اخبار منفی که بوده این چندوقت در موردش، آخرین خبرچی بوده؟
شنیدم یه سری از حساب های تتریوم فریز شدن
اخبار منفی که بوده این چندوقت در موردش، آخرین خبرچی بوده؟
باید تایید هویت بشی تا از دلار استفاده کنی برای ایرانی ها هم ممنوع هست اون سایت.
من قوانین سایت رو خوندم اینجا هم گذاشتم برای امریکایی ها هم ممنوع هست!دلار تترش رو میدونم که باید اکانت تایید هویت بشه
اما اینکه این سایت کلا برای ایرانی ها ممنوع هستش نه همچین چیزی نیست , من خیلی وقته باهاش کار میکنم مشکلی ندلشتم جالب اینجاست که این سایت برای شهروندان آمریکا مقرارات خاصی داره و خیلی از آمریکایی ها امکان استفاده از اون رو ندارن
منم دیروز حماقت کردم خواستیم لیزا بخرم گفتم فردا میاد پایین تر صب ازخواب بیدار شدم ۵۹درصداومده روش :/این گه بازی کی تموم میشه بیت کوین میاد تا 8500 بعد میره پایین تا 8200 .. باز میاد 8500 باز میره پایین. نمی زاره بقیه کوین ها هم بکشن بالا
لایت کوین کش رو 4.2 دلار نفروختم الان روی 1.3 گیر کرده بالا نمیره منو برده تو 65 درصد ضرر. می خواستم 5 درصد سود کنم از ضرر در بیام 2 هفته اس خودمو انداختم تو 65 درصد ضرر. هرچی صبر میکنم بره بالا اصلاَ، فرت فرت پایین تر میاد.
حالا باید 200 درصد بالا بره تا برسه به قیمت قبلی :general710: فکر نکنم عمرا از 2دلار بالاتر بره. از اون ور زورم داره روی 1.3 -1.4 ردش کنم
اون دفعه 1.4 بود خواستم بخرم نخریدم رفت تا 5.. این بار روی 4.15 خریدم رفت تا 1.3:general710:
دیروز لیزا 0.14 سنت بود گفتم گه کوین کش رو 1.4 دلار رد کنم لیزا بخرم اما گفتم باز ممکنه لیزا بیاد پایین ضرر 2 برابر بشه نخریدم. الان لیزا نزدیک 2 برابر شده، لیزا 0.25 سنت هست و گه کوین کش 1.3 دلار.:general710:
هزار ساتوشی0.01 میلی بیت کوین میشه چند ساتوشی؟!
چه ژالب
دهنشون سرویساین یونی ها تو yobit چطور برا خودشون سود می برن. دیروز لیزا 120 درصد، امروز پوتین 100 درصد - کوب الای 60 درصد
قیمتا رو میکشن بالا بقیه رو خر میکنن قیمت بالا خرید میزنن. الان ما بخریم قیمت رو میکشن پایین میوفتیم تو ضرر. مثل lcc گه که من گول خوردم
lkc چیزی نیست آخه ولوم نداره . کل ولومش 1000 دلار بوده. گیریم 100 دلار ازش میخریدی کلا میشد 400 دلاردهنشون سرویس
ادم بشینه زل بزنه یه صفحه یوبیت هرارزی دید داره خرید و فروش خفنی میشه بخرتش
لیزا و پوتین هیچی نیستن
LKC
۴۰۰ درصد :general210:
منطقیه به ولومشدقتنکردمlkc چیزی نیست آخه ولوم نداره . کل ولومش 1000 دلار بوده. گیریم 100 دلار ازش میخریدی کلا میشد 400 دلار
ولوم لیزا رو ببین 100 بیت کوین.