• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان كسي سابقه كار با سايت بيتمكس را داره؟
استفاده از لوريج كه يه عده الان بهش رو آوردن چطوريه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
کوین های خوبی که تو سبد خریدتون داشته باشید حداقلش زیاد ضرر نمیکنید
من این دو سه هفته ای خیلی بررسی کردم

ZRX
ONT
VEN
QTUM
ICN
NEO
EOS

همشون جزو پروژه های عالی و آینده دار هستن و تیم قوی دارن
البته نئو جزو کوین های اصلی مارکت هستش که نیاز به گفتن نداره یه چند روزی با توجه به ریزش بیت رشد منفی داشت که امروز مثبت شد
EOS هم امروز یه رشد خیلی خوب داشت , احتمالا بخاطر شایعه اضافه شدن به بیترکس تو این چند روزه امروز بلاخره بالا رفت
QTUM هم تو بایننس به تتر قابل تبدیله

Zrx , ont , ven هر سه تا این هفته رشد خوبی داشتن
امروز zrx هم اوردر فروشمو زد , البته خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم رشد داشت

دوستان zrx اومد پایین بگیرید تو روزهای سبز بازار صعود خیلی خوبی داره

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
این پیام رو چندصفحه قبل هم گذاشته بودم ولی پاسخ مطلوبی دریافت نشد:

درود دوستان
برای کسی که تجربه سرمایه‌گذاری و نگه‌داری و یا حتی ماینینگ نداره
آیا الان که نرخ این ارزها رو به کاهش هست خرید جهت سرمایه‌گذاری مناسب هست یا خیر؟
اگر بله چه نوع ارزی؟ و چطور نگهداری کنیم تا از دست نره و در آینده به راحتی بشه تبدیل به دلار یا ریالش کرد...
ضمناً بنده تمایلی برای عملیات ماینینگ ندارم و صرفا برای سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال دارم سوال می‌پرسم

سپاس

8030

Registered User
لایک‌ها
465
این پیام رو چندصفحه قبل هم گذاشته بودم ولی پاسخ مطلوبی دریافت نشد:

درود دوستان
برای کسی که تجربه سرمایه‌گذاری و نگه‌داری و یا حتی ماینینگ نداره
آیا الان که نرخ این ارزها رو به کاهش هست خرید جهت سرمایه‌گذاری مناسب هست یا خیر؟
اگر بله چه نوع ارزی؟ و چطور نگهداری کنیم تا از دست نره و در آینده به راحتی بشه تبدیل به دلار یا ریالش کرد...
ضمناً بنده تمایلی برای عملیات ماینینگ ندارم و صرفا برای سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال دارم سوال می‌پرسم

سپاس

ریسکش پای خودت چون اسرار داری:
اینا بهترین سود رو میدن تو دراز مدت1.بیت کوین2.اتریوم3.بیت کوین گلد4.دش کوین
کیف پول exodus هم همش رو یه جا داره.بک اپ هم حتما یادت نره از کیف پول.
بهتره اول بیت کوین بخری بعدش صبر کن تا قیمتش 2 تا 2.5 برابر بشه و بعدش همه رو چنج کن رو هر کدوم که ارزش کمتری نسبت به بیت کوین داره صبر کن اونم 2 برابر بشه بعدش همه رو چنج کن به تومن.
بازم میگم فردا پس فردا قیمتها سقوط کرد بد و بیراهش رو نثار من نکنید.اگر توان تحمل ضرر های سنگین رو دارید وارد بشید.

از نظر زمان خرید هم هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه ولی بنظرم با پذیرش ریسک الان وقت خوبیه.
از نظر چنج به تومن هم صرافیهای انلاین بعد از ثبت نام و احراز هویت هم میتونی براحتی بخری هم بفروشی.

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
ریسکش پای خودت چون اسرار داری:
اینا بهترین سود رو میدن تو دراز مدت1.بیت کوین2.اتریوم3.بیت کوین گلد4.دش کوین
کیف پول exodus هم همش رو یه جا داره.بک اپ هم حتما یادت نره از کیف پول.
بهتره اول بیت کوین بخری بعدش صبر کن تا قیمتش 2 تا 2.5 برابر بشه و بعدش همه رو چنج کن رو هر کدوم که ارزش کمتری نسبت به بیت کوین داره صبر کن اونم 2 برابر بشه بعدش همه رو چنج کن به تومن.
بازم میگم فردا پس فردا قیمتها سقوط کرد بد و بیراهش رو نثار من نکنید.اگر توان تحمل ضرر های سنگین رو دارید وارد بشید.

