• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
تا 700 درصد هم پامپ شد:D:D:D:D . باشد که ایمان بیاورید...
پ.ن: استورم رو بپایین
خب خوشبختانه استورم هم 15 درصد سود داد . تو این بازار خراب باز همینم جای شکر داره . دوستان فردا آپدیت رودمپ کاردانو هستش . همچنین eos هم پسفردا میتینگ داره و احتمال افزایش قیمت هست . این 3 کوینو در نظر داشته باشین : eos,ada,zil

Last edited:

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
سلام دوستان
امیدوارم عید خوبی رو گذرانده باشید
من حدود دو سال کار کردم تقریبا 12 میلیون پول جمع کردم یکم اردیبهشت ماه هم قراره برم خدمت
قصد دارم که دو میلیون از پولم رو خرج آموزش کنم( کلاس زبان، شبکه و...) دو میلیونش هم سرمایه گذاری بلند مدت دو ساله کنم بقیه پول هم توی حسابم باشه برای خرید و فروش دستگاه تصفیه آب و فیلتر و...
به نظرتون از بین پول های رمزگذاری شده کدومشون توی بلند مدت سود بیشتری داره و امنیتش بیشتره (نشه مثل لیبرتی ریزرو که ریختن سرورهاشو بستن)
نظر خودم بیشتر روی بیت کوین و اتریوم هست و احساس میکنم اتریوم با توجه به کاربردش آینده روشن تری نسبت به بیت کوین داره
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و نگران این نباشید فردا اگه این پول ها سقوط کردن بیام اینجا گله کنم و بقیه رو مقصر بدونم
چون سه حالت بیشتر نداره یا ضرر میکنم یا پولم ثابت میمونه یا اینکه سود میکنم
دو سه سال دیگه شاید دو میلیون بپره ولی امکان هم داره ارزش این پول ها چند برابر بشه، نمیخوام اگه چند برابر شد حسرت این رو بخورم که چرا دو سال قبل سرمایه گذاری نکردم
دوستان خوب و بامرام انجمن که تجربه این کارا رو دارن اگه میشه بیان راهنماییم کنن
اگر هم لطف کنیدو بتونید یکم برام وقت بزارید و به ای دی تلگرامم پیام بدید که چه بهتر
Alireza_iran198@

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
این جند روز نوسان قیمت بین 300$ تا 400$ هست. زمان مناسبی برای کسایی هست که حجم بالا trade میکنن.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
خب خوشبختانه استورم هم 15 درصد سود داد . تو این بازار خراب باز همینم جای شکر داره . دوستان فردا آپدیت رودمپ کاردانو هستش . همچنین eos هم پسفردا میتینگ داره و احتمال افزایش قیمت هست . این 3 کوینو در نظر داشته باشین : eos,ada,zil
. ada و zil رو حتما نگه دارین مطمئنا سود میده
eos 11%:D

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من eos رو از وقتی 2 دلاره دارم روی 9 دلارم نفروختم
درسته خودم هم مدت زیادیه دارمش اما پیشنهادهایی که اینجا میذارم بیشتر برای ترید روزانه و شورت ترم هستش واسه دوستانی که تو این بازار بل بشو رفتن تو ضرر بلکه استفاده کنن و مثبت بشن

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
دوستان این کوین ارسنال چی میگه امروز تبلیغش دیدم جالب بود cashbet

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوستان
امیدوارم عید خوبی رو گذرانده باشید
من حدود دو سال کار کردم تقریبا 12 میلیون پول جمع کردم یکم اردیبهشت ماه هم قراره برم خدمت
قصد دارم که دو میلیون از پولم رو خرج آموزش کنم( کلاس زبان، شبکه و...) دو میلیونش هم سرمایه گذاری بلند مدت دو ساله کنم بقیه پول هم توی حسابم باشه برای خرید و فروش دستگاه تصفیه آب و فیلتر و...
به نظرتون از بین پول های رمزگذاری شده کدومشون توی بلند مدت سود بیشتری داره و امنیتش بیشتره (نشه مثل لیبرتی ریزرو که ریختن سرورهاشو بستن)
نظر خودم بیشتر روی بیت کوین و اتریوم هست و احساس میکنم اتریوم با توجه به کاربردش آینده روشن تری نسبت به بیت کوین داره
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و نگران این نباشید فردا اگه این پول ها سقوط کردن بیام اینجا گله کنم و بقیه رو مقصر بدونم
چون سه حالت بیشتر نداره یا ضرر میکنم یا پولم ثابت میمونه یا اینکه سود میکنم
دو سه سال دیگه شاید دو میلیون بپره ولی امکان هم داره ارزش این پول ها چند برابر بشه، نمیخوام اگه چند برابر شد حسرت این رو بخورم که چرا دو سال قبل سرمایه گذاری نکردم
دوستان خوب و بامرام انجمن که تجربه این کارا رو دارن اگه میشه بیان راهنماییم کنن
اگر هم لطف کنیدو بتونید یکم برام وقت بزارید و به ای دی تلگرامم پیام بدید که چه بهتر
Alireza_iran198@

سلام و خسته نباشین

چند تا از بهترین های این کار
فقط ریسک خرید و سرمایه گذاریش پای خودتون هست

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-gold/

https://coinmarketcap.com/currencies/eos/

https://coinmarketcap.com/currencies/cardano/

https://coinmarketcap.com/currencies/iota/

https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
snm پامپ میشه الان. اگه کرفتین حد ضررو بذارید رو 1400
پ.ن: ینی تکون نخوردا:general208::general607:

Last edited:

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
سلام و خسته نباشین

چند تا از بهترین های این کار
فقط ریسک خرید و سرمایه گذاریش پای خودتون هست

https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-gold/

https://coinmarketcap.com/currencies/eos/

https://coinmarketcap.com/currencies/cardano/

https://coinmarketcap.com/currencies/iota/

https://coinmarketcap.com/currencies/lisk/
ریسکش پای خودم مشکلی نیست
فقط چندتا سوال
به نظرتون اینا در بلند مدت آینده روشن تری نسبت به بیت کوین و اتر دارن؟
تفاوت بیت کوین گلد و بیت کوین کش با بیت کوین چیه؟
با توجه به اینکه تلگرام هم قراره ارز الکاالکتروخودش رو معرفی کنه امکان داره که روی قیمت بیت کوین و سایر ارزها تاثیر منفی بزاره؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
ریسکش پای خودم مشکلی نیست
فقط چندتا سوال
به نظرتون اینا در بلند مدت آینده روشن تری نسبت به بیت کوین و اتر دارن؟
تفاوت بیت کوین گلد و بیت کوین کش با بیت کوین چیه؟
با توجه به اینکه تلگرام هم قراره ارز الکاالکتروخودش رو معرفی کنه امکان داره که روی قیمت بیت کوین و سایر ارزها تاثیر منفی بزاره؟

تو درازمدت هیچکدوم مثل بیت کوین و اتر نمیشن.ولی شما باید ببینی رو کدوم کوین بیشتر سود میکنی .
به وجود اورندهای بیت کوین گلد و کش همه قبلا جز تیم بیت کوین بودن ولی بخاطر اختلاف نظرها مجبور شدن از هم جدا شن و هر تیم بره پی کار خودش.بیت کوین کش شرکت سازنده دستگاهای ماینینگ بیت کوین{bitmain} رو پشت سر خودش داره وبا ایده افزایش سرعت انتقال تراکنشها بعلاوه افزایش سایز بلاکها پا به عرصه گذاشت و موفق هم بوده از نظر جذب سرمایه.
بیت کوین گلد برای ماینینگ نیاز به دستگاه مخصوص نداره و با کارت گرافیک مثل اتریوم ماین میشه و در واقع شعار تبلیغاتشون هم هست که همه میتونن در ماینینگ شرکت کنن.الگوریتم ساخت بیت کوین گلد با بیتکوین و بیت کوین کش فرق میکنه وشبیه zcash هست که در واقع رقیبی برای این کوین هم حساب میشه و تا الان با اختلاف جزیی از zcash تونسته خودش رو بالاتر نگه داره.سرعت تراکنش بالا بعلاوه امنیت بالا جزو خصوصیاتش هست.بیت کوین گلد تو 3ماه اخیر خیلی سقوط کرد و سرمایه زیادی از دست داد ولی بعضیا از جمله خودم معتقدم تا اخر سال دوباره میتونه جز 10 تای اول جدول برگرده چون پتانسیلش رو داره .
در مورد کوین تلگرام هم نظر من اینه که تاثیرمنفی رو قیمت بیت کوین نمیزاره.

