• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان وقتی همه دارن گریه میکنن یعنی وقت خریده
البته اگر به فکر سرمایه گذاری بلند مدت هستید ...

مثلا اتر ممکنه تا ۳۰۰ یا ۲۰۰ یا حتی زیر ۱۰۰ دلار بره ولی درصد بالا رفتنش چقدره؟
به نظرتون منطقی نیست آدم ۴۰۰ دلار بذاره بدترین حالتش از دست رفتن ۴۰۰ دلار باشه ولی بهترینش ۴۰۰۰ دلار یا بیشتر باشه

من مطمئن هستم این تکنولوژی خیلی جای پیشرفت داره و این تازه اولشه

من تا حالا خریدم و اگر پایین تر هم بره بازم میخرم

پول درآوردن توی این بازار جرات میخاد٬ کار هر کسی نیست توی این پایین اومدن ها سفت سر جاش وایسه و نفروشه ...

البته این فقط فکرای منه ...
با حرف شما موافقم ولی در شرایطی که بشه مثل قبل
وقتی قوانین رگولاتوری در چین و کره وضع میشه و گوگل و ... تبلیغ رو بلاک میکنن مثل قبل نمیشه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظر من هنوز هم باید صبر کرد دید چی میشه البته برای سرمایه گذاری جدید اونایی که تو ضرریم که مجبوریم نگه داریم یا اگر تواناییشو کسی داره بفروشه و تو ارزونتر بخر و برای سرمایه جددید باید صبر کرد و یه حداقل قیمت رو برا خرید در نظر گرفت واگر به اون حداقل رسید بخرید نرسید نخرید و ولش کنید مهم نیست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگه زمان بالا رفتن باشه باید الان باشه امروز حداقل 7322 بود الان 8070 رو رد کرد. این چند هفته 7322 پایین ترین قیمت بوده (پست قبلی نوشتم پایین ترین قیمت تا ماه قبل در 6 فوریه بوده اما اون روز با 7600 بسته شد) اگه قراره بره بالا باید همین طوری ادامه بده، بره تا ...
ولی نه اگه قراره مثل این چند وقت باشه فردا باز باید بیاد زیر 7500 شایدم زیر 7000

پیش بینی تون برای فردا چیه؟ مثل 6 فوریه چند روز بالا رفتن داریم یا باز پله ای میاد پایین؟

Last edited:

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
اگه زمان بالا رفتن باشه باید الان باشه امروز حداقل 7322 بود الان 8070 رو رد کرد. این چند هفته 7322 پایین ترین قیمت بوده (پست قبلی نوشتم پایین ترین قیمت تا ماه قبل در 6 فوریه بوده اما اون روز با 7600 بسته شد) اگه قراره بره بالا باید همین طوری ادامه بده، بره تا ...
ولی نه اگه قراره مثل این چند وقت باشه فردا باز باید بیاد زیر 7500 شایدم زیر 7000

پیش بینی تون برای فردا چیه؟ مثل 6 فوریه چند روز بالا رفتن داریم یا باز پله ای میاد پایین؟

به نظر من این افزایش شکست میخوره و بیت کوین حداقل بین 6500 تا 7000 کف رو میسازه

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نقل از (SkyNews)؛ توییتر در نظر دارد ظرف دو هفته آینده تبلیغات مرتبط با ارزهای دیجیتال را در شبکه خود ممنوع اعلام کند.

بنابر یک گزارش اخیر، توییتر هنوز این خبر را تایید نکرده است.
____
اگر درست باشه دوباره‌افت میکنه

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
امروز بلاخره تصمیم گرفتم از شر IOTA خلاص بشم ، کوینی که بدترین به معنای واقعی بود ، طبل تو خالی ، ذره ای برای سرمایه گذارانش ارزش قائل نیستن
سه ماه هلد کردم به امید اینکه حداقل به قیمت خریدم برسه ، ضررش اونقدر زیاد بود که دیگه روی حساب کردن ندارم !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین شده 8300 از دیشب 3 درصد افزایش داشته. دومین روزه که قیمت صعودیه
تا 8450 هم رفته یونی ها کشیدنش پایین. اونا که sell میزنن و قیمت رو میارن پایین بگیری از اونجاشون آویزون کنی. دو هفته اس منتظرم بلکه قیمت یکم بکشه بالا فرت فرت sell میزنن قیمتا رو میارن پایین:general710:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
نشست g20 روی قیمت بیت کوین تاثیر مثبت گذاشت
از چند روز پیش شایعه شده بود که g20 کریپتو را محدود میکنه!!
فعلا بازار بلاتکلیفه

