نه من اصلا هیچی تو سایتش ندارم
فقط ثبت نام کردم
منم برام 4 بار تا الان مایه اومده
بفروش سهام kucoin بخر باهاش
نه من اصلا هیچی تو سایتش ندارم
فقط ثبت نام کردم
برا من چرا نمیاد :general208:منم برام 4 بار تا الان مایه اومده
شانس من. بعدازظهر خواستم یه کوین بگیرم دست نگه داشتم. اترکلاسیک شد 10+ درصد ترون هم 12+ لیزا هم مثبت شد.. قصد میکنم که بخرم ولی دست رو دست میزارم میره بالا، وقتی میخرم 50-60-70 درصد میاد پایینسمت لیزا نرو :/ خیلی متغیره
https://tron.network/mobenindex.html
اینجارو ببین ممکنه ترون بالاتر هم بره یکم بالا پایین کن ببین اگر بصرفه هست برات این چند روزه ترون بخر ونگه دار
لایت کوین کش رو منم خریدم طمع کردم بزارم بره بالاتر تو یک ساعت ده درصد ضرر کردم سه روز پشت سرهم در حد یک دلار داشت رو هر واحدش سود میداد تا من خریدم رفت تو ضرر :/
لیزا خریدم رفت تو ضرر :/
یعنی شانس در حد گ.ه
برای منم هیچی نیومده تا حالامنم برام 4 بار تا الان مایه اومده
Binance کار کنشانس من. بعدازظهر خواستم یه کوین بگیرم دست نگه داشتم. اترکلاسیک شد 10+ درصد ترون هم 12+ لیزا هم مثبت شد.. قصد میکنم که بخرم ولی دست رو دست میزارم میره بالا، وقتی میخرم 50-60-70 درصد میاد پایین
میتونید این کانالها رو معرفی کنید؟ ممنونBinance کار کن
سیگنال های خوبی تو تلگرام معرفی میشه
یکی از کانال ها که ایرانیم هست هفته پیش 107 درصد سود داد
matin_77_1999میتونید این کانالها رو معرفی کنید؟ ممنون
کسی با BitMEX کار کرده با ما مشکل نداره ؟
خوبیش اینه که میشه 5X و 10x اکسجنج کرد
neo , lisk الان تقریباً کمترین قیمت تو یک ماه گذشته شون هستن. خریدش رو پیشنهاد میدین؟
trx و etc تو پایین ترین قیمت نیستن
همه که به یه نسبت بالا نمیرن. دفعه قبل که بیت کوین تا 12000 رفت چند کوین مثل lisk و داگ و اترکلاسیک (دقیق یادم نمیاد کدوما بودن اون موقع پستش رو زدم) درصد رشدشون بیشتر بود تا 2 برابر رشد بیت کوینهمه چی اومده پایین شما هر چی بخرید بازار برگرده به حالت قبل سود بهتون میده حالا ممکنه این برگشتن تا یکسال هم طول بکشه شایدم بیشتر....Tron چون تا چند روز دیگه سیستم تستش راه میافته و coin burn هم داره..همه احتمال میدن بره بالا.
همه که به یه نسبت بالا نمیرن. دفعه قبل که بیت کوین تا 12000 رفت چند کوین مثل lisk و داگ و اترکلاسیک (دقیق یادم نمیاد کدوما بودن اون موقع پستش رو زدم) درصد رشدشون بیشتر بود تا 2 برابر رشد بیت کوین
ترون این هفته 30 درصد بالا رفته امکانش هست باز بالاتر بره؟ می ترسم بخرم سقوط کنه
نگیر ک بدبخت میشی.سایتش مطمن هست اما بارت از گمرک رد نمیشهسلام دوستان .
کسی تجربه خرید از سایت bitmain.com رو داشته ؟ قابل اعتماد هست ؟ میخوام یدونه s9 بخرم ازش .
هزینه گمرک برای یکدونه که با پست ارسال بشه چند در میاد ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
نگیر ک بدبخت میشی.سایتش مطمن هست اما بارت از گمرک رد نمیشه