از نظر زمان خرید هم هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه ولی بنظرم با پذیرش ریسک الان وقت خوبیه.
بسیار متشکرم
فقط یک موضوع، بیت‌کوین که خیلی گرونه
اگر از مورد دوم معرفی شده توسط جنابعالی یعنی اتریوم خریداری بشه، زمانی که قیمت رفت بالا، یا هر وقت بنده پولش رو نیاز داشتم، امکان تبدیل سریع و یک‌روزه به ریال هست یا خیر؟
و همچنین مگه یک کد یا فایل نیست!؟ چرا باید کیف پول براش بخریم؟ خب کپی میکنیم توی یه فلش ( و یه فلش بکاپ) و ورش می‌داریم. اینطور بهتر نیست؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بسیار متشکرم
فقط یک موضوع، بیت‌کوین که خیلی گرونه
اگر از مورد دوم معرفی شده توسط جنابعالی یعنی اتریوم خریداری بشه، زمانی که قیمت رفت بالا، یا هر وقت بنده پولش رو نیاز داشتم، امکان تبدیل سریع و یک‌روزه به ریال هست یا خیر؟
و همچنین مگه یک کد یا فایل نیست!؟ چرا باید کیف پول براش بخریم؟ خب کپی میکنیم توی یه فلش ( و یه فلش بکاپ) و ورش می‌داریم. اینطور بهتر نیست؟
امکان تبدیل سریع به تومن هست.البته بستگی به سنگینی مبلغ داره. مثلا تا 10 میلیون تو یکی دو ساعت تا یه روز اوکی میشه ولی 50 میلیون شما بهتره تو چند روز نقدش کنین بخاطر مسائلی.
در مورد بک آپ اگر شما فقط از کیف پول یک ارز مثل بیت کوین یا اتریوم استفاده کنید بله یه فایل حاوی کلیدهای خصوصی بهتون میده ولی اگه یه کیف پول همه کاره و چند ارزی مثل exodus باشه 12 کلمه بهتون بعنوان بک آپ می‌ده که با اون ریکاوری میکنید بعلاوه با ایمیلتون. Exodus أمن هست و تا حالا مشکلی نداشته و مجانی هست.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
امکان تبدیل سریع به تومن هست.البته بستگی به سنگینی مبلغ داره. مثلا تا 10 میلیون تو یکی دو ساعت تا یه روز اوکی میشه ولی 50 میلیون شما بهتره تو چند روز نقدش کنین بخاطر مسائلی.
در مورد بک آپ اگر شما فقط از کیف پول یک ارز مثل بیت کوین یا اتریوم استفاده کنید بله یه فایل حاوی کلیدهای خصوصی بهتون میده ولی اگه یه کیف پول همه کاره و چند ارزی مثل exodus باشه 12 کلمه بهتون بعنوان بک آپ می‌ده که با اون ریکاوری میکنید بعلاوه با ایمیلتون. Exodus أمن هست و تا حالا مشکلی نداشته و مجانی هست.
بسیار ممنون
به نظرتون باز هم منتظر کاهش قیمت بمونم یا فعلا جا داره؟
بهترین زمان برای خرید کِی هست و از چه سایت‌های ایرانی!؟
یه نکته دیگه اینکه کارمزد نقد کردن (تبدیل به ریال) چنددرصد هست؟ و یا کارمزد انتقال ارز به کاربر دیگری

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بسیار ممنون
یه نکته دیگه اینکه کارمزد نقد کردن (تبدیل به ریال) چنددرصد هست؟ و یا کارمزد انتقال ارز به کاربر دیگری
اینکه منتظر کاهش قیمت بمونید یا نه یا اینکه بهترین زمان کی هست هیچکس نمیدونه و نمیتونه تشخیص بده چون اگر می‌دونستن الان میلیاردر بودن.
اگر جرأت ریسکش رو داری همین الان وارد بازار شو اگر از قیمت خریدت رفت پایین‌تر باید صبر کنی نفروشی تا زمانیکه حداقل اصل پولت گیرت بیاد و اگه بتونی بیشتر صبر کنی تا سود حداقل 50 درصدی بکنی.
اکسچنجهای زیادی هستن ولی معروفترینش exchanging.irهست که حتما باید احراز هویت و ثبت نام بشی.
و کارمزد به ازای هر دلار 200 تا 250 تومن فکر کنم فرق خرید از اکسچنج و فروش بهش هست. مثلا اتریوم 400 دلاری رو با دلار 5200 به شما میفروشه و با دلار 5000 تومن از شما می‌خره.
برای انتقال اتریوم از یه حساب به حساب دیگه فی بسیار کمی داره به اندازه معادل 0.5 دلار تا 1 دلار بستگی به شلوغی شبکه داره.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
بسیار ممنون
بیت کوین تا 4000 دلار میریزه و اتریوم تا 200 دلار بعد اتریوم تا حدود 800 دلار و بیت کوین تا 10 هزار میرن بالا . من منتظرم بیاد 200 اتریوم بخرم .

