کسی میدونه چرا قبل فورک زد کلاسیک داره سقوط میکنه ؟
علتش چیه ؟
@javadth
@ali market
@pool
@MR.Exchan9er
یه عده اومدن گفتن فورکش اسپمه
حالا از اینطرفم که بیتکوین میره بالا ملت میفروشن بیتکوین میخرن ارزونترم میشه
علتش چیه ؟
@javadth
@ali market
@pool
@MR.Exchan9er
علتش چیه ؟
@javadth
@ali market
@pool
@MR.Exchan9er
دیروز و امروز دو تا جهش اتفاق افتاد که هر دو ناگهانی و در تایم خیلی کمی بود دیروز از 9750 رفت رو 10300 در عرض 20 30 دقیقه و امروز هم از 10300 رفت رو 10700 بازم در عرض 20 30 دقیقه، اگر این جهش ها بخاطر نشر خبر خاصی تو رسانه ها نبوده باشه احتمالا دارن دستکاری میکنن بازار رو، اینکه اکسچنج های تاپ دنیا که بیشترین حجم معاملات رو دارن با هم گاوبندی داشته باشن تو دستکاری قیمت ها هم اصلن چیز دور از ذهنی نیست.به نظرتون این تازگیا باز بیت کوین 12000 میره؟ سود نخواستم بتونم زدکش و لایت کوین رو به قیمت خرید رد کنم. زدکش 470 لایت کوین 255 خریدم :general210:
میشه بگبم از 7 فوریه صعودیه؟ از 7 تا 20 فوریه صعودی بوده از 21 تا 25 نزولی و از 26 تا ... صعودی باشه، بعد باز چند روز نزولی ...
در چه مورد؟ خب همینجا مطرح کنید روش بحث بشه!سلام دوستان کسی هست بیاد خصوصی گفتگویی داشته باشیم ؟ یه نظریه ای دارم مشاوره میخوام :general601:
تو کجا گفتن جواد جان تو بیت تالک من چیزی ندیدم.یه عده اومدن گفتن فورکش اسپمه
حالا از اینطرفم که بیتکوین میره بالا ملت میفروشن بیتکوین میخرن ارزونترم میشه
من توی یه گروه شنیدم جریان ایردراپ روتو کجا گفتن جواد جان تو بیت تالک من چیزی ندیدم.
از اینور هم بیترکس و کریپتوپیا مشکل ویتدروا ایجاد کردن برای کاربرا نمیزارن زدکلاسیکشون رو خارج کنن، عجب داستانی داریما
بحثم رو زد کلاسیک و فورک بیت پریویت هستمن توی یه گروه شنیدم جریان ایردراپ رو
اینکه نمیزارن اترکلاسیک خارج بشه یعنی ایردراپ میخواد انجام بشه
دو تا نظریه هست فعلا اولی و صعود جواب داده ممکنه برسه یه نظریه دیگه هم اضافه شده که سقوط رو میگه تا دو ماه دیگه که آقا جواد هم گذاشت شما صبر کن تا 6 ساعت دیگه یکم از الان بالاتر میاد قیمت! اگه دید بعدش از قله الان که رفت بالا داره جون میکنه به نظر رد کن بره یا صبر کن به قول بی تی سی این قیمت ها مقابل قیمت های چند ماه بعد شاید هیچ نباشهبه نظرتون این تازگیا باز بیت کوین 12000 میره؟ سود نخواستم بتونم زدکش و لایت کوین رو به قیمت خرید رد کنم. زدکش 470 لایت کوین 255 خریدم :general210:
میشه بگبم از 7 فوریه صعودیه؟ از 7 تا 20 فوریه صعودی بوده از 21 تا 25 نزولی و از 26 تا ... صعودی باشه، بعد باز چند روز نزولی ...
امیدوارم این 10700 قله نباشه. مثل چند روز پیش که 12000 قله بود و سقوط کرد تا 9600.دو تا نظریه هست فعلا اولی و صعود جواب داده ممکنه برسه یه نظریه دیگه هم اضافه شده که سقوط رو میگه تا دو ماه دیگه که آقا جواد هم گذاشت شما صبر کن تا 6 ساعت دیگه یکم از الان بالاتر میاد قیمت! اگه دید بعدش از قله الان که رفت بالا داره جون میکنه به نظر رد کن بره یا صبر کن به قول بی تی سی این قیمت ها مقابل قیمت های چند ماه بعد شاید هیچ نباشه
wex گفته به ایرانی ها سرویس نمیده. (برای وریفای پرسیدم اینو گفتن)
WEX.nz supports the customers from around the world. However, due to the intricacies of the financial law, it cannot offer its services to the citizens residing on the territory of the subsequent countries:
- USA;
- Bosnia and Herzegovina;
- Democratic People's Republic of Korea (DPRK);
- Ethiopia;
- Iran;
- Iraq;
- Sri Lanka;
- Syria;
- Trinidad and Tobago;
- Tunisia;
- Vanuatu;
- Yemen.
بدون وریفای میشه ولی اغلب دپوزیت با فیات 24 ساعت پول رو نگه میدارنبدون وریفای میشه کار کرد