• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب من یه زمانی گفتم ممکنه 4ک رو هم ببینیم

طبق این فیلم این پایین رفتن ممکنه دو ماه هم طول بکشه

https://www.tradingview.com/chart/B...l-on-retracement-Searching-for-a-top-to-sell/

اینم قبلا معرفی کردم که فعلا درست دراومده
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/s3kvi2kV-Bitcoin-Is-Going-To-Be-Fine/
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/SmiW94I6-BTCUSD-CONSOLIDATION/
شانس گند من اگه ندیدی همین طور شد و چند وقت دیگه 8000 شد قله.

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
درود...وقت آن رسیده تمام آلت کوین ها از بیت کوین مستقل بشن....چون هر وقت بیت کوین قیمت بالا و پایین میشه سایر آلت کوین از این اتفاق بی تاثیر نیست...

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
دوستان..شنیدم $pac تا پایان سال ۲۰۱۸ به ۲۵ دلار برسه...
به نظرت ۱۰۰۰ تا $pac بخرم یا ارز دیگه ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
MfQVtZwP

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فعلا این لعنتی درست در اومده
pvw0vINQTgiRMPPljweAfw.png

8030 کجایی می گفتی قیمت صعودی هست
pool چند روز پیش پست زد فردا صبح 12000 رو می بینیم همون روز سقوط کرد. انگار 10000 رو هم باید تو خواب ببینیم

@javadth طوری که این گفته تا آوریل نزولیه 4000 هم میرسه بعدش چی؟ زیر 10000 می مونه یا امکان بالا رفتنش هست؟

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465

pool چند روز پیش پست زد فردا صبح 12000 رو می بینیم همون روز سقوط کرد. انگار 10000 رو هم باید تو خواب ببینیم

@javadth طوری که این گفته تا آوریل نزولیه 4000 هم میرسه بعدش چی؟ زیر 10000 می مونه یا امکان بالا رفتنش هست؟

صبر داشته باش .الان داره رو رنج 9000 مقاومت میکنه.امکان داره تا دو ماه اینده هم همین رنج باشه.ولی روند کلی از زمان کف قیمت یعنی 6800 تا داره روند صعودی رو نشون میده.

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148

تیام جان من وقتی بیت کوین گرون شد نخریدم چرا ؟ چون اگه نخرم ضرر نمیکنم ولی اگه گرون بخرم بعدش بیاد پایین چی ؟ مگه من پول مفتی داشتم که وارد کردم ؟ شاید بگی از سود 19هزار دلاری جا موندی! آره درسته ولی چه تضمینی بود که اینقدر بالا بکشه؟ کسی میدونست؟ اگه کسی قبلش میدونست الان میلیاردره! خب اونا که توی 18-19 هزار خریدن چی اونام میلیاردر شدن؟ :D خرید بد موقع همچین عواقبی داره

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
مشکل اینه که شما خرید خوش موقع هم نداشتید وگرنه 5 هزار خریده بودید و 18 یا 19 هزار فروخته بودید مثل خود من .
درسته کسی نمیدونه و اگر شما دنبال یه نفر هستید که بدونه قیدشو بزنید .
وقتی میگن ریسک یعنی همین اگر تضمینی در کار بود که دیگه نمیشد ریسک. شما اگر تو رنج 5 هزار دلار هم بخرید باز ریسک کردی چون تضمنی نیست که دیگه همون 5 هزار دلارم ببینه ممکنه شد 3 هزار دلار و دیگم نیومد بالا

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
مشکل اینه که شما خرید خوش موقع هم نداشتید وگرنه 5 هزار خریده بودید و 18 یا 19 هزار فروخته بودید مثل خود من .
درسته کسی نمیدونه و اگر شما دنبال یه نفر هستید که بدونه قیدشو بزنید .
وقتی میگن ریسک یعنی همین اگر تضمینی در کار بود که دیگه نمیشد ریسک. شما اگر تو رنج 5 هزار دلار هم بخرید باز ریسک کردی چون تضمنی نیست که دیگه همون 5 هزار دلارم ببینه ممکنه شد 3 هزار دلار و دیگم نیومد بالا
اگه 15 هزار دلار میخریدی بازم همینجور جواب میدادی ؟
اون 5 هزار دلاری که میگی تضمین داره میدونی چرا ؟ چون بسته به سقوطش و از چند هزار به 5 هزار دلارش احتمال بازگشت داره در کوتاه مدت اما وقتی بیت کویین 5 هزار دلار رو تازه به چشم دیده و بالاتر نرفته خریدنش کاملا اشتباهه مثل اینه که تو 19 هزار بخری بعدش بگی تا 30 هزار میره!!!خب حرف مسخره ایه چون هنوز 20-25هزار رو ندیده و معلوم نیس بره یا نره استفاده از عقل واسه همین موقع هاس

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اگه 15 هزار دلار میخریدی بازم همینجور جواب میدادی ؟
اون 5 هزار دلاری که میگی تضمین داره میدونی چرا ؟ چون بسته به سقوطش و از چند هزار به 5 هزار دلارش احتمال بازگشت داره در کوتاه مدت اما وقتی بیت کویین 5 هزار دلار رو تازه به چشم دیده و بالاتر نرفته خریدنش کاملا اشتباهه مثل اینه که تو 19 هزار بخری بعدش بگی تا 30 هزار میره!!!خب حرف مسخره ایه چون هنوز 20-25هزار رو ندیده و معلوم نیس بره یا نره استفاده از عقل واسه همین موقع هاس
درسته داداش ولی من موقعی 5 هزار دلار خریدم اوج قیمت بیتکوین بود یعنی رکوردش همون 5 هزار بود زورکی یعنی سقف قیمت تایم خودش . ریسک پذیری همینه. وگرنه خرید تو هر مقطعی ترس خودشو داره.
ممکن هم بود طرف 19 هزار بخره و بیت تا 50 هزار بالا میرفت بازم این حرفو میزدید. همونطور که من تو سقف قیمت خریدم . اونم تو سقف قیمت زمان خودش خریده یعنی 19 هزار . منم موقعی که خریدم 19 هزار دلارو ندیده بود ولی دو ماه بعدش 19 هزارو دید .حدود 4 برابرش.
اینکه چون فلان قیمتو ندیده نتیجه بگیریم که نخریم روش معقولی نیست . بیتکوین 2014 هم بالای 1 هزار بود و بعد شد 200 دلار دیگم تکون نخورد تا بالای 2 سال تو همون قیمتای پایین میچرخید و 1 هزارو به چشمم ندید .الانم ممکنه یکی تو قیمت 5 هزار بخره و تا 3 سال دیگه بره رو ضرر یا سود نکنه و 3 سال باید صبر کنه . هیچ چی معلوم نیست ما میتونیم تشخیص بدیم که کدوم کوین برا خرید خوبه مثلا ارک خوبه یا ایکون یا هر چی ولی وقتی بیت بکشه پایین اونا هر چی هم خوب باشن دیگه کاری از دستشون بر نمیاد . و پیشبینی بیت هم کار هیچکی نیست و نمودار و اینا هم همش الکیه . تهش حسابی روش نیست.
الانم بشه 5 هزار هم کسی بخره باز تضمینی نیست که تا اخر 2018 بره رو سود ممکنه دو سال الافش بشه .

مشکل ما اینه که وقتی اتفاقی رو میبینیم پیشبینی میکنیم ولی باید قبلش پیشبینی کنیم .
مثلا کیوتوم میشه 100 دلار میاییم میگیم اه حیف اگر 1 میلیون گذاشته بودم الان 500 میلیون داشتم .شما چون قیمت 20 هزارو دیدی پس میگی 5 بشه خوبه بخرم فرض کن 20 هزار نشده و برگشتی به چندین ماه قبل و 20 هزارو ندیدی حابلا چیکار میکنی.؟؟؟
ولی یه چیزی که هست همیشه باید در حالت ساکن خرید زد وقتی یه چیز کنده داره هی میره بالا خریدش ریسکش بالاتره ولی وقتی یه جا مونده و تکون نمیخوره میشه خرید زد ریسکش کمتره ولی فری ریسک نداریم.
چیزی که هست ما تو هر مقع قیمتی نخریم بعد که ارزون بشه میگیم خیلی خوب شد اگر گرون بشه میگیم حیف شد نخریدیم انگار میدونستیم . در حالی که نمیدونستیم. و در هر زمان میترسیم چون پولمون وسطه.
ما در هر لحظه میتونیم سقف قیمت باشیم یا کف قیمت باشیم . کریپتو کارنسی یعنی سود بالا سود رویایی در برابر ریسک فوق العاده بالا یه زمین میخوری یا ریسک میکنه میری رو هوا یا تماشاچی هسی و خوشحالی که فلانو نخریدی و اه میکشی ک چرا فلانو نخریدی