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
bitgem خوبه وعلاوه بر بلند مدت میتونید تو نوسان هاشم سود کنین
امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته بوده باشه ... بالغ بر 300 درصد سود نسبت به بیت از اواخرژانویه تا الان

Last edited:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
بیت کوین تا 4000 دلار میریزه و اتریوم تا 200 دلار بعد اتریوم تا حدود 800 دلار و بیت کوین تا 10 هزار میرن بالا . من منتظرم بیاد 200 اتریوم بخرم .
خیلی بعیده تا این حد.

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
دوستان از ایردراپ ها غافل نشید.
تنها با عضویت یا رفرال گیری می توانید با پیوستن به پروژه هایی که ایردراپ دارن کسب درآمد کنید.
کانال رمز ایران تو تلگرام بپیوندید کلی ایردراپ خوب معرفی می کنیم:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینم نتیجه منتظر موندن و صبر کردن یه ماهه من برای بالا رفتن lcc
lcc شد 21 سنت، 4.1 دلار کجا 21 سنت کجا. دستی دستی 2600 دلارم رو به باد دادم. حالا حتی اگه 1000 درصد هم بالا بره باز تو ضرر هستم
_HFyxatVTGSiNVR-QnKc8w.png

تا پریروز قیمت دوروبر 1.1 دلار و 13000 ساتوشی و ولومش 1000 دلار و 1 بیت کوین بود. با 3-4 هزار دلار قیمت میرسید به 2 دلار. پریروز بعدازظهر ولوم شده بود 50btc قیمت هم تا 17500 ساتوشی بالا رفته بود، اون موقع من فقط مارکت usd رو چک کرده بودم. متوجه نشدم بالا رفته. وقتی من قیمت مارکت btc رو دیدم، روی 8000 ساتوشی بود گفتم یکم صبر کنم شاید باز تا 15000 ساتوشی رفت ردش کردم. یکی دو ساعت بعد اومدم دیدم دپوزیت lcc باز شده و قیمت شده 35000 ساتوشی:general710:

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
اینم نتیجه منتظر موندن و صبر کردن یه ماهه من برای بالا رفتن lcc
lcc شد 21 سنت، 4.1 دلار کجا 21 سنت کجا. دستی دستی 2600 دلارم رو به باد دادم. حالا حتی اگه 1000 درصد هم بالا بره باز تو ضرر هستم
_HFyxatVTGSiNVR-QnKc8w.png

تا پریروز قیمت دوروبر 1.1 دلار و 13000 ساتوشی و ولومش 1000 دلار و 1 بیت کوین بود. با 3-4 هزار دلار قیمت میرسید به 2 دلار. پریروز بعدازظهر ولوم شده بود 50btc قیمت هم تا 17500 ساتوشی بالا رفته بود، اون موقع من فقط مارکت usd رو چک کرده بودم. متوجه نشدم بالا رفته. وقتی من قیمت مارکت btc رو دیدم، روی 8000 ساتوشی بود گفتم یکم صبر کنم شاید باز تا 15000 ساتوشی رفت ردش کردم. یکی دو ساعت بعد اومدم دیدم دپوزیت lcc باز شده و قیمت شده 35000 ساتوشی:general710:
عزیز رو چنین کوین هایی پول نذار. شاید سودت زیاد باشه اما ضرر اساسی هم داره. همیشه قبل سرمایه گزاری ببین از نظر فاندا سکه به درد بخوری هست یا صرفا قیمتش بخاطر جو بالا رفته و سقوط خواهد کرد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
عزیز رو چنین کوین هایی پول نذار. شاید سودت زیاد باشه اما ضرر اساسی هم داره. همیشه قبل سرمایه گزاری ببین از نظر فاندا سکه به درد بخوری هست یا صرفا قیمتش بخاطر جو بالا رفته و سقوط خواهد کرد.
سراغ این شیت کوین ها نمیرم. اینم اون موقع دیدم نوسان زیاد داره گفتم 10-15 درصد ازش بگیرم 2-3 درصد رفت بالا ، ردش نکردم . بعد از چند ساعت افت کرد تا به امروز
چه 3000 ساتوشی چه 1 ساتوشی ، همینجوری میزارم بمونه، ای شاید یاز مصنوعی پمپش کردن

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته بوده باشه ... بالغ بر 300 درصد سود نسبت به بیت از اواخرژانویه تا الان
تا 700 درصد هم پامپ شد:D:D:D:D . باشد که ایمان بیاورید...
پ.ن: استورم رو بپایین

Last edited:
بالا