• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
هیچ نظری ندارید که چطور میشه؟ میکشه بالا یا بیشتر میاد پائین؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
هیچ نظری ندارید که چطور میشه؟ میکشه بالا یا بیشتر میاد پائین؟

پلکانی و اروم داره میره بالا.کف دو هفته پیش رو با کف هفته پیش مقایسه کن.علت اروم بالا رفتن هم عمدی هست چون والها اروم و پلکانی خرید میزنن تا قیمت زیاد نکشه بالا.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پلکانی و اروم داره میره بالا.کف دو هفته پیش رو با کف هفته پیش مقایسه کن.علت اروم بالا رفتن هم عمدی هست چون والها اروم و پلکانی خرید میزنن تا قیمت زیاد نکشه بالا.

پس میشه گفت این سقوط هم جزئی از صعود هست. یه مقدار میاد پایین بعد مقدار بیشتری میره بالا. درسته؟
کندل ها رو روی چه زمانی بزاریم بهتر حساب کار دستمون بیاد.

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
این سقوط هیچ مبنایی نداشت تازه خبر هایی هم که اومده همه مثبت بوده مثل اضافه شدن سیستم segwit از هفته آینده به coinbase

8030

Registered User
لایک‌ها
465
پس میشه گفت این سقوط هم جزئی از صعود هست. یه مقدار میاد پایین بعد مقدار بیشتری میره بالا. درسته؟
کندل ها رو روی چه زمانی بزاریم بهتر حساب کار دستمون بیاد.
درسته.
من با نمودار خطی کار میکنم.خود نمودارهای coinmarketcap خیلی خوبه.ترندهای سالانه هم حتی گاهی بدرد میخوره.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سعی کنید رو کوینهایی معامله کنید که ولوم بالایی داشته باشن.
من نمیتونم در مورد خرید و فروش یک یا چند تا ارز خاص راهنمایی کنم.هر کس باید خودش یاد بگیره.
بیت کوین گلد کدوم اکسچینج میخرید ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
اگه ماهانه 20 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 8.9 برابر میشه
اگه ماهانه 30 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 23 برابر میشه
اگه ماهانه 50 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 129 برابر میشه
اگه ماهانه 100 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 4096 برابر میشه
البته اگرهم به فرض همچین سودی بشه کرد همیشه این خطر هست که اکسچنجی که باهاش کار میکنیم مثلا هک بشه! مثل اینایی که خودکشی میشن! حالا دیگه کی میخواد ثابت کنه که واقعا هک شدن یا کار خودشون بوده...
بعدم من فکر نمیکنم قرار باشه هر روز که از خواب بیدار میشیم 1000 تا بیاد رو بیت کوین، یه سری شرایط و اخبار مثبت باید دست به دست هم بده تا این اتفاق بیوفته و اون صعود تکرار بشه، مگه چه خبره! برا اونایی میگم که تا بیت یکم میکشه بالا میگن جون داداش فردا دیگه فلان قیمت رو رد میکنه پس فرداشم فلان قیمت و...
برای بلند مدت، پیدا کردن موردایی مثل نئو که تو یک سال اخیر و در اوج قیمت بیت تا حدودا 1300 برابر شدن و پیش بینی همچین سودایی کار ساده ای نیست وقت و مطالعه زیاد میخواد و بیشتر به شانس برمیگرده، مگر اینکه سرمایه زیادی داشته باشی و روی هر موردی که ایده خوبی داره 2 یا 3 هزاردلار بذاری تا یکیش شاید نتیجه بده و پرواز کنه.
ICO هایی هم که برگزار کننده هاش در ظاهر بد نیستن و سرشون به تنشون میارزه متاسفانه وقتی میری جلو میبینی KYC دارن و ایرانیها رو آدم حساب نمیکنن!
مابقی هم که بعضا اینقد بچگانه و خنده دارن از سایتاشون بگیر تا ایده هاشون داد میزنه کلاهبرداری هستن، دیگه کم مونده یارو بیاد بنر بزنه بشتابید که عرضه توکن اولین طویله غیر متمرکز جهان شروع شد!
به نظر منم اگه بیت روی رنج خاصی در نوسان باشه میشه سود حدود 30 الی 50درصد رو از ترید روزانه گرفت فقط وقتی به دلار تبدیل میکنی و میکشه بالا و دیگه پایین نمیاد کلی از زحماتت به هدرمیره برعکسش ولی خوبه اگر شانس بیاری و اتفاق بیوفته البته.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
بنظرتون کدوم به صرفه تر هست ؟
پ.ن : liza یا doge ?
اونهایی که تو افت بیتکوین به همون نسبت بیشتر افت میکنن تو رشدش هم بیشتر میکشن بالا مثلا درصدهای افت لیسک و زد کلاسیک رو تو 24 ساعت با افت بیتکوین مقایسه کنید.
الان بعضی موارد هستن که اگه زمان افت بیت به 6000 خریده بودید بعضا تا 3 برابر هم شدن بعد از رشد مجددش.
همین نئو شده بود 66 که تا 141 اومد بالا دوروز پیش، ینی بیشتر از 2 برابر

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این سقوط هیچ مبنایی نداشت تازه خبر هایی هم که اومده همه مثبت بوده مثل اضافه شدن سیستم segwit از هفته آینده به coinbase
ارزهای دیجیتال مگه کلا مبنا دارند؟؟؟؟؟مثلا با چه مبنایی بیت تا 20kرفت ؟؟؟؟با چه مبنایی تا 6kاومد پایین ؟؟؟؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Add KFC token to your imTOKEN or any ERC20 Wallet, See Contract Address below

Symbol :KFC
Decimal:18

0xb810Ad9007E4F2d9Aab2e7181A0385d02437eA6e
You will get 8888 tokens right away!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
strat بخریم یا WAVE ??

