والا ما یه هفتشم پیشبینی کردیم درستم پیشبینی کردیم . دو ساله هم پیشبینی میکنیم اگه غلط در اومد بعد شما بیا و بگو. شما اگه بهتر بلدی بسم الله
این همه کسایی که تو کار خرید فروش کریپتو بودن توصیه کردن صدای این کار رو در نیارید چون مسئولان!!ما شعور انچنانی ندارن که بخوان این مسائل رو درک و هضم کنن بازم یه عده بلندگو برداشتن و جار و جنجال راه انداختن ،انجمن بلاکچین!! ،سخنرانی و همایش و تازه اقایون فهمیدن کریپتوکارنسی چیه.اینم شد نتیجش.
بازاری که میتونه کلی پول وارد مملکت کنه تو این اوضاع خراب چه از طریق ماینینگ چه از طریق خرید و فروش به وسیله ادمهای کار بلد باید بخاطر سطحی نگری یک عده به بهانه پول شویی بسته بشه.
شما درش رو ببند نزار کسی به ریال چنج کنه منم به پشمم نیست هر چی سود میکنم تبدیل میکنم دلار پی پال و انتقال میدم حساب بانکی خارج کشور.
اولا که ما زمانی که بازار فول قرمز بود کوین bitgem رو پیشنهاد کردیم که 700 درصد سود داد ، نمیدونم تاحالا اصلا شما اسم بیت جم رو هم شنیدید که میگید معروفه یا ن... . خوشبختانه پست های دوستان هست و مشخصه که کی تو چ زمانایی چی گفته .دوما اینکه ما ک ادعایی نداریم انشالله ک همه تو سود باشن. اینکه مشخصه چه ارزهایی رو بخرن دو سال دیگه سود میکنه هم باشه . اون دوستمون سوال پرسیدن که دو ساله چی بخرن ک سود خوبی کنن من هم بهشون پیشنهاد کردم حالا نمیدونم این همه موضع گیری سر چیه . شما بهتر بلدی سیگنال بزار ما هم استفاده میکنیم واستم دعا میکنیمموقعی که بازار افزایشی میشه پیشبینی کردن کار خیلی مهمی نیست اونم کوینهایی که شهرت دارن
وقتی بازار ریزشی میشه پیشبینی کرد مهمه که از کجا متوقف میشه و کی بر میگرده وگرنه همه میدونند 2 سال دیگه نئو کیوتوم اتریوم استرات بیتکوین کش ریپل ادا ووووو بخرن سود خوبی میکنند این که دیگه چیز مهمی نیست
getdelta.ioنرم افزار رایگان یا ارزون میشناسید که لینک coinmarketcap.com بهش بدیم و کوین هامون رو مانیتور کنه ؟؟
من توی ده تا سایت و والت کوین دارم که نمیتونم همزمان همه شون رو باهم چک کنم و مثلا یکیشون یهو 50 درصد پامپ میشه و متوجه نمیشم
getdelta.io
هم اندروید داره هم دسکتاپ هم ios
میتونی آلرت تنظیم کنی کوین مورد نظرت قیمتش به یه حدی رسید برات نوتیفیکیشن بفرسته.
امار کوین هایی که داری هم میتونی بش اضافه کنی میزان سود و ضررت رو ریل تایم بت میگه.
tabtrader میتونی تنظیم کنی که قیمتو از کدوم صرافی بگیرهنرم افزار رایگان یا ارزون میشناسید که لینک coinmarketcap.com بهش بدیم و کوین هامون رو مانیتور کنه ؟؟
من توی ده تا سایت و والت کوین دارم که نمیتونم همزمان همه شون رو باهم چک کنم و مثلا یکیشون یهو 50 درصد پامپ میشه و متوجه نمیشم
tabtrader میتونی تنظیم کنی که قیمتو از کدوم صرافی بگیره
نرم افزار رایگان یا ارزون میشناسید که لینک coinmarketcap.com بهش بدیم و کوین هامون رو مانیتور کنه ؟؟
اپلیکیشن bitcoin checker را از گوگل پلی دانلود کن کوین ها و مارکت های مختلف را داره هشدار بر اساس درصد تغییر، عبور از قیمت مشخص یا تغییر مقدار مشخصنرم افزار رایگان یا ارزون میشناسید که لینک coinmarketcap.com بهش بدیم و کوین هامون رو مانیتور کنه ؟؟
اره رایگانهرایگانه ؟؟ امارش رو از کجا میگیره ؟
اولا که ما زمانی که بازار فول قرمز بود کوین bitgem رو پیشنهاد کردیم که 700 درصد سود داد ، نمیدونم تاحالا اصلا شما اسم بیت جم رو هم شنیدید که میگید معروفه یا ن... . خوشبختانه پست های دوستان هست و مشخصه که کی تو چ زمانایی چی گفته .دوما اینکه ما ک ادعایی نداریم انشالله ک همه تو سود باشن. اینکه مشخصه چه ارزهایی رو بخرن دو سال دیگه سود میکنه هم باشه . اون دوستمون سوال پرسیدن که دو ساله چی بخرن ک سود خوبی کنن من هم بهشون پیشنهاد کردم حالا نمیدونم این همه موضع گیری سر چیه . شما بهتر بلدی سیگنال بزار ما هم استفاده میکنیم واستم دعا میکنیم
شما اینقدر واردی یه کوین معرفی کن چند روزه بالای 100 درصد سود داشته باشه به پولی که ژانویه داشتم برسممن مشکلی با سیگنال دهی ندارم ولی با فروختن سیگنال چرا اگر اینجوری بگیم من اینجا وویس رو که سیگنال دادم یک هفته ای 17 برابر شد 1700 درصد ولی هیچ ادعایی هم ندارم از کسی هم پول نخواستم یا لند کانکتو موقعی که گفتم بخرید ظرف دو روز 200 درصد سود داد ولی نه از کسی پول خواستم نه ادعایی دارم چون اینکار ادعا نداره . برا دراز مدت هم پیشنهاد من ام کو و دی ان تی و استراتیس و کیوتوم که خیلی خوب میشه اینا . دی ان تی و ام کو بهتره ضمنا دی ان تی هر ماه دو بار پامپ هم میشه تا دو بابر قیمت از کف خرید
دلیل داره افزایش قیمتش. بخاطر خبر استفاده تو دستگاههای POS با بیت کش .بیت کش تا کجا میره. 1400 دلار هم رد کرد .. دیروز تا 1070 پایین رفت، تا اومد روی 1170 من فروختم گفتم باز پایین نیاد. امروز 250 دلار دیگه بالا رفته
یه هفته بالای 90 درصد داشته
شما اینقدر واردی یه کوین معرفی کن چند روزه بالای 100 درصد سود داشته باشه به پولی که ژانویه داشتم برسم