bcc ایردراپ داره
چشم امری باشهبیت کش تا کجا میره. 1400 دلار هم رد کرد .. دیروز تا 1070 پایین رفت، تا اومد روی 1170 من فروختم گفتم باز پایین نیاد. امروز 250 دلار دیگه بالا رفته
یه هفته بالای 90 درصد داشته
شما اینقدر واردی یه کوین معرفی کن چند روزه بالای 100 درصد سود داشته باشه به پولی که ژانویه داشتم برسم
پس اینم بعد ایر دارپ میاد پایین. اون کوینی که هم ازش در میاد بی ارزش میشه. دوتا کوین قبلی که اینطور بودن لایت کوین و اتر کلاسیک بود چی بودbcc ایردراپ داره
همین.چشم امری باشه
این فرق داره احتمالا هارد فورکه و کوینی ازش در نمیاد میخوان ظرفیتشو ببرن بالاتر تو هر بلوک بشه تراکنش های بیشتری رو کانفریم کردپس اینم بعد ایر دارپ میاد پایین. اون کوینی که هم ازش در میاد بی ارزش میشه. دوتا کوین قبلی که اینطور بودن لایت کوین و اتر کلاسیک بود چی بود
همین.
------------
بیت کوین گلد هم 15 درصدی بالا رفته اون دلیلش چی بوده.
لامسب از بین اینهمه کوین اخیