AloneKing
Registered User
- نوشتهها
- 1,810
- لایکها
- 996
دوستان تحلیلتون چیه ؟ بنظرتون حرکتی میزنه یا ردشون کنم برن ؟این اتر کلاسیک دم فورکش چرا قیمتش نزولیه :|
دوستان تحلیلتون چیه ؟ بنظرتون حرکتی میزنه یا ردشون کنم برن ؟این اتر کلاسیک دم فورکش چرا قیمتش نزولیه :|
واقعا بزخری کردی منم میخوام :general503: همین الانش بفروشی بیشتراز سه برابر سود کردی
بیت کوین کمی توی coinexchange داشتم تا 6 هم اومد فعلا چند روز نگهش میدارم احتمال اینکه بره بالاتر هستواقعا بزخری کردی منم میخوام :general503: همین الانش بفروشی بیشتراز سه برابر سود کردی
چرا اینقد قیمتش متفاوته ؟؟؟؟بیت کوین کمی توی coinexchange داشتم تا 6 هم اومد فعلا چند روز نگهش میدارم احتمال اینکه بره بالاتر هست
ماین کردن با cpu اصلا به صرفه نیست.الان اکثرا با gpu ماین میکنن.بعضی سرور ها هم cpu شون به صورت اشتراکیه و اجازه ماین کردن بهتون نمیدن.سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح می کنم یا نه!
من خودم فقط فارکس کار می کنم ولی میخوام وارد کار ارزهای دیجیتال هم بشم.
میخواستم بدونم به صرفه هست VPS ماهیانه بگیرم برای ماینینگ مونرو یا دش کوین یا هر ارز دیجیتال دیگه؟
مشخصات vps که میخوام بگیرم اینه:
Intel[emoji768] Core[emoji769] i7-6700
۱۰۲۴ مگابایت DDR4
هارد : ۴۰ گیگابایت
پهنای باند : نا محدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل : ویندوز / لینوکس / میکروتیک
هزینه: 29900 تومان
ممنون میشم جواب بدین
چون والتش افلاینه و امکان برداشت از صرافیها نداره و فق ترید یمیشه برا همین هر صرافی بسته به قیمتش و عرضه و تقاضای درون اون قیمتش متفاوته اگر امکان اربیتراژ داشت و برداشت و جابه جایی قیمتش متعادل میشد بازچرا اینقد قیمتش متفاوته ؟؟؟؟
1 Bittrex ZCL/BTC $30.52 94.45% Recently
2 CoinExchange ZCL/BTC $14.77 2.07% Recently
3 Trade Satoshi ZCL/BTC $21.48 1.60% Recently
4 Cryptopia ZCL/BTC $11.70 1.50% Recently
5 Trade Satoshi ZCL/LTC $20.91 0.33% Recently
6 Trade Satoshi ZCL/USDT $20.03 0.04% Recently
7 Trade Satoshi ZCL/DOGE $24.54 0.02% Recently
8 Recently BarterDEX ZCL/KMD $40
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح می کنم یا نه!
من خودم فقط فارکس کار می کنم ولی میخوام وارد کار ارزهای دیجیتال هم بشم.
میخواستم بدونم به صرفه هست VPS ماهیانه بگیرم برای ماینینگ مونرو یا دش کوین یا هر ارز دیجیتال دیگه؟
مشخصات vps که میخوام بگیرم اینه:
Intel® Core™ i7-6700
۱۰۲۴ مگابایت DDR4
هارد : ۴۰ گیگابایت
پهنای باند : نا محدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل : ویندوز / لینوکس / میکروتیک
هزینه: 29900 تومان
ممنون میشم جواب بدین
ماین کردن با cpu اصلا به صرفه نیست.الان اکثرا با gpu ماین میکنن.بعضی سرور ها هم cpu شون به صورت اشتراکیه و اجازه ماین کردن بهتون نمیدن.
منم در مورد همون vps گفتم.دوست عزیز من سوالم راجب ماینینگ با vps بود!
اگه ادرس اتریوم خودمون رو توی سایتی مثل etherscan بزنیم همه کوین های توی myetherwallet رو نشون میده ؟
یا باید بریم توی MEW و توی لیست توکن ها بزنیم روی توکن ها تا اونایی که بالانس دارن رو شناسایی کنه ؟