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تو درازمدت هیچکدوم مثل بیت کوین و اتر نمیشن.ولی شما باید ببینی رو کدوم کوین بیشتر سود میکنی .
به وجود اورندهای بیت کوین گلد و کش همه قبلا جز تیم بیت کوین بودن ولی بخاطر اختلاف نظرها مجبور شدن از هم جدا شن و هر تیم بره پی کار خودش.بیت کوین کش شرکت سازنده دستگاهای ماینینگ بیت کوین{bitmain} رو پشت سر خودش داره وبا ایده افزایش سرعت انتقال تراکنشها بعلاوه افزایش سایز بلاکها پا به عرصه گذاشت و موفق هم بوده از نظر جذب سرمایه.
بیت کوین گلد برای ماینینگ نیاز به دستگاه مخصوص نداره و با کارت گرافیک مثل اتریوم ماین میشه و در واقع شعار تبلیغاتشون هم هست که همه میتونن در ماینینگ شرکت کنن.الگوریتم ساخت بیت کوین گلد با بیتکوین و بیت کوین کش فرق میکنه وشبیه zcash هست که در واقع رقیبی برای این کوین هم حساب میشه و تا الان با اختلاف جزیی از zcash تونسته خودش رو بالاتر نگه داره.سرعت تراکنش بالا بعلاوه امنیت بالا جزو خصوصیاتش هست.بیت کوین گلد تو 3ماه اخیر خیلی سقوط کرد و سرمایه زیادی از دست داد ولی بعضیا از جمله خودم معتقدم تا اخر سال دوباره میتونه جز 10 تای اول جدول برگرده چون پتانسیلش رو داره .

نیمه دوم رو چطور میبینی ؟
من به نظرم از 10 همین ماه ممکنه نشانه های سبز رو ببینیم
اگر نشد از از هفته اول may

8030

Registered User
لایک‌ها
465
نیمه دوم رو چطور میبینی ؟
من به نظرم از 10 همین ماه ممکنه نشانه های سبز رو ببینیم
اگر نشد از از هفته اول may

من از 6 ماه پیش هر چی پیشبینی کردم اشتباه در اومده بجز اینکه گفتم قیمتها ریزش میکنه تو درازمدت که این درست در اومد البته من هیچ وقت فکرش رونمیکردم قیمتها اینطوری وحشتناک بریزه.
احتمالا از نیمه دوم سال میلادی یواش یواش بازار رو به بالا میشه.
البته نهنگها با بازار کاری کردن که دیگه کمتر کسی جرأت میکنه طرف بازار بره و توش سرمایه بریزه بعلاوه ماینرها هم ضرر زیادی کردن.

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
تا دو سال قصد ندارم که دست به پول بزنم به نظرتون تو دراز مدت توی کدومشون سرمایه گذاری کنم؟
بقیه ارزها هم مثل بیت کوین محدودیت سکه دارن و بعد از یه مدت دیگه نمیشه استخراج کرد یا هیچ محدودیتی ندارن؟

shooli110

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان لطلفا اگه میشه چندتا کانال یا گروه فارسی یا انگلیسی خوب که اخبار مربوط به ارزهای الکترونیک رو دنبال میکنه رو معرفی کنید

8030

Registered User
لایک‌ها
465
تا دو سال قصد ندارم که دست به پول بزنم به نظرتون تو دراز مدت توی کدومشون سرمایه گذاری کنم؟
بقیه ارزها هم مثل بیت کوین محدودیت سکه دارن و بعد از یه مدت دیگه نمیشه استخراج کرد یا هیچ محدودیتی ندارن؟

اگر تا دو سال میخوای دست بهش نزنی برو بیت کوین بخر چون اتریوم برگشت سر قیمت پارسالش.نمودار رو چک کنی توهمین فصل بهار سال1396 اتریوم تا 400 دلار هم رفته بود و الان برگشته سر پله اول!! ولی بیت کوین نه.
البته همون بیت کوین هم معلوم نیست وضعیتش تا 2 سال اینده.بنظرم هر وقت سود 4 یا 5 برابری کردی پولت رو بکش بیرون و خدا رو شکر کن!!! زیادم طمع ورت نداره که این بازار بد میکوبه زمین!

ماینینگ حالا حالاها ادامه داره هر چند الان دیگه صرف نمیکنه ماینینگ و سود دهی ناچیزی داره تو این وضعیت.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
دیروز قبل از ریزش بیت , all in به zrx تبدیل کردم دستش هم نزدم , از شانس من :Dیه پامپ عجیب و غریبی شد به قول دوستان تو این کسادی بازار , بالای 30 درصد سود داد , هر چی ضرر داده بودم تو این چند وقته رو جبران کرد باضافه اینکه یه مقدار سود خوب هم بهم داد

بالا