vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
بیت کوین کش جالب بنظر میاد
افزایش پذیرش بیت کوین کش در بهار
افزایش پذیرش بیت کوین کش در بهار
پس کی میخواد بکشه بالا؟؟
دوست عزیز شما جسارتا قبل خرید از تحلیل ها استفاده میکنید ؟ با چه توجیه اقتصادی ای 10 روز پیش لایت کوین خریدید که حالا از عدم رشدش شاکی این؟لایت کوین چرا تکون نمیخوره. 10 روز پیش به جا لایت کوین، داگ خریده بودم وضعم بهتر بود
لایت کوین چرا تکون نمیخوره. 10 روز پیش به جا لایت کوین، داگ خریده بودم وضعم بهتر بود
هفته پیش تو livecoin تا 147 رفته بود. اگه از دستم نرفته بود اون موقع میفروختم و یه کوین که رشد بیشتری داره می گرفتم.یه سری شایعات اومده که قرار لایت کوین کمی پامپ بشه حواست بهش باشه تو همین یکی دو روزه یا ساعت های آینده
چارت گفته تا 8800 بالا میره بعد میاد پایین این 8800 نرفته اومده پایین. از 8400 اومد رو 8000
هفته پیش تو livecoin تا 147 رفته بود. اگه از دستم نرفته بود اون موقع میفروختم و یه کوین که رشد بیشتری داره می گرفتم.
چارت گفته تا 8800 بالا میره بعد میاد پایین این 8800 نرفته اومده پایین. از 8400 اومد رو 8000
چند روزه افزایشیِ امیدوارم همینجوری بمونه ... ولی اینطور که به نظر میرسه این 8400 قله بود و باز پله پله بیاد پایین |:
حواستون به کاردانو بود؟دیشب tnt چه سودی داد دمش گرم . 80 درصد تو دو دقیقه
پ.ن : بچه ها حواستون به کاردانو باشه داره فنجان و دسته و پرجمو باهم میزنه .امکان رشد 40 درصدی داره
پ.ن2: بیت میخواد مقاومت 8400و بزنه دوستانی که رو تترن حواسشون باشه جا نمونن
سلامحواستون به کاردانو بود؟30 درصد سود
پ.ن : ترون رو تو این قیمت به سبدتون اضافه کنید![]()
از صرافی بایننس استفاده کنیدسلام
دیروز میخواستم کاردانو بگیرم اما کریپتوپیا داخل ایکسچنجش کاردانو رو نداشت
واقعا کاردانو رو نداره یا من ندیدم چون جز ده تای اوله؟
یعنی میاد پایین؟ الان 25 سنتِادا باز میاد رو 16 سنت . اوردر بزارید که از دستش ندید . فعلا بهترین ارز ، تاکید میکنم بههههههههترییییین ارز برای لانگ و مید ، کاردانوئه . خلاصه از ما گفتن بود . صد برابر شدنش مثل روز روشنه
داره از اون محدوده خارج میشه. ممکنه بزنه بالاعموما اعداد داخل چارت ها دقیق دقیق نیستن بلکه حرکت ها منطبق هستن