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
ارزهای دیجیتال مگه کلا مبنا دارند؟؟؟؟؟مثلا با چه مبنایی بیت تا 20kرفت ؟؟؟؟با چه مبنایی تا 6kاومد پایین ؟؟؟؟

تا حدودی بله مثلا زمانیکه بیتکوین تا 20k بالا رفت جمعیت زیادی وارد سیستم شده بودند و اقدام به خرید می کردن و طبق اصل عرضه و تقاضا قیمتش بالا رفت و زمانیکه تا 6k پایین اومد تمام کشورها همش دنبال غیر قانونی اعلام کردن اون بودن و شبکه های تلویزیونی هم صبح تا شب همین اخبار رو اعلام می کردند که نتیجه این شد تعداد زیادی از مردم ترسیدن و شروع کردن به فروختن که دوباره طبق اصل عرضه و تقاضا قیمتش شدید سقوط کرد و همه می گفتن دیگه کارش تمومه تا اینکه کشور ها رضایت دادن با گرفتن مالیات و وریفای کردن و مسائل این چنینی بزارن به کارش ادامه بده برای همینم کم کم برگشت به 11K اما این سقوط چند روز پیش هیچ مبنایی نداشت شایدم نظرم درست نباشه ولی دنیا رو فعلا اینجوری می بینم!

راستی دوستان توکن تلگرام هم به صورت خصوصی فروش رفته نامردا 2 بار فروش گذاشتن هر 2 بار هم خصوصی بوده و به مردم نفروختن...حالا کی برای عموم باز بشه با چه قیمت فضایی دیگه باید منتظر بود و دید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تف تو این بازار هیچیش مشخص نیست . 2 روزه باز سقوطیِ. . یه روز تو shitbtc پولو نگه داشته بودم، درست وقتی خواستم کوین بخرم جابجا کنم سقوط کرد. دست بهش نمی زدم اینطوری تو ضرر نمی رفت. لایت کوین 18 درصد رفته تو ضرر زدکش هم 11 درصد

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سقوط همیشه بد نیست دوستان ... من فکر میکنم بیت کوین تا 9200 یا 8200 بره باز تا مرز 12 هزار بره بالا .
اومد پایین بخرید رفت بالا بفروشید ...

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تا حدودی بله مثلا زمانیکه بیتکوین تا 20k بالا رفت جمعیت زیادی وارد سیستم شده بودند و اقدام به خرید می کردن و طبق اصل عرضه و تقاضا قیمتش بالا رفت و زمانیکه تا 6k پایین اومد تمام کشورها همش دنبال غیر قانونی اعلام کردن اون بودن و شبکه های تلویزیونی هم صبح تا شب همین اخبار رو اعلام می کردند که نتیجه این شد تعداد زیادی از مردم ترسیدن و شروع کردن به فروختن که دوباره طبق اصل عرضه و تقاضا قیمتش شدید سقوط کرد و همه می گفتن دیگه کارش تمومه تا اینکه کشور ها رضایت دادن با گرفتن مالیات و وریفای کردن و مسائل این چنینی بزارن به کارش ادامه بده برای همینم کم کم برگشت به 11K اما این سقوط چند روز پیش هیچ مبنایی نداشت شایدم نظرم درست نباشه ولی دنیا رو فعلا اینجوری می بینم!

راستی دوستان توکن تلگرام هم به صورت خصوصی فروش رفته نامردا 2 بار فروش گذاشتن هر 2 بار هم خصوصی بوده و به مردم نفروختن...حالا کی برای عموم باز بشه با چه قیمت فضایی دیگه باید منتظر بود و دید.
به نظر من این بازار نه تحلیل داره نه دلیل فقط و فقط دست عده ای خاص معروف به نهنگها است .اونها بخواهند قیمت پایین میره نخواهند بالا میره .
اخباربد و خوب و خروج ورود مردم عادی به بازار به نظر من نهایت 10-20درصد نوسان ایجاد می کنه این نوسانهای بالای 100درصدی از 20kو قبلش از هزار دلار تا 20kبه نظر من اصلش تحت کنترل نهنگها است.
تحلیل گرها و چارتیستها هم بیشتر حدس میزنند تا بتونند تحلیل کنند .اگر حدشون درست بود میگند دید ما گفتیم اگر حدسشون هم غلط بود صداشو در نمیارند:D
البته این نظر شخصی منه شاید دوستان بگند نه این بازار کاملا با تحلیل جلو میره که نظرشون محترمه

بالا