سلاماین به نظرم از اول هم جعلی بود و احتمال زیاد کلاه برداریه من که نع معرفیش کردم نه ثبت نام کردم خیلی مشکوکه
همیشه از چیز پی ان استقاده کندوستان 1 سوال ممنون میشم راهنمایی کنید
من 1 شماره مجازی گرفتم برای airdrop ها مشکلی که هست من تو گروه هایه تلگرامیشون عضو میشم ولی بعد 1 روز یا بعضی وقتها 3 یا4 روز میبینم از همه گروها اومدم بیرون این چندین بار تکرار شده تا الان.
اون موضوع چیز پی ان رو هم رعایت میکنم قبل ورورد به تلگرام .
مشکل از چی میتونه باشه دیگه خستم کردن
من رو دسکتاپ کامپیوتر دارمش و چک هم میکنم برنامه بسته شده باشه نو تسک منیجر ولی با این حال بازم این اتفاق میوفتههمیشه از چیز پی ان استقاده کن
قبل از اینکه چیز پی انو قطع کنی برو تو قسمت برنامه ها تلگرامتو force stop کن اینجوری دیگه هیچوقت از گروه ها خارج نمیشه
من نسخه موبایلشو دارم... قبلا مال منم همینطور میشد ولی الان که فورس استپش میکنم خوب شدهمن رو دسکتاپ کامپیوتر دارمش و چک هم میکنم برنامه بسته شده باشه نو تسک منیجر ولی با این حال بازم این اتفاق میوفته
پریروز گفتم ترون یا داگ بخرم برای انتقال از لایو کوین به جای دیگه. نخریدم. از دیروز بالای 15 درصد سود داشتن.
لایت کوین که 136.9 فروختم تا 145 رفته
منتظر بودم قیمتا بیان پایین تا خرید کنم ، رفتن بالا. الان اگه بخرم سقوط میکنن. نخرم دو برابر میشن
xvg فکر نکنم خریدش به درد بخوره. 16 درصد کاهش داشته. 6.4 سنت
برادر اخرش شما سکته میزنی با این طرز معامله کردنت،همش مثل گنجشک از این شاخه میپری اون شاخه اخرشم چیزی گیرت نمیاد.این یه ماه که من دست رو دست گذاشتم ltc رو نگه داشته بودم این کوین ها چه سودی داشتن
eos 100%
doge 90%
trx 80%
لایت کوین صفر درصد :|
کدوم شاخه. بیشتر یه ماهه هیچ کاری نکردم. فقط گفتم این مدت که من هیچ کاری نکردم اون کوین ها تا 100 درصد سود داشتن. برم سمت ی کوین که یکم از ضررام جبران شهبرادر اخرش شما سکته میزنی با این طرز معامله کردنت،همش مثل گنجشک از این شاخه میپری اون شاخه اخرشم چیزی گیرت نمیاد.
دوستان 1 سوال ممنون میشم راهنمایی کنید
من 1 شماره مجازی گرفتم برای airdrop ها مشکلی که هست من تو گروه هایه تلگرامیشون عضو میشم ولی بعد 1 روز یا بعضی وقتها 3 یا4 روز میبینم از همه گروها اومدم بیرون این چندین بار تکرار شده تا الان.
اون موضوع چیز پی ان رو هم رعایت میکنم قبل ورورد به تلگرام .
مشکل از چی میتونه باشه دیگه خستم کردن
شماره من لیتوانی هستش مشکل فکر میکنم برای گوشیم بود تلگرام تو پس زمینه فعال بوده و وقتی وای فای گوشی رو روشن میکردم بدون اینکه تلگرام رو باز کنم اونم فعال میشده و از گروها خارج میشدمشماره ت کجاست ؟ انگلیس ؟
همیشه اول برنامه رو قطع کن بعد فیلتر شکنت رو
من شماره انگلیس دارم و فیلترشکن فرانسه یا المان استفاده میکنم
برنامه تلگرامم رو هم پرتابل کردم که خودش سرخود باشه و به تلگرام اصلیم اصلا وصل نباشه
تحلیل شخصی من بر اساس تحلیل یکی از افرادی که بهش اعتقاد دارم
من روزای روشنی برای قیمتا میدیدم که خب با دیدن تحلیل نظرم عوض میشه ، البته ما که بازار رو نمیچرخونیم و ممکنه اتفاقات دیگه ای بیافته
حالا شما خط ابی پررنگ رو داشته باشید که شده رزیستانت قیمت و حمله به اون موثر نبوده تا الان پس احتمال اصلی چی میشه حرکت به سمت خط سبز که ساپورت قیمتی هستش
حالا بعد از اون خط احتمال اول اینه که برگرده به سمت خط ابی و بره بالا و یا اینکه در میانه راه بازم سقوط کنه به لول 6000تایی
احتمال دوم که شاید 30 درصد عملی بشه اینه که الان از خط آبی سقوط کنیم به خط سبز و دوباره به سمت خط آبی بریم و بکشنیمش و بریم بالا
مشاهده پیوست 1065712
منبع؟سایفون داره از سیستم کاربر به عنوان bitcoin mining استفاده میکنه! دنبال یه برنامه مشابه هستم که همچین سوءاستفاده ای نکنه سرعتش هم خوب باشه
خودم فهمیدم . قبلا با ماینینگ کار کردم پدر سی پی یو را درآوردن و سایفون دقیقا همین کار را میکندمنبع؟