنوریفای اینقدر

dss

Registered User
لایک‌ها
198
برای من بحث با ایران کار کردنشون مهم نیست من با آی پی ایران هیچ وقت کار نمیکنم ولی ترسم اینه که بعدا بخوایم ویتدراو کنیم بگه وریفای کن. بخصوص که محدودیت برداشت روزانه 100 بیتکوین داره و بدون وریفای خیلی عجیبه که این مقدار رو اجازه بده. مثل بایننس هم مثلا ننوشته که برای وریفای اینقدر و آنوریفای اینقدر

هنوز پولم نرسیده یعنی کانفرم نشده. اوکی شد میگم. pst 50% دیکه رفت بالا :/

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به همین جواب ندادنشون معلومه چطور اکسچنجری هستن. فردا یه مشکل پیش اومد بدتر .. 2 تا تیکت بوده هر دو رو بدون جواب بستن.

سایت zb انگار با ایران مشکل نداره اما معلوم نیست کارشون چطوره. یکی دوجا دیدم بدش رو میگن .
ویرایش سایتش باز نمیشه

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
http://bitcoinist.com/south-korea-l...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

9515636df089482cf44eb80c17997271.png

upload_2018-1-24_0-12-34.png

thefirst

Registered User
لایک‌ها
74
امروز یه تجربه کسب کردم در مورد HITBTC که بهتره با شمام در میون بزارم

وقتی میخواستم پولم رو از بخش trade balance به main balance انتقال بدم پولم ناپدید شد یعنی موجودی رو توی همه بالانس ها 0 میزد و توی هیستوری هم نشون نمیداد

توی یه گروه مطرح کردم و یکی از دوستان گفت درست همون مقدار که داشتی رو برو بخش ترانسفر و در قسمت ترانسفر از اکانت اصلی به اکانت ترید بنویس و انتقال رو بزن

اینکار رو کردم و درست شد
برا من این اتفاق افتاده بود ولی 2برابر شده بود یعنی هردو قسمت بود پولم وحتی با امار بالای صفحه هم اضاف شده بود
که با رفرش صفحه درست شد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگر مشکلی پیش نیاد به نقطه D میرسیم مگر اینکه به خاطر اتمام قرار داد بیتکوین فیوچر بخواد در جایی که علامت گذاری کردم دامپ بشه و بیاد پایین

a6d1a.JPG

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بچها livecoin مستقیم دلار رو به حساب بانکی میریزه؟
برای پرفکت مانی راحت ریخت ولی بانکی رو امتحان نکردم.
جایی هم ندیدم که حساب رو بشه وریفای کرد.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بچها livecoin مستقیم دلار رو به حساب بانکی میریزه؟
برای پرفکت مانی راحت ریخت ولی بانکی رو امتحان نکردم.
جایی هم ندیدم که حساب رو بشه وریفای کرد.

برای ادوکش و پرفکت مانی سریع میریزه زیر 4500 دلار رو ولی من بانکی تست نکردم

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
من یه احساس خیلی عجیبی نسبت به این بازار لعنتی پیدا کردم از وقتی تو اون ریزش لعنتی قبل کریسمس میخواستم از این بازار بیام بیرون ولی نیومد رو حرف یکی و اشتباه محرض بود و سرمایه هنگفتی رو از دست دادم
بعد از کریسمس هم که بازار رو به پایین گذاشته خیلی از ترکیدن صحبت میکنن وبازار هم داره اینو نشون میده از طرفی عده ای تو این گیر و دار میان رو ماین سرمایه گذاری هنگفت میلیون ها دلاری میکنن
به نظرتان بازار داره به کدام سمت میره ؟ به نظرتان تاپان این ماه؟ ماه فبریه ؟ و درادامه چی میشه ؟
ممنونم میشه بقیه هم نظرتتان را به اشتراک بگذارید.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این livecoin بدجوری افتاده توی نشتی

همش داره سرمایه ازش کم میشه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
قراردادها اکثرا شورت هست یعنی تو این 1 ماهه شرت بسته بودند که قیمت میاد پایین. و کشیدندش پایین.
اگه شنبه بره بالا دو سر سود میشه براشون
بنظرم کوین جدید خرید نشه بهتره یا چیزهای خاص و کف قیمت خرید بشه بهتره.
این قرارد ها را از کجا میشه پیدا کرد و دید ،همینطور اینکه قیمت ور چطوری بستن ؟

بالا