• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سیگنال ها رو ول کن همه کلاه برداریه

برو خودت توی تویتر و reddit بگرد ببین کدوم کوین داره در موردش بحث میشه بعد بخرش
والا تو بیت کوین تاک بیشتر سر میزنم ماشالله تو هر تاپیکش مربوط به هر کوینی میری میگن بهترینه و از این حرفا ادم گیج میشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
والا تو بیت کوین تاک بیشتر سر میزنم ماشالله تو هر تاپیکش مربوط به هر کوینی میری میگن بهترینه و از این حرفا ادم گیج میشه

توی بیتکوین تالک ملت مجبورن بخاطر گرفتن airdrop ها از کوین ها تعریف کنن
شما باید سایت و ایده کوین رو ببینی

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
درود...صرافی upcoin به همه کاربران ۱ بیت کوین داد و خودم با ۱ بیت کوین ۳۲ تا اتریوم خریدم...
اینم عکس:FireShot Capture 8 -.png _upcoin.com.png

RaymondDragon

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
به نظر بنده اینا در دراز مدت بهتر از بیت کوین و اترویم خواهند بود، البته این نظر شخصی من هست، امیدوام دوستانی که وارد ترن در این مورد نظر بدن
در مورد بیت کون و بیت کوین گولد و بیت کوین کش بنده اطلاعات زیادی ندارم، البته کاربر عزیز 8030 به خوبی توضیح دادن این سه مورد رو.

اطلاعاتی زیادی در مورد کوین ها نداریم و بیشتر کاربر صرف هستیم، ماها جهان سوم هستیم و یه 200 سالی کم کم از جهان غرب از لحاظ تکنولوژی عقب تشریف داریم.

باز نمیشه دقیقا گفت تلگرام چه تاثیری میذاره،

در کل این بازار غیر قابل پیش بینی هست، همه ی احتمالها رو باید در نظر بگیرید.

گفتن جهان اول تا سوم فلانی باعث میشه بین ملت تفرقه بندازه..بهتره از این جمله بکار نبرید...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درود...صرافی upcoin به همه کاربران ۱ بیت کوین داد و خودم با ۱ بیت کوین ۳۲ تا اتریوم خریدم...
اینم عکس:مشاهده پیوست 1064845 مشاهده پیوست 1064846

برای ۱ دقیقه فکر کردم اخرش خر مرده پیدا کردی ولی لاگ این کردم تو سایته دیدم نه توهم زدی تو سیستم بتا خودش ارز داده که معامله هارو چک کنه ببینه درست کار میکنه یانه حالا اتر بخر یا نخر برداشت که نداری

8030

Registered User
لایک‌ها
465
امشب شب boost زدنه قیمتهاست.هر کی رو370 تا 400 اتریوم خرید و رو 6700 بیت کوین برد کرد.
بنظرم قیمتها یواش یواش میره بالا و بعد یه boost اساسی داریم .این دوره احتمالا چند ماه{3تا 6ماه } طول میکشه.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
بچه ها ارز via روتا قیمت 2390 بخرید
ادیت: ورج رو هم تو قیمت 1140-1170 بگیرید سود خوبی میکنید

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
من بیتکوین دارم نمیدونم کی بفروشمشون الان بیتکوین 7810 دلاره
کی زیاد میشه به نظرتون ؟ چقدر طول میکشه ؟
به چقدر رسید بفروشم ؟

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
بچه ها ارز via روتا قیمت 2390 بخرید
ادیت: ورج رو هم تو قیمت 1140-1170 بگیرید سود خوبی میکنید
من ورج رو از قبل دارم به نظرتون سل اوردر رو روی چند بزارم؟ حدستون برای تارگت بعدیش چی هست؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من ورج رو از قبل دارم به نظرتون سل اوردر رو روی چند بزارم؟ حدستون برای تارگت بعدیش چی هست؟
اگه از قبل داریدش پیشنهادم اینه که لانگترم نگهش دارید چون ورج ارز پتانسیل داری هستش و از نظر من حتی تا 10 برابر هم میتونه تا سال آینده رشد کنه . میدونم خیلی ها ممکنه بخندن بهم ولی ایمان داشته باش که این اتفاق میافته ولی برای شورت ترم اگه میخوای ترید کنی بنظرم تارگتتو روی 1400 بزار . راحت میزنه خیالت جمع. تو کانال امضام هم اگه بیای اونجا سیگنالها و تارگتاشونو گذاشتم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
9 روز پیش لایت کوین خریدم تا امروز تکون نخورد، نزولی بود. اما اتریوم این چند روز صعودی بود. بالای 30 درصد بالا رفته

---------
یه چیز همیشه جالب قیمتای بیناینس و وکس از yobit پایین تر بودن الان yobit یکم پایین تره.. قیمتای wex از همه بیشتره
livecoin 8160
binance 8140
yobit 8115
wex 8190
exmo 8100

سمت yobit نرید. ماه پیش میخواستم زدکش و لایت کوین ویتدارو کنم، لایت کوین رو هرچی درخواست زدم کنسل می کرد. آخر سر تبدیل کردم یه کوین دیگه برداشت زدم. زدکش رو هم ول کردم تبدیل کردم lcc . اونم هیچی ازش نموند تقریباً 0

امشب شب boost زدنه قیمتهاست.هر کی رو370 تا 400 اتریوم خرید و رو 6700 بیت کوین برد کرد.
بنظرم قیمتها یواش یواش میره بالا و بعد یه boost اساسی داریم .این دوره احتمالا چند ماه{3تا 6ماه } طول میکشه.
خبری شده؟
بیت کوین تو بینانس 20 درصد بالا رفته. تو لایو کوین 15 درصد. دیروز eos هم 30 درصدی بالا رفت

Last edited:

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دوستان با توجه به رشد بیت تو این چند روز نظر شخصی بنده اینه که اردر های فروش آلتهاتونو کنسل کنید چون بیت کوین روی قیمت بالاتر که تثبیت شد قیمت آلتها خیلی بالاتر میره حیفه مفت بفروشید. ارزهایی مثل ترون ، ورج ،نانو،استورم و ont رو احتکار کنید و در فروشش عجله نکنید تا ضرر این چندماهتون همش جبران بشه. ضمنا باتوجه اینکه کوین برن ارز باینانس(bnb) رو پیش رو داریم احتمال پامپش در کوتاه مدت بسیار بالاست بهش توجه داشته باشید

Last edited:
بالا