• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون این تازگیا باز بیت کوین 12000 میره؟ سود نخواستم بتونم زدکش و لایت کوین رو به قیمت خرید رد کنم. زدکش 470 لایت کوین 255 خریدم :general210:

میشه بگبم از 7 فوریه صعودیه؟ از 7 تا 20 فوریه صعودی بوده از 21 تا 25 نزولی و از 26 تا ... صعودی باشه، بعد باز چند روز نزولی ...
VCjp4bkORZuwYCNRbNFUag.png

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام دوستان کسی هست بیاد خصوصی گفتگویی داشته باشیم ؟ یه نظریه ای دارم مشاوره میخوام :general601:

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
بنظرتون اتر کلاسیکو ردش کنم بره ؟ روی 27.5 خریده بودم

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
به نظرتون این تازگیا باز بیت کوین 12000 میره؟ سود نخواستم بتونم زدکش و لایت کوین رو به قیمت خرید رد کنم. زدکش 470 لایت کوین 255 خریدم :general210:

میشه بگبم از 7 فوریه صعودیه؟ از 7 تا 20 فوریه صعودی بوده از 21 تا 25 نزولی و از 26 تا ... صعودی باشه، بعد باز چند روز نزولی ...
VCjp4bkORZuwYCNRbNFUag.png
دیروز و امروز دو تا جهش اتفاق افتاد که هر دو ناگهانی و در تایم خیلی کمی بود دیروز از 9750 رفت رو 10300 در عرض 20 30 دقیقه و امروز هم از 10300 رفت رو 10700 بازم در عرض 20 30 دقیقه، اگر این جهش ها بخاطر نشر خبر خاصی تو رسانه ها نبوده باشه احتمالا دارن دستکاری میکنن بازار رو، اینکه اکسچنج های تاپ دنیا که بیشترین حجم معاملات رو دارن با هم گاوبندی داشته باشن تو دستکاری قیمت ها هم اصلن چیز دور از ذهنی نیست.
صاحاب اصلی این ارز بی صاحاب همین اکسچنج ها و سرمایه دارای عمدش هستن که میتونن بالا پایینش کنن، بعدشم رسانه ها که با نشر اخبار منفی یا مثبت میتونن موج خرید یا فروش ایجاد کنن.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
یه عده اومدن گفتن فورکش اسپمه

حالا از اینطرفم که بیتکوین میره بالا ملت میفروشن بیتکوین میخرن ارزونترم میشه
تو کجا گفتن جواد جان تو بیت تالک من چیزی ندیدم.
از اینور هم بیترکس و کریپتوپیا مشکل ویتدروا ایجاد کردن برای کاربرا نمیزارن زدکلاسیکشون رو خارج کنن، عجب داستانی داریما

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تو کجا گفتن جواد جان تو بیت تالک من چیزی ندیدم.
از اینور هم بیترکس و کریپتوپیا مشکل ویتدروا ایجاد کردن برای کاربرا نمیزارن زدکلاسیکشون رو خارج کنن، عجب داستانی داریما
من توی یه گروه شنیدم جریان ایردراپ رو

اینکه نمیزارن اترکلاسیک خارج بشه یعنی ایردراپ میخواد انجام بشه

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
من توی یه گروه شنیدم جریان ایردراپ رو

اینکه نمیزارن اترکلاسیک خارج بشه یعنی ایردراپ میخواد انجام بشه
بحثم رو زد کلاسیک و فورک بیت پریویت هست
وگرنه شما درست میگید اتر کلاسیک رو

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209

دو تا نظریه هست فعلا اولی و صعود جواب داده ممکنه برسه یه نظریه دیگه هم اضافه شده که سقوط رو میگه تا دو ماه دیگه که آقا جواد هم گذاشت شما صبر کن تا 6 ساعت دیگه یکم از الان بالاتر میاد قیمت! اگه دید بعدش از قله الان که رفت بالا داره جون میکنه به نظر رد کن بره یا صبر کن به قول بی تی سی این قیمت ها مقابل قیمت های چند ماه بعد شاید هیچ نباشه ;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
قبلا لایت کوین و زدکش با رشد بیت کوین رشد می کردن اونم با سرعت بیشتری. الان قرمزن!
دو تا نظریه هست فعلا اولی و صعود جواب داده ممکنه برسه یه نظریه دیگه هم اضافه شده که سقوط رو میگه تا دو ماه دیگه که آقا جواد هم گذاشت شما صبر کن تا 6 ساعت دیگه یکم از الان بالاتر میاد قیمت! اگه دید بعدش از قله الان که رفت بالا داره جون میکنه به نظر رد کن بره یا صبر کن به قول بی تی سی این قیمت ها مقابل قیمت های چند ماه بعد شاید هیچ نباشه ;)
امیدوارم این 10700 قله نباشه. مثل چند روز پیش که 12000 قله بود و سقوط کرد تا 9600.
اینطور نشه که این 10700 قله باشه از امروز باز سقوط کنه بره مثلا تا 8500 بعد تا 9800 بالا بیاد و این 9800 بشه قله بعدی

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
wex گفته به ایرانی ها سرویس نمیده. (برای وریفای پرسیدم اینو گفتن)

WEX.nz supports the customers from around the world. However, due to the intricacies of the financial law, it cannot offer its services to the citizens residing on the territory of the subsequent countries:
  • USA;
  • Bosnia and Herzegovina;
  • Democratic People's Republic of Korea (DPRK);
  • Ethiopia;
  • Iran;
  • Iraq;
  • Sri Lanka;
  • Syria;
  • Trinidad and Tobago;
  • Tunisia;
  • Vanuatu;
  • Yemen.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
wex گفته به ایرانی ها سرویس نمیده. (برای وریفای پرسیدم اینو گفتن)

WEX.nz supports the customers from around the world. However, due to the intricacies of the financial law, it cannot offer its services to the citizens residing on the territory of the subsequent countries:
  • USA;
  • Bosnia and Herzegovina;
  • Democratic People's Republic of Korea (DPRK);
  • Ethiopia;
  • Iran;
  • Iraq;
  • Sri Lanka;
  • Syria;
  • Trinidad and Tobago;
  • Tunisia;
  • Vanuatu;
  • Yemen.