دوزتان, یه جایی معرفی کنید که بجای بیتکوین و... مستر کارت بده
کسی میدونه این عکس مربوط به چه سایتیه؟
مشاهده پیوست 1065875
مال من که چیزی نیومدهاونایی که hitbtc اکانت دارید چک کنید ببینید
RPM Render Payment
گرفتید ؟
دوستان بهترین ولت و امنترین برای btc چی پیشنها میدین؟ من خودم ولت بلاک چین دارم.
بنظرتون برای لانگ) 2یا3سال( کدوم ارز رو پیشنهاد میدین. خودم بیت کوین نظرمه ولی یه آلت کوین ارزون هم قصد خرید دارم. ممنونم.
سلام
دوستان من چند روز قبل ترون خریدم و حدود 15 درصد تو سودم الان ، از طرف دیگه کاردانو رو هم دوستان تایید کردن اینجا
حالا به نظرتون کلا ترون رو با کاردانو تعویض کنم یا حداقل نیمی از ترون ها رو کاردانو کنم؟
ممنون میشم نظر شخصیتون رو بدید که خودتون بودید چه کاری انجام میدادید
کاردانو ، ورجدوستان بهترین ولت و امنترین برای btc چی پیشنها میدین؟ من خودم ولت بلاک چین دارم.
بنظرتون برای لانگ) 2یا3سال( کدوم ارز رو پیشنهاد میدین. خودم بیت کوین نظرمه ولی یه آلت کوین ارزون هم قصد خرید دارم. ممنونم.
والا ما یه هفتشم پیشبینی کردیم درستم پیشبینی کردیم . دو ساله هم پیشبینی میکنیم اگه غلط در اومد بعد شما بیا و بگو. شما اگه بهتر بلدی بسم اللهاینطوری رباط صلیبی پاره میکنید
اول یه هفته بعد رو پیش بینی کنید بعد کوین برای 2 سال بعد پیشنهاد بدین
قیمت ها یه اصلاح کوچولو میخوره تا دوباره از یک ماه قبل شروع کنیم :|
پرداختی هم داشتید؟ یعنی قابل اعتماده؟سلام
این عکس مربوط میشه به نرم افزار معروف ماین یعنی MinerGate
که این اطلاعات رو در بعد از ثبت نام و عمل ماین در آدرس https://minergate.com/internal نشون میده
و مربوط به ماین کوین مونرو میشه
یعنی چقدر ماین کردین در این قسمت بروز رسانی میشه و میتونید ببینید
در عکسی که شما گذاشتین طرف در حال ماین هست که ظاهرا با سی پی یو داره ماین می کنه
و در عکسی که من از پروفایل اکانت خودم گذاشتم OFFLINE نشون میده چون در حال ماین نیستم الان
![]()
پرداختی هم داشتید؟ یعنی قابل اعتماده؟
فعلا که هر دو تحلیل آخر که گذاشتی شکست خورده.فعلا روی 9000 شکست خورده و احتمال بازگشت به 8500 - 8100 و 7800 هستش
خب این دفعه شانس آوردم بیت کش باز اومد بالا، ردش کردم.
داگ و ترون برعکس روزهای گذشته منفی شدن. لایت کوین هم منفی شده. ورج باز منفی شده
خرید کدوم کوین رو پیشنهاد میدین.
فعلا که هر دو تحلیل آخر که گذاشتی شکست خورده.![]()