Last edited:

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
درسته داداش ولی من موقعی 5 هزار دلار خریدم اوج قیمت بیتکوین بود یعنی رکوردش همون 5 هزار بود زورکی یعنی سقف قیمت تایم خودش . ریسک پذیری همینه. وگرنه خرید تو هر مقطعی ترس خودشو داره.
ممکن هم بود طرف 19 هزار بخره و بیت تا 50 هزار بالا میرفت بازم این حرفو میزدید. همونطور که من تو سقف قیمت خریدم . اونم تو سقف قیمت زمان خودش خریده یعنی 19 هزار . منم موقعی که خریدم 19 هزار دلارو ندیده بود ولی دو ماه بعدش 19 هزارو دید .حدود 4 برابرش.
اینکه چون فلان قیمتو ندیده نتیجه بگیریم که نخریم روش معقولی نیست . بیتکوین 2014 هم بالای 1 هزار بود و بعد شد 200 دلار دیگم تکون نخورد تا بالای 2 سال تو همون قیمتای پایین میچرخید و 1 هزارو به چشمم ندید .الانم ممکنه یکی تو قیمت 5 هزار بخره و تا 3 سال دیگه بره رو ضرر یا سود نکنه و 3 سال باید صبر کنه . هیچ چی معلوم نیست ما میتونیم تشخیص بدیم که کدوم کوین برا خرید خوبه مثلا ارک خوبه یا ایکون یا هر چی ولی وقتی بیت بکشه پایین اونا هر چی هم خوب باشن دیگه کاری از دستشون بر نمیاد . و پیشبینی بیت هم کار هیچکی نیست و نمودار و اینا هم همش الکیه . تهش حسابی روش نیست.
الانم بشه 5 هزار هم کسی بخره باز تضمینی نیست که تا اخر 2018 بره رو سود ممکنه دو سال الافش بشه .

مشکل ما اینه که وقتی اتفاقی رو میبینیم پیشبینی میکنیم ولی باید قبلش پیشبینی کنیم .
مثلا کیوتوم میشه 100 دلار میاییم میگیم اه حیف اگر 1 میلیون گذاشته بودم الان 500 میلیون داشتم .شما چون قیمت 20 هزارو دیدی پس میگی 5 بشه خوبه بخرم فرض کن 20 هزار نشده و برگشتی به چندین ماه قبل و 20 هزارو ندیدی حابلا چیکار میکنی.؟؟؟
ولی یه چیزی که هست همیشه باید در حالت ساکن خرید زد وقتی یه چیز کنده داره هی میره بالا خریدش ریسکش بالاتره ولی وقتی یه جا مونده و تکون نمیخوره میشه خرید زد ریسکش کمتره ولی فری ریسک نداریم.
اولا ما نمیتونم به قبلا برگردیم دومآ بازم نمیخریدم چرا ؟ چون باور اون موقع من اینه که بیت کوین وقتی قبلا به 20 هزار نرسیده چطور میخواد به من سود بده؟
من با نظر شما موافق نیستم خواهشآ بحث رو ادامه ندید شما تو 20 هزار بخر من میمونم ببینم کی ارزون میشه میخرم علف هم زیر پام سبز بشه شما راحت باش :D

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
توی این بازار منطقی ترین کار اینه که به صورت پله ای خرید بزنی .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لایت کوین ها رو ارزون رد کردم .. کدوم کوین بگیرم که رشد قیمتش بیشتراز لایت کوین باشه؟
دیشب yobit و لایو کوین 5-6 درصد اختلاف قیمت داشتن لایت کوین ها تو yobit رد کردم گفتم تو لایو کوین ارزون تر بخرم الان تو لایو کوین قیمتا رفت بالا. از yobit گرونتره. یعنی :general502: تو این بازار

صبر داشته باش .الان داره رو رنج 9000 مقاومت میکنه.امکان داره تا دو ماه اینده هم همین رنج باشه.ولی روند کلی از زمان کف قیمت یعنی 6800 تا داره روند صعودی رو نشون میده.
ولی اگه همینطوری به پائین رفتن ادامه بده میشه گفت از 19500 نزولیه (یه بار تا 6000 اومده در ادامه ممکنه پائین تر هم بشه)
اما انگار داره از اون نمودار خارج میشه و بالا میره امیدوارم پائین نیاد.

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
طبق تحلیل های درست و حسابی بازار تا ژوئن ممکنه همینطوری نزولی باشه تا کف قیمت رو ببینیم

بالا