اگر قرار باشه بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم ctr میخرم
کوین های خوبی که تو سبد خریدتون داشته باشید حداقلش زیاد ضرر نمیکنید
من این دو سه هفته ای خیلی بررسی کردم
ZRX
ONT
VEN
QTUM
ICN
NEO
EOS
همشون جزو پروژه های عالی و آینده دار هستن و تیم قوی دارن
البته نئو جزو کوین های اصلی مارکت هستش که نیاز به گفتن نداره یه چند روزی با توجه به ریزش بیت رشد منفی داشت که امروز مثبت شد
EOS هم امروز یه رشد خیلی خوب داشت , احتمالا بخاطر شایعه اضافه شدن به بیترکس تو این چند روزه امروز بلاخره بالا رفت
QTUM هم تو بایننس به تتر قابل تبدیله
این پیام رو چندصفحه قبل هم گذاشته بودم ولی پاسخ مطلوبی دریافت نشد:
درود دوستان
برای کسی که تجربه سرمایهگذاری و نگهداری و یا حتی ماینینگ نداره
آیا الان که نرخ این ارزها رو به کاهش هست خرید جهت سرمایهگذاری مناسب هست یا خیر؟
اگر بله چه نوع ارزی؟ و چطور نگهداری کنیم تا از دست نره و در آینده به راحتی بشه تبدیل به دلار یا ریالش کرد...
ضمناً بنده تمایلی برای عملیات ماینینگ ندارم و صرفا برای سرمایهگذاری روی ارز دیجیتال دارم سوال میپرسم
سپاس
بسیار متشکرمریسکش پای خودت چون اسرار داری:
اینا بهترین سود رو میدن تو دراز مدت1.بیت کوین2.اتریوم3.بیت کوین گلد4.دش کوین
کیف پول exodus هم همش رو یه جا داره.بک اپ هم حتما یادت نره از کیف پول.
بهتره اول بیت کوین بخری بعدش صبر کن تا قیمتش 2 تا 2.5 برابر بشه و بعدش همه رو چنج کن رو هر کدوم که ارزش کمتری نسبت به بیت کوین داره صبر کن اونم 2 برابر بشه بعدش همه رو چنج کن به تومن.
بازم میگم فردا پس فردا قیمتها سقوط کرد بد و بیراهش رو نثار من نکنید.اگر توان تحمل ضرر های سنگین رو دارید وارد بشید.
از نظر زمان خرید هم هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه ولی بنظرم با پذیرش ریسک الان وقت خوبیه.
امکان تبدیل سریع به تومن هست.البته بستگی به سنگینی مبلغ داره. مثلا تا 10 میلیون تو یکی دو ساعت تا یه روز اوکی میشه ولی 50 میلیون شما بهتره تو چند روز نقدش کنین بخاطر مسائلی.بسیار متشکرم
فقط یک موضوع، بیتکوین که خیلی گرونه
اگر از مورد دوم معرفی شده توسط جنابعالی یعنی اتریوم خریداری بشه، زمانی که قیمت رفت بالا، یا هر وقت بنده پولش رو نیاز داشتم، امکان تبدیل سریع و یکروزه به ریال هست یا خیر؟
و همچنین مگه یک کد یا فایل نیست!؟ چرا باید کیف پول براش بخریم؟ خب کپی میکنیم توی یه فلش ( و یه فلش بکاپ) و ورش میداریم. اینطور بهتر نیست؟
بسیار ممنونامکان تبدیل سریع به تومن هست.البته بستگی به سنگینی مبلغ داره. مثلا تا 10 میلیون تو یکی دو ساعت تا یه روز اوکی میشه ولی 50 میلیون شما بهتره تو چند روز نقدش کنین بخاطر مسائلی.
در مورد بک آپ اگر شما فقط از کیف پول یک ارز مثل بیت کوین یا اتریوم استفاده کنید بله یه فایل حاوی کلیدهای خصوصی بهتون میده ولی اگه یه کیف پول همه کاره و چند ارزی مثل exodus باشه 12 کلمه بهتون بعنوان بک آپ میده که با اون ریکاوری میکنید بعلاوه با ایمیلتون. Exodus أمن هست و تا حالا مشکلی نداشته و مجانی هست.
