ریسکش پای خودم مشکلی نیست
فقط چندتا سوال
به نظرتون اینا در بلند مدت آینده روشن تری نسبت به بیت کوین و اتر دارن؟
تفاوت بیت کوین گلد و بیت کوین کش با بیت کوین چیه؟
با توجه به اینکه تلگرام هم قراره ارز الکاالکتروخودش رو معرفی کنه امکان داره که روی قیمت بیت کوین و سایر ارزها تاثیر منفی بزاره؟
تو درازمدت هیچکدوم مثل بیت کوین و اتر نمیشن.ولی شما باید ببینی رو کدوم کوین بیشتر سود میکنی .
به وجود اورندهای بیت کوین گلد و کش همه قبلا جز تیم بیت کوین بودن ولی بخاطر اختلاف نظرها مجبور شدن از هم جدا شن و هر تیم بره پی کار خودش.بیت کوین کش شرکت سازنده دستگاهای ماینینگ بیت کوین{bitmain} رو پشت سر خودش داره وبا ایده افزایش سرعت انتقال تراکنشها بعلاوه افزایش سایز بلاکها پا به عرصه گذاشت و موفق هم بوده از نظر جذب سرمایه.
بیت کوین گلد برای ماینینگ نیاز به دستگاه مخصوص نداره و با کارت گرافیک مثل اتریوم ماین میشه و در واقع شعار تبلیغاتشون هم هست که همه میتونن در ماینینگ شرکت کنن.الگوریتم ساخت بیت کوین گلد با بیتکوین و بیت کوین کش فرق میکنه وشبیه zcash هست که در واقع رقیبی برای این کوین هم حساب میشه و تا الان با اختلاف جزیی از zcash تونسته خودش رو بالاتر نگه داره.سرعت تراکنش بالا بعلاوه امنیت بالا جزو خصوصیاتش هست.بیت کوین گلد تو 3ماه اخیر خیلی سقوط کرد و سرمایه زیادی از دست داد ولی بعضیا از جمله خودم معتقدم تا اخر سال دوباره میتونه جز 10 تای اول جدول برگرده چون پتانسیلش رو داره .
در مورد کوین تلگرام هم نظر من اینه که تاثیرمنفی رو قیمت بیت کوین نمیزاره.