siavash-61
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 444
آقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟کوینی که احتمال 100 برابر شدنش هست PST
آقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟کوینی که احتمال 100 برابر شدنش هست PST
الان پول انتقال دادم گیت ، وریفای نمیخواد. خواستی بخری زیر ۶۵ سنت بخر. الان پمپ شده.آقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟
گیت رو ثبت نام کردم یه بخش KYC داره تو تنظیمات پروفایل که اونجا میگه عکس مدارک رو لفرست و اینو هم نوشته:الان پول انتقال دادم گیت ، وریفای نمیخواد. خواستی بخری زیر ۶۵ سنت بخر. الان پمپ شده.
2 ماه پیش gate.io ثبت نام کرده بودم تیکت زده بودم که با ایران کار می کنید؟ ویتدراو نیاز به وریفای داره؟ تیکت رو بدون جواب بستنآقا این تو okex و gate.io هست. کار کردین با این اکسچنجها؟ وریفای و لیمیت و فی و ...؟
برای من بحث با ایران کار کردنشون مهم نیست من با آی پی ایران هیچ وقت کار نمیکنم ولی ترسم اینه که بعدا بخوایم ویتدراو کنیم بگه وریفای کن. بخصوص که محدودیت برداشت روزانه 100 بیتکوین داره و بدون وریفای خیلی عجیبه که این مقدار رو اجازه بده. مثل بایننس هم مثلا ننوشته که برای وریفای اینقدر و آنوریفای اینقدر2 ماه پیش gate.io ثبت نام کرده بودم تیکت زده بودم که با ایران کار می کنید؟ ویتدراو نیاز به وریفای داره؟ تیکت رو بدون جواب بستن
هه تو جواب تیکت نوشته بودم ticket solved ? how الان دیدم اونو هم بستن. منم براشون نوشتم asshole
برای من بحث با ایران کار کردنشون مهم نیست من با آی پی ایران هیچ وقت کار نمیکنم ولی ترسم اینه که بعدا بخوایم ویتدراو کنیم بگه وریفای کن. بخصوص که محدودیت برداشت روزانه 100 بیتکوین داره و بدون وریفای خیلی عجیبه که این مقدار رو اجازه بده. مثل بایننس هم مثلا ننوشته که برای وریفای اینقدر و آنوریفای اینقدر
به همین جواب ندادنشون معلومه چطور اکسچنجری هستن. فردا یه مشکل پیش اومد بدتر .. 2 تا تیکت بوده هر دو رو بدون جواب بستن.برای من بحث با ایران کار کردنشون مهم نیست من با آی پی ایران هیچ وقت کار نمیکنم ولی ترسم اینه که بعدا بخوایم ویتدراو کنیم بگه وریفای کن. بخصوص که محدودیت برداشت روزانه 100 بیتکوین داره و بدون وریفای خیلی عجیبه که این مقدار رو اجازه بده. مثل بایننس هم مثلا ننوشته که برای وریفای اینقدر و آنوریفای اینقدر
برا من این اتفاق افتاده بود ولی 2برابر شده بود یعنی هردو قسمت بود پولم وحتی با امار بالای صفحه هم اضاف شده بودامروز یه تجربه کسب کردم در مورد HITBTC که بهتره با شمام در میون بزارم
وقتی میخواستم پولم رو از بخش trade balance به main balance انتقال بدم پولم ناپدید شد یعنی موجودی رو توی همه بالانس ها 0 میزد و توی هیستوری هم نشون نمیداد
توی یه گروه مطرح کردم و یکی از دوستان گفت درست همون مقدار که داشتی رو برو بخش ترانسفر و در قسمت ترانسفر از اکانت اصلی به اکانت ترید بنویس و انتقال رو بزن
اینکار رو کردم و درست شد
بچها livecoin مستقیم دلار رو به حساب بانکی میریزه؟
برای پرفکت مانی راحت ریخت ولی بانکی رو امتحان نکردم.
جایی هم ندیدم که حساب رو بشه وریفای کرد.
این قرارد ها را از کجا میشه پیدا کرد و دید ،همینطور اینکه قیمت ور چطوری بستن ؟قراردادها اکثرا شورت هست یعنی تو این 1 ماهه شرت بسته بودند که قیمت میاد پایین. و کشیدندش پایین.
اگه شنبه بره بالا دو سر سود میشه براشون
بنظرم کوین جدید خرید نشه بهتره یا چیزهای خاص و کف قیمت خرید بشه بهتره.