• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
رو چه حساب بعد 12k باید سقوط کنه؟
یکسری تازه کار اکثرا چینی و روسی که از قطار جا موندن چارتهای خنده دار میکشن بلکم بتونن بیت کوین بکشن پایین یکسری هم باهاشون همراه شدن تا کمی میکشه بالا میرن تو صف فروش وگرنه خیلی زودتر قیمتها میکشید بالا بازار به گند کشیدن :general108: منکه با اولین جهش خداحافظی میکنم (مثل ساخت و ساز تو ایران شد هر ننه قمری زد توی اینکار رکودم پایانی نداره)

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
یکسری تازه کار اکثرا چینی و روسی که از قطار جا موندن چارتهای خنده دار میکشن بلکم بتونن بیت کوین بکشن پایین یکسری هم باهاشون همراه شدن تا کمی میکشه بالا میرن تو صف فروش وگرنه خیلی زودتر قیمتها میکشید بالا بازار به گند کشیدن :general108: منکه با اولین جهش خداحافظی میکنم (مثل ساخت و ساز تو ایران شد هر ننه قمری زد توی اینکار رکودم پایانی نداره)

سرمایه دار های بزرگ بعد از اینکه بیت کوین به 19000 رسید فهمیدن ماجرا از چه قراره ، همیشه قدرت تو دست سرمایه دار هاست نه مردم عادی و به قول شما تازه کارها. این ریزش اخیر فرصت خوبی بود برای خرید سرمایه دارهایی که میخواستن بالای 5 میلیون سرمایه گذاری کنند در این مارکت.

روزی میرسه که خواب این قیمت بیت کوین، اتر؛ نیو و بقیه رومیبینیم. مثل پارسال همین موقع که کسی تصور نمیکرد بیت از 600 دلار به 19000 برسه. خواه ناخواه تا چند سال آینده نهایتا بیت 100k رو رد خواهد کرد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرم بیرون کشیدن از این بازار زوده هنور .. تازه اولِ کارِ هنوز یک سال نشده که ولوم زیاد شده. تا اول مِه ولوم زیر 500 میلیون دلار بوده. الان چی تو اوج افت قیمت زیر 5 میلیارد دلار نیومده.
roYtI5JJSpK1nZFSAFnQGw.png

مگه اینکه اتفاق غیر منتظره ای رخ بده. ولوم بشه مثل قبل مه 2017

درباره قیمت هم شاید یه عده کله گنده باشن قیمت ها رو جابجا کنن. وقتی 19000 بود پائین آوردنش که ملت ارزون بفروشن و خودشون ارزون بخرن بعد که خرید هاشون رو کردن قیمت رو ببرن بالا گرون بفروشن و... یک ماه نیست که بیت کوین 6200 دلار بوده. از اون موقع 80 درصد سود داشته براشون.

همه اینا احتمالِ

8030

Registered User
لایک‌ها
465
به نظرم بیرون کشیدن از این بازار زوده هنور .. تازه اولِ کارِ هنوز یک سال نشده که ولوم زیاد شده. تا اول مِه ولوم زیر 500 میلیون دلار بوده. الان چی تو اوج افت قیمت زیر 5 میلیارد دلار نیومده.
roYtI5JJSpK1nZFSAFnQGw.png

مگه اینکه اتفاق غیر منتظره ای رخ بده. ولوم بشه مثل قبل مه 2017

درباره قیمت هم شاید یه عده کله گنده باشن قیمت ها رو جابجا کنن. وقتی 19000 بود پائین آوردنش که ملت ارزون بفروشن و خودشون ارزون بخرن بعد که خرید هاشون رو کردن قیمت رو ببرن بالا گرون بفروشن و... یک ماه نیست که بیت کوین 6200 دلار بوده. از اون موقع 80 درصد سود داشته براشون.