Sent from my STH100-2 using Tapatalk

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
امروز بلاخره تصمیم گرفتم از شر IOTA خلاص بشم ، کوینی که بدترین به معنای واقعی بود ، طبل تو خالی ، ذره ای برای سرمایه گذارانش ارزش قائل نیستن
سه ماه هلد کردم به امید اینکه حداقل به قیمت خریدم برسه ، ضررش اونقدر زیاد بود که دیگه روی حساب کردن ندارم !
کلا ارزهای اول جدول درسته که امنن ولی انگار بییشترشون سودشون رو کردن نانو همین الان نسبت به پارسال 1000 برابر شده و سودشو کرده.
به نظر من حتی مارکت کپ باز هم 800 میلیار بشه مثل ژانوبه دیگه قیمت التها به اون موقع نمیرسه و ارزهای چرت و پرت بیشتر دارن سود میکنن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اون دفعه که بیت کوین تا 11000 رفت آلت کوینها اکثراً قرمز و منفی بودن اما الان اکثراً سبز و مثبت هستن مثلا نئو 18 درصد - بیت کش 10 درصد eos هم 27 درصد افزایش داشتن

بیت کوین تا 8700 رفته باز کشیدنش پایین.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
آخرش که میره بالا فقط زمانش معلوم نیست، بنابراین چی ازاین بهتر؟ میتونی یه خرید تپل بزنی! من البته توصیه برای کسی ندارم ولی خودم اگه باشم اول از همه ada میخرم چون خوب افت کرده به نسبت اوجش، 10 برابر افت!

سلام
کلا نظر قطعی نمیشه داد، من تو این مدت همه جور رفتاری دیدم از این بازار
واقعا غیر قابل پیش بینی هست

در کل ریسک این بازار رو باید در نظر گرفت، کلا باید پولی رو وارد این کار کنید که اگی بلایی سرش اومد زندگیتون رو فلج نکنه.

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان حواستون به اتر باشه

قراره توی سه هفته آینده یه هتل توی نیویورک یه ICO بزاره اونم با مجوز رسمی از SEC و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه جذب کنه
اگه این اتفاق بیوفته احتمال بالا رفتن قیمت اتر خیلی زیاده چون به رسمیت شناخته میشه ...

ویدئو:

کد:
https://www.youtube.com/watch?v=IcT4-ddkgqc

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
آخرش که میره بالا فقط زمانش معلوم نیست، بنابراین چی ازاین بهتر؟ میتونی یه خرید تپل بزنی! من البته توصیه برای کسی ندارم ولی خودم اگه باشم اول از همه ada میخرم چون خوب افت کرده به نسبت اوجش، 10 برابر افت!
منم نظرم رو اين 3 تا استلار - ترون - كاردانو قوي تره. كاردانو( ada ) تو 3 روز گذشته حدود 70 درصد افزايش داشته .
بقيه حدودا 50 درصد افزايش داشتن.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
منم نظرم رو اين 3 تا استلار - ترون - كاردانو قوي تره. كاردانو( ada ) تو 3 روز گذشته حدود 70 درصد افزايش داشته .
بقيه حدودا 50 درصد افزايش داشتن.
با توجه به اینکه ترون یه برنامه هایی داره قطعا خیلی عجیب میره بالا

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
برای یکی از دوستان قراره اتریوم بخرم،
کدوم سایت تو ایران ارزون و قابل اعتماد هستش،میشه معرفی کنید؟
هم اینکه اتریوم بهتره یا کلاسیک؟
ارزشش رو داره برای بلند مدت نگه داری بشه؟

بالا