8030
Registered User
صبر داشته باش.بعد از اون افزایش قیمت وحشتناک و ریزش زیاد طول میکشه بازار درست بشه.چوس مثقال میره بالا . کیلویی میاد پایین
ای :general502: تو این دریایی که تا ما اومدیم خشک شد
صبر داشته باش.بعد از اون افزایش قیمت وحشتناک و ریزش زیاد طول میکشه بازار درست بشه.چوس مثقال میره بالا . کیلویی میاد پایین
ای :general502: تو این دریایی که تا ما اومدیم خشک شد
سلام من یک مقدا بیتکوین دارم به نظرتون الان وقت مناسبی برای فروش و دریافت تومن هست یا بزارم بمونه ؟
نظرتون در مورد hashflare.io چیه ؟ بیتکوینمو بریزم توش سرمایه گزاری کنم ؟
ممنون میشم از دوستان با تجربه من رو راهنمایی کنند
میتونی باهاش ارزای دیگه بخری مقدارشو افزایش بدی فقط باید دقیق بررسی کنی چه التکوینی میخاد بالا برهسلام من یک مقدا بیتکوین دارم به نظرتون الان وقت مناسبی برای فروش و دریافت تومن هست یا بزارم بمونه ؟
نظرتون در مورد hashflare.io چیه ؟ بیتکوینمو بریزم توش سرمایه گزاری کنم ؟
ممنون میشم از دوستان با تجربه من رو راهنمایی کنند
دم storm و tron گرم
اولی ۳۰۰درصد سود
ولیترون هنوزمیره جا داره
XvG رو هم یه نگاه بنداز خالی از لطف نیستلایت کوین روی 255 خریده بودم روی 230 فروختم، بعد روی 220 خریدم، در آخر روی 166 فروختم و بیت کوین روی حدود 8000 خریدم. (الان لایت کوین 145 دلارِ)
حالا چه کوین بخرم که رشد قیمتش زیاد باشه. دفعه قبل اتر کلاسیک و ترون خوب رفتن بالا چند روزه بالای 50 درصد رفتن بالا. لیسک یا اترکلاسیک چطورن؟
xvg رو دیدم الان تغییر رو 22+ درصد هست. اون دوتا کاهش رو کرده بودن بعد رفتن بالا. xvg معلوم نیست چی میشه شاید بیاد پایینXvG رو هم یه نگاه بنداز خالی از لطف نیست
( این یه پیشنهاد )
شما حتما کوین خود سایته Kucoin رو دارید KCS. درسته؟جریان این Kucoin چیه هر از چندگاهی یه مقدار بیت کوین میده...نکنه سهام عدالتشه
Your deposit 0.00020071 BTC has been successfully processed.
چک کنید ببینید به شماها هم داده
نه من اصلا هیچی تو سایتش ندارمشما حتما کوین خود سایته Kucoin رو دارید KCS. درسته؟
چنتا ازش دارید؟ هر چند وقت بهتون ساتوشی میده
سمت لیزا نرو :/ خیلی متغیرهxvg رو دیدم الان تغییر رو 22+ درصد هست. اون دوتا کاهش رو کرده بودن بعد رفتن بالا. xvg معلوم نیست چی میشه شاید بیاد پایین
liza یکی دو هفته پیش بالای 10-20 درصد افت داشت 0.0012 دلار بود حس میکردم میره بالا اما نخریدم، تا 0.002 دلار رفت.
trx هم همین طوری زیر 0.035 دلار بود رفت بالای 0.05 دلار.
چند هفته پیش lcc گه خریدم میخواستم 10 درصد ازش بگیرم منو برد تو 70 درصد ضرر