• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
کوین های خوبی که تو سبد خریدتون داشته باشید حداقلش زیاد ضرر نمیکنید
من این دو سه هفته ای خیلی بررسی کردم

ZRX
ONT
VEN
QTUM
ICN
NEO
EOS

همشون جزو پروژه های عالی و آینده دار هستن و تیم قوی دارن
البته نئو جزو کوین های اصلی مارکت هستش که نیاز به گفتن نداره یه چند روزی با توجه به ریزش بیت رشد منفی داشت که امروز مثبت شد
EOS هم امروز یه رشد خیلی خوب داشت , احتمالا بخاطر شایعه اضافه شدن به بیترکس تو این چند روزه امروز بلاخره بالا رفت
QTUM هم تو بایننس به تتر قابل تبدیله

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سمت لیزا نرو :/ خیلی متغیره
https://tron.network/mobenindex.html
اینجارو ببین ممکنه ترون بالاتر هم بره یکم بالا پایین کن ببین اگر بصرفه هست برات این چند روزه ترون بخر و‌نگه دار
لایت کوین کش رو منم خریدم طمع کردم بزارم بره بالاتر تو یک ساعت ده درصد ضرر کردم سه روز پشت سرهم در حد یک دلار داشت رو هر واحدش سود میداد تا من خریدم رفت تو ضرر :/
لیزا خریدم رفت تو ضرر :/
یعنی شانس در حد گ.ه
شانس من. بعدازظهر خواستم یه کوین بگیرم دست نگه داشتم. اترکلاسیک شد 10+ درصد ترون هم 12+ لیزا هم مثبت شد.. قصد میکنم که بخرم ولی دست رو دست میزارم میره بالا، وقتی میخرم 50-60-70 درصد میاد ‌پایین

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
شانس من. بعدازظهر خواستم یه کوین بگیرم دست نگه داشتم. اترکلاسیک شد 10+ درصد ترون هم 12+ لیزا هم مثبت شد.. قصد میکنم که بخرم ولی دست رو دست میزارم میره بالا، وقتی میخرم 50-60-70 درصد میاد ‌پایین
Binance کار کن
سیگنال های خوبی تو تلگرام معرفی میشه
یکی از کانال ها که ایرانیم هست هفته پیش 107 درصد سود داد

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
کسی با BitMEX کار کرده با ما مشکل نداره ؟
خوبیش اینه که میشه 5X و 10x اکسجنج کرد

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
بیتمکس وسوسه کننده است

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
neo , lisk الان تقریباً کمترین قیمت تو یک ماه گذشته شون هستن. خریدش رو پیشنهاد میدین؟
trx و etc تو پایین ترین قیمت نیستن

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
کسی با BitMEX کار کرده با ما مشکل نداره ؟
خوبیش اینه که میشه 5X و 10x اکسجنج کرد

فعلا که مشکل نداره , تو لیست ثبت نامش ایران هم داره
البته اینا خیلی خطرناک هستن , بهتره مشخصات ایران نباشه برای استفاده از یه وی پی n با آی پی ثابت استفاده بشه , به هر حال هیچ دیواری کوتاهتر از دیوار ما ایرانی ها نیست

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان .

کسی تجربه خرید از سایت bitmain.com رو داشته ؟ قابل اعتماد هست ؟ میخوام یدونه s9 بخرم ازش .

هزینه گمرک برای یکدونه که با پست ارسال بشه چند در میاد ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید .

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
neo , lisk الان تقریباً کمترین قیمت تو یک ماه گذشته شون هستن. خریدش رو پیشنهاد میدین؟
trx و etc تو پایین ترین قیمت نیستن

همه چی اومده پایین شما هر چی بخرید بازار برگرده به حالت قبل سود بهتون میده حالا ممکنه این برگشتن تا یکسال هم طول بکشه شایدم بیشتر....Tron چون تا چند روز دیگه سیستم تستش راه میافته و coin burn هم داره..همه احتمال میدن بره بالا.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
همه چی اومده پایین شما هر چی بخرید بازار برگرده به حالت قبل سود بهتون میده حالا ممکنه این برگشتن تا یکسال هم طول بکشه شایدم بیشتر....Tron چون تا چند روز دیگه سیستم تستش راه میافته و coin burn هم داره..همه احتمال میدن بره بالا.
همه که به یه نسبت بالا نمیرن. دفعه قبل که بیت کوین تا 12000 رفت چند کوین مثل lisk و داگ و اترکلاسیک (دقیق یادم نمیاد کدوما بودن اون موقع پستش رو زدم) درصد رشدشون بیشتر بود تا 2 برابر رشد بیت کوین
ترون این هفته 30 درصد بالا رفته امکانش هست باز بالاتر بره؟ می ترسم بخرم سقوط کنه

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
همه که به یه نسبت بالا نمیرن. دفعه قبل که بیت کوین تا 12000 رفت چند کوین مثل lisk و داگ و اترکلاسیک (دقیق یادم نمیاد کدوما بودن اون موقع پستش رو زدم) درصد رشدشون بیشتر بود تا 2 برابر رشد بیت کوین
ترون این هفته 30 درصد بالا رفته امکانش هست باز بالاتر بره؟ می ترسم بخرم سقوط کنه

خوب آره من بیشتر منظورم کوین های بالای جدولی بود مثل همون neo که خودتون گفتید و همه اینها تو بلند مدت جواب میده چون هر روز یه خبری میاد که بازار crypto رو با خاک یکسان میکنه که خیلی بده
برای کوتاه مدت فعلا Tron بنظر خوب میرسه ولی تو این بازار هیچی معلوم نیست میشه گفت یه ریسکه اما روش فکر شده یعنی میدونیم بعد coin burn معمولا قیمت میره بالا ولی ممکنه همه با هم بفروشن که سریع سقوط کنه!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لایت کوین چه افت کرده. 0.0166 بیت کوین

بعضیا تو لایو کوین چقدر خر شانس هستن چه چیزهایی به پستشون میخوره. دیروز هر دلار تا 0.62 روبل معامله شده حالت عادی بین 55-56 هست.
پریشب هم اتریوم 8350 روبل (کمتر 150 دلار)

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان .

کسی تجربه خرید از سایت bitmain.com رو داشته ؟ قابل اعتماد هست ؟ میخوام یدونه s9 بخرم ازش .

هزینه گمرک برای یکدونه که با پست ارسال بشه چند در میاد ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید .
نگیر ک بدبخت میشی.سایتش مطمن هست اما بارت از گمرک رد نمیشه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود دوستان
برای کسی که تجربه سرمایه‌گذاری و نگه‌داری و یا حتی ماینینگ نداره
آیا الان که نرخ این ارزها رو به کاهش هست خرید جهت سرمایه‌گذاری مناسب هست یا خیر؟
اگر بله چه نوع ارزی؟ و چطور نگهداری کنیم تا از دست نره و در آینده به راحتی بشه تبدیل به دلار یا ریالش کرد...

بالا