• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
این به نظرم از اول هم جعلی بود و احتمال زیاد کلاه برداریه من که نع معرفیش کردم نه ثبت نام کردم خیلی مشکوکه
سلام
ممنون حرفتون درسته ، خوشبختانه من فقط چند دفعه ثبت نام کردم و هزینه ای نکردم ، خیلی وقته قرار راه بیافته اما هیچ اتفاقی نیافتاده ، داخل بیتکوین تاک هم تاپیکشون رو بستن
ممنون میشم دوستان اگه کوینی میشناسن که با ثبت نام ساده میشه کوین گرفتم رو معرفی کنند

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان 1 سوال ممنون میشم راهنمایی کنید
من 1 شماره مجازی گرفتم برای airdrop ها مشکلی که هست من تو گروه هایه تلگرامیشون عضو میشم ولی بعد 1 روز یا بعضی وقتها 3 یا4 روز میبینم از همه گروها اومدم بیرون این چندین بار تکرار شده تا الان.
اون موضوع چیز پی ان رو هم رعایت میکنم قبل ورورد به تلگرام .
مشکل از چی میتونه باشه دیگه خستم کردن

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من 1 شماره مجازی گرفتم برای airdrop ها مشکلی که هست من تو گروه هایه تلگرامیشون عضو میشم ولی بعد 1 روز یا بعضی وقتها 3 یا4 روز میبینم از همه گروها اومدم بیرون این چندین بار تکرار شده تا الان.
همیشه از چیز پی ان استقاده کن
قبل از اینکه چیز پی انو قطع کنی برو تو قسمت برنامه ها تلگرامتو force stop کن اینجوری دیگه هیچوقت از گروه ها خارج نمیشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
همیشه از چیز پی ان استقاده کن
قبل از اینکه چیز پی انو قطع کنی برو تو قسمت برنامه ها تلگرامتو force stop کن اینجوری دیگه هیچوقت از گروه ها خارج نمیشه
من رو دسکتاپ کامپیوتر دارمش و چک هم میکنم برنامه بسته شده باشه نو تسک منیجر ولی با این حال بازم این اتفاق میوفته

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من رو دسکتاپ کامپیوتر دارمش و چک هم میکنم برنامه بسته شده باشه نو تسک منیجر ولی با این حال بازم این اتفاق میوفته
من نسخه موبایلشو دارم... قبلا مال منم همینطور میشد ولی الان که فورس استپش میکنم خوب شده
اگه درست نشد نسخه موبایلی رو نصب کن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پریروز گفتم ترون یا داگ بخرم برای انتقال از لایو کوین به جای دیگه. نخریدم. از دیروز بالای 15 درصد سود داشتن.
لایت کوین که 136.9 فروختم تا 145 رفته
منتظر بودم قیمتا بیان پایین تا خرید کنم ، رفتن بالا. الان اگه بخرم سقوط میکنن. نخرم دو برابر میشن

xvg فکر نکنم خریدش به درد بخوره. 16 درصد کاهش داشته. 6.4 سنت

--------------------------

این یه ماه که من دست رو دست گذاشتم ltc رو نگه داشته بودم این کوین ها چه سودی داشتن
eos 100%
doge 90%
trx 80%
لایت کوین صفر درصد :|

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
پریروز گفتم ترون یا داگ بخرم برای انتقال از لایو کوین به جای دیگه. نخریدم. از دیروز بالای 15 درصد سود داشتن.
لایت کوین که 136.9 فروختم تا 145 رفته
منتظر بودم قیمتا بیان پایین تا خرید کنم ، رفتن بالا. الان اگه بخرم سقوط میکنن. نخرم دو برابر میشن

xvg فکر نکنم خریدش به درد بخوره. 16 درصد کاهش داشته. 6.4 سنت
این یه ماه که من دست رو دست گذاشتم ltc رو نگه داشته بودم این کوین ها چه سودی داشتن
eos 100%
doge 90%
trx 80%
لایت کوین صفر درصد :|
برادر اخرش شما سکته میزنی با این طرز معامله کردنت،همش مثل گنجشک از این شاخه میپری اون شاخه اخرشم چیزی گیرت نمیاد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برادر اخرش شما سکته میزنی با این طرز معامله کردنت،همش مثل گنجشک از این شاخه میپری اون شاخه اخرشم چیزی گیرت نمیاد.
کدوم شاخه. بیشتر یه ماهه هیچ کاری نکردم. فقط گفتم این مدت که من هیچ کاری نکردم اون کوین ها تا 100 درصد سود داشتن. برم سمت ی کوین که یکم از ضررام جبران شه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این verg شده 6.3 سنت قیمتش پایینه نمی دونم میره بالا بخرم یا نه. میترسم بخرم باز روزی 16 درصد پایین رفت