اینکه منتظر کاهش قیمت بمونید یا نه یا اینکه بهترین زمان کی هست هیچکس نمیدونه و نمیتونه تشخیص بده چون اگر میدونستن الان میلیاردر بودن.بسیار ممنون
به نظرتون باز هم منتظر کاهش قیمت بمونم یا فعلا جا داره؟
بهترین زمان برای خرید کِی هست و از چه سایتهای ایرانی!؟
یه نکته دیگه اینکه کارمزد نقد کردن (تبدیل به ریال) چنددرصد هست؟ و یا کارمزد انتقال ارز به کاربر دیگری
بیت کوین تا 4000 دلار میریزه و اتریوم تا 200 دلار بعد اتریوم تا حدود 800 دلار و بیت کوین تا 10 هزار میرن بالا . من منتظرم بیاد 200 اتریوم بخرم .بسیار ممنون
به نظرتون باز هم منتظر کاهش قیمت بمونم یا فعلا جا داره؟
بهترین زمان برای خرید کِی هست و از چه سایتهای ایرانی!؟
یه نکته دیگه اینکه کارمزد نقد کردن (تبدیل به ریال) چنددرصد هست؟ و یا کارمزد انتقال ارز به کاربر دیگری
امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته بوده باشه ... بالغ بر 300 درصد سود نسبت به بیت از اواخرژانویه تا الانbitgem خوبه وعلاوه بر بلند مدت میتونید تو نوسان هاشم سود کنین
خیلی بعیده تا این حد.بیت کوین تا 4000 دلار میریزه و اتریوم تا 200 دلار بعد اتریوم تا حدود 800 دلار و بیت کوین تا 10 هزار میرن بالا . من منتظرم بیاد 200 اتریوم بخرم .
عزیز رو چنین کوین هایی پول نذار. شاید سودت زیاد باشه اما ضرر اساسی هم داره. همیشه قبل سرمایه گزاری ببین از نظر فاندا سکه به درد بخوری هست یا صرفا قیمتش بخاطر جو بالا رفته و سقوط خواهد کرد.اینم نتیجه منتظر موندن و صبر کردن یه ماهه من برای بالا رفتن lcc
lcc شد 21 سنت، 4.1 دلار کجا 21 سنت کجا. دستی دستی 2600 دلارم رو به باد دادم. حالا حتی اگه 1000 درصد هم بالا بره باز تو ضرر هستم
![]()
تا پریروز قیمت دوروبر 1.1 دلار و 13000 ساتوشی و ولومش 1000 دلار و 1 بیت کوین بود. با 3-4 هزار دلار قیمت میرسید به 2 دلار. پریروز بعدازظهر ولوم شده بود 50btc قیمت هم تا 17500 ساتوشی بالا رفته بود، اون موقع من فقط مارکت usd رو چک کرده بودم. متوجه نشدم بالا رفته. وقتی من قیمت مارکت btc رو دیدم، روی 8000 ساتوشی بود گفتم یکم صبر کنم شاید باز تا 15000 ساتوشی رفت ردش کردم. یکی دو ساعت بعد اومدم دیدم دپوزیت lcc باز شده و قیمت شده 35000 ساتوشی:general710:
سراغ این شیت کوین ها نمیرم. اینم اون موقع دیدم نوسان زیاد داره گفتم 10-15 درصد ازش بگیرم 2-3 درصد رفت بالا ، ردش نکردم . بعد از چند ساعت افت کرد تا به امروزعزیز رو چنین کوین هایی پول نذار. شاید سودت زیاد باشه اما ضرر اساسی هم داره. همیشه قبل سرمایه گزاری ببین از نظر فاندا سکه به درد بخوری هست یا صرفا قیمتش بخاطر جو بالا رفته و سقوط خواهد کرد.
تا 700 درصد هم پامپ شدامیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته بوده باشه ... بالغ بر 300 درصد سود نسبت به بیت از اواخرژانویه تا الان