همه اینا احتمالِ

برادر 80 درصد سود برای اینها حکم هیچ رو داره.حداقل تا 500 تا 1000 درصد شاید کمی ارزاشون کنه.هر چی ملت گول چارت و تحلیلی کشککی بخورن به نفع اوناست.
فقط بشین تماشا کن بازار تو چند ماه اینده چقدر پامپ میشه.
این بازار کلا طبیعتش همینه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لایت کوین کش 7.9 دلار 500 درصد سود تو 1 روز |: (تا 10 دلار هم رفته بوده)
من دیروز لایت کوین خریدم منتظرم یکم تکون بخوره.. کاش دیروز لایت کوین رو می فروختم همه پولو داده بودم لایت کوین کش روی 1.5 دلار می خریدم. کمرنگ تو ذهنم اومد اما عملیش نکردم. همیشه این کمرنگها سودهای بالای 100 درصدی داشتن
برادر 80 درصد سود برای اینها حکم هیچ رو داره.حداقل تا 500 تا 1000 درصد شاید کمی ارزاشون کنه.هر چی ملت گول چارت و تحلیلی کشککی بخورن به نفع اوناست.
فقط بشین تماشا کن بازار تو چند ماه اینده چقدر پامپ میشه.
این بازار کلا طبیعتش همینه.
در سال چند تا چرخه 80 درصدی داشته باشن 500 درصد در میاد.
خود من اگه وارد بودم از این بالا پایین رفتن کوین ها تو این 1 ماه می تونستم بالای 200 درصد سود بکنم.اما یه ماه پیش اشتباهات احمقانه ای کردم سرمایه ای که گذاشته بودم تا 50 درصد رفت تو ضرر. تو این مدت فقط تونستم ضرر رو کمتر کنم

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لایت کوین کش 7.9 دلار 500 درصد سود تو 1 روز |: (تا 10 دلار هم رفته بوده)
من دیروز لایت کوین خریدم منتظرم یکم تکون بخوره.. کاش دیروز لایت کوین رو می فروختم همه پولو داده بودم لایت کوین کش روی 1.5 دلار می خریدم. کمرنگ تو ذهنم اومد اما عملیش نکردم. همیشه این کمرنگها سودهای بالای 100 درصدی داشتن

در سال چند تا چرخه 80 درصدی داشته باشن 500 درصد در میاد.
خود من اگه وارد بودم از این بالا پایین رفتن کوین ها تو این 1 ماه می تونستم بالای 200 درصد سود بکنم.اما یه ماه پیش اشتباهات احمقانه ای کردم سرمایه ای که گذاشته بودم تا 50 درصد رفت تو ضرر. تو این مدت فقط تونستم ضرر رو کمتر کنم

خاک عالم بر سر من

21 تا لایتکوین داشتم که روی 232 عین بز توی وکس نگه داشتم
لااقل انتقال میدادم به یوبیت الان ضررشون با لایتکوین کش جبران میشد
اسم خودم رو هم گذاشتم تریدر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ضرر رو رسوندم به 5.5 درصد. 6 درصد دیگه سود کنم می رسم اول راه به 4 ژانویه که شروع ضرر بود/

اکثر اکسچنجرها قیمتاشون تقریباً شبیه به هم هست. لایو کوین - hitbtc - binance - yobit

خاک عالم بر سر من

21 تا لایتکوین داشتم که روی 232 عین بز توی وکس نگه داشتم
لااقل انتقال میدادم به یوبیت الان ضررشون با لایتکوین کش جبران میشد
اسم خودم رو هم گذاشتم تریدر
نیم ساعت پیش لایت کوین تو hitbtc تا 248 رفته بود.. 244.99 ردشون کردم. 246 هم رفت الان 244.8 هست

---
یه چیز دیگه. 0.04 لایت کوین ته بالانس موند تونستم تبدیلش کنم اتریوم . بعد اتریوم رو فروختم.
کمترین مقدار اتریوم که روی usdt میشه فروخت 0.001 هست. لایت کوین 0.1
کمترین مقدار لایت کوین روی اتریوم 0.01

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به قول خارجیا shit
لایت کوین 256 هم رد کرد. نیم ساعت پیش یهو کشید بالا

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چرا تو بازاری که اکثر ارزهای مطرح در حال رشد هستند liskداره منفی می خوره و کاهش قیمت داره؟خبر بدی پشتشه یا اینکه نهنگها بازارش را کنترل می کنند تا رو کف قیمت بخرند و بعد رشد کنه؟؟؟!!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این etc لعنتی هی داره می کشه بالا 41.6 دلار. تا کجا بالا می کشه؟

زدکش هم چه سقوطی داشته. چند روز پیش 0.048btc بود الان 0.0404

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این etc لعنتی هی داره می کشه بالا 41.6 دلار. تا کجا بالا می کشه؟

زدکش هم چه سقوطی داشته. چند روز پیش 0.048btc بود الان 0.0404
ضرر رو رسوندم به 5.5 درصد. 6 درصد دیگه سود کنم می رسم اول راه به 4 ژانویه که شروع ضرر بود/

اکثر اکسچنجرها قیمتاشون تقریباً شبیه به هم هست. لایو کوین - hitbtc - binance - yobit

نیم ساعت پیش لایت کوین تو hitbtc تا 248 رفته بود.. 244.99 ردشون کردم. 246 هم رفت الان 244.8 هست

---
یه چیز دیگه. 0.04 لایت کوین ته بالانس موند تونستم تبدیلش کنم اتریوم . بعد اتریوم رو فروختم.
کمترین مقدار اتریوم که روی usdt میشه فروخت 0.001 هست. لایت کوین 0.1
کمترین مقدار لایت کوین روی اتریوم 0.01

هی خواستم بفروشم منتهی بر اساس تحلیل این یارو نگه داشتم
https://www.tradingview.com/chart/LTCUSD/YQ4JP9P2-Litecoin-Buy-The-Breakout-Opportunity/

اتریوم کلاسیک تا 60 دلار هم میره

من روی 100 تا 120 دلار هم بهش امید دارم

خیلی وقت پیش روی 26 دلار خریدم یه مقداری ازش

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
درود...می خوام ۱ میلیون paccoin بخرم ارزشش داره؟
آیا سال بعد به ۱ سنت می رسه؟
به یک سنت خیلی بعیده برسه
تعداد سکه هاش 2600میلیارد است با فرض اینکه تا سال دیگه به 3000میلیارد سکه برسه با قیمت یک سنت میشه مارکت کپ 30میلیارد دلار یعنی رقمی بالاتر از مارکت کپ فعلی بیت کوین کش و در واقع میشه کوین چهارم بازار .که برای این کوین اتفاق خیلی خیلی بعیدی است.شما کوینی پیدا کنید که تا سال دیگه 30برابرم بشه خیلی خیلی بازده عالی و فوق العاده ای است حالا 300برابر پیشکش:)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کی بود میگفت eos سود خوبی میده از وقتی eos فروختم (2 هفته پیش) فقط 9 درصد رفته بالا اما etc بالای 115 درصد. لایت کوین 78 درصد. doge بالای 77 درصد. lisk و بیت کوین بالای 60 درصد.
doge اگه بیت کوین صعودی باشه سود خوبی میده اگه نزولی بوده ضرر خوبی

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان doge بنظرتون تا چهار پنج ماه اینده به دو سنت میرسه ؟ مقداری بخریم ذخیره کنیم :general505:
TRx لعنتی چرا رو پنج قفل کرده :(:general710:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کی بود میگفت eos سود خوبی میده از وقتی eos فروختم (2 هفته پیش) فقط 9 درصد رفته بالا اما etc بالای 115 درصد. لایت کوین 78 درصد. doge بالای 77 درصد. lisk و بیت کوین بالای 60 درصد.

من بیدم

شما باید eos رو خوب نگه داری کنی در جای خشک و خنک به وقتش بفروشی این کوین زیر 100 دلار نیست قیمت واقعیش

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
داخل هیت بی تی سی آشغال 250 دلار بیتکوین دارم نمیتونم آبش کنم (چون کم هستش 0.004417) چیکارش کنم بشه آبش کرد ؟

نوبت eos هم میرسه الان تا پایین بزن تو گوشش تیام جان ،ولی به شخصه بیشتر از 30 -50 بهش فکر نمیکنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
داخل هیت بی تی سی آشغال 250 دلار بیتکوین دارم نمیتونم آبش کنم (چون کم هستش 0.004417) چیکارش کنم بشه آبش کرد ؟

نوبت eos هم میرسه الان تا پایین بزن تو گوشش تیام جان ،ولی به شخصه بیشتر از 30 -50 بهش فکر نمیکنم
صد سال میخوام موقعش نرسه ..
اون باقی مانده بیت کوین مگه یه راهکار برا لایت کوین ندادم. شامل همه میشه. btc/eth بیت کوین رو تبدیل به اتریوم کن بعد اتریوم رو بفروش (eth/usdt) فقط اینجوری بیت کوین ارزون تر می فروشی چون فی بیشتری میدی

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
صد سال میخوام موقعش نرسه ..
اون باقی مانده بیت کوین مگه یه راهکار برا لایت کوین ندادم. شامل همه میشه. btc/eth بیت کوین رو تبدیل به اتریوم کن بعد اتریوم رو بفروش (eth/usdt) فقط اینجوری بیت کوین ارزون تر می فروشی چون فی بیشتری میدی
بهترین چیزی که برای خروج از این خراب شده یافتم ETC بود
RCN فراموش نشه
نصف doge هامو دادم رفت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون ارزش تتر نیومده پایین و واسه همین قیمتا میره بالا
قبلا تتر/دلار تو exmo تا 1.12 هم بود الان 1.01 هست. yobit همیشه چند درصد از binace و hitbtc بالاتر بود الان قیمتش با اونا یکیه

بالا