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

شماره ت کجاست ؟ انگلیس ؟

همیشه اول برنامه رو قطع کن بعد فیلتر شکنت رو
من شماره انگلیس دارم و فیلترشکن فرانسه یا المان استفاده میکنم

برنامه تلگرامم رو هم پرتابل کردم که خودش سرخود باشه و به تلگرام اصلیم اصلا وصل نباشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تحلیل شخصی من بر اساس تحلیل یکی از افرادی که بهش اعتقاد دارم

من روزای روشنی برای قیمتا میدیدم که خب با دیدن تحلیل نظرم عوض میشه ، البته ما که بازار رو نمیچرخونیم و ممکنه اتفاقات دیگه ای بیافته
حالا شما خط ابی پررنگ رو داشته باشید که شده رزیستانت قیمت و حمله به اون موثر نبوده تا الان پس احتمال اصلی چی میشه حرکت به سمت خط سبز که ساپورت قیمتی هستش
حالا بعد از اون خط احتمال اول اینه که برگرده به سمت خط ابی و بره بالا و یا اینکه در میانه راه بازم سقوط کنه به لول 6000تایی

احتمال دوم که شاید 30 درصد عملی بشه اینه که الان از خط آبی سقوط کنیم به خط سبز و دوباره به سمت خط آبی بریم و بکشنیمش و بریم بالا
A9D84AD.JPG

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شماره ت کجاست ؟ انگلیس ؟

همیشه اول برنامه رو قطع کن بعد فیلتر شکنت رو
من شماره انگلیس دارم و فیلترشکن فرانسه یا المان استفاده میکنم

برنامه تلگرامم رو هم پرتابل کردم که خودش سرخود باشه و به تلگرام اصلیم اصلا وصل نباشه
شماره من لیتوانی هستش مشکل فکر میکنم برای گوشیم بود تلگرام تو پس زمینه فعال بوده و وقتی وای فای گوشی رو روشن میکردم بدون اینکه تلگرام رو باز کنم اونم فعال میشده و از گروها خارج میشدم

8030

Registered User
لایک‌ها
465
تحلیل شخصی من بر اساس تحلیل یکی از افرادی که بهش اعتقاد دارم

من روزای روشنی برای قیمتا میدیدم که خب با دیدن تحلیل نظرم عوض میشه ، البته ما که بازار رو نمیچرخونیم و ممکنه اتفاقات دیگه ای بیافته
حالا شما خط ابی پررنگ رو داشته باشید که شده رزیستانت قیمت و حمله به اون موثر نبوده تا الان پس احتمال اصلی چی میشه حرکت به سمت خط سبز که ساپورت قیمتی هستش
حالا بعد از اون خط احتمال اول اینه که برگرده به سمت خط ابی و بره بالا و یا اینکه در میانه راه بازم سقوط کنه به لول 6000تایی

احتمال دوم که شاید 30 درصد عملی بشه اینه که الان از خط آبی سقوط کنیم به خط سبز و دوباره به سمت خط آبی بریم و بکشنیمش و بریم بالا
مشاهده پیوست 1065712

مافیای بازار تصمیم میگیره چیکار کنه ،این تحلیلها هیچ ارزشی نداره،تو این بازار اگر میخوای سود کنی اول باید رو اعصاب و روان خودت مسلط باشی و گول پمپاژ قیمت وسقوط بازار و ترکیدن بازار رو نخوری.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از 4 آوریل بیشتر آلت کوین ها رشد خوبی داشتن به نظرتون ادامه پیدا میکنه؟ یا منتظر یه سقوط دیگه باشیم؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سایفون داره از سیستم کاربر به عنوان bitcoin mining استفاده میکنه! دنبال یه برنامه مشابه هستم که همچین سوءاستفاده ای نکنه سرعتش هم خوب باشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بالا