buy order زدم ظرف نیم ساعت لایت کوین از 250 اومد 235 زدکش از 458 به 445 :general210: شانس منه
تو این بازار فعلا نگاه کن
خرید و فروش تعطیل
دوستان من لایت کوین می خوام بخرم
از کجا بخرم
گفتنش به زبون آسونه دادا :general710:اگه ماهانه 20 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 8.9 برابر میشه
اگه ماهانه 30 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 23 برابر میشه
اگه ماهانه 50 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 129 برابر میشه
اگه ماهانه 100 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 4096 برابر میشه
آدم کلی پیر میشه چند درصد سود کنه این محاسبات روی کاغذ آسونهاگه ماهانه 20 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 8.9 برابر میشه
همش تئوری در عمل اگر پیش بینی خوبی نداشته باشین همش ضرر :|اگه ماهانه 20 درصد سود کنید بعد از 12 ماه پولتون 8.9 برابر میشه
البته الان وضع بازار خرابه ولی در صورتیکه قیمت ها رو به بالا باشه یا در جا بزنه 50 درصد سود ماهانه چندان سخت نیستآدم کلی پیر میشه چند درصد سود کنه این محاسبات روی کاغذ آسونه
خرید و فروش با کل سرمایه اشتباهه بهترین روش اینه که بصورت پلکانی خرید و فروش انجام بدید .نمیدونم چرا همه چی یهو سقوط کرد تو binance برای ترید روزانه دیشب بیت کوین کش خریدم و فروختم 20$ سود کردم تو 1 دقیقه گفتم دوباره انجام بدم تا رفتم بیرون برگشتم با خاک یکسان شده بود تا حالا هم داره سقوط میکنه (اینم برای اطلاع اون دوستمون که لیست سود ماهانه داده بود که واقعا خیلی معلوم نمیکنه و امکان داره یهو بترکید و بهتره بیشتر پول رو در حالت hold داشته باشید تا ترید روزانه)
چه خبره چرا عنقد افتکرد
:general611:
الان تایمخوبی برای خرید هست یا تایم خوبی برای ضرر![]()
بنظرتون کدوم به صرفه تر هست ؟تایم خوبی برای خرید هست.تا اوضاع اینطوریه استفاده کنید.شش ماه دیگه خواب این قیمتها رو هم نمیبینید.
هر کسی هم خرید زده نگه داره.دیگه بدتر اوضاع من که نبود که به اندازه 40 میلیون تومن بیت کوین گلد رو 230 دلار خریدم و بعد چند روز اومد رو 79 دلار.نه تنها نگهش داشتم بلکه از 79 دلار همینطور پلکانی دارم میخرم.بیت کوین گلد شد 200 دلار دیگه دست نگه میدارم برای خرید منتظر صعود قیمتش میشم.
ترید روزانه ریسکش خیلی زیاده.میفروشی که مثلا دوباره ارزون بخری فردا از خواب بلند میشی میبینی 50 درصد گرون شده!!
سعی کنید رو کوینهایی معامله کنید که ولوم بالایی داشته باشن.بنظرتون کدوم به صرفه تر هست ؟
پ.ن : liza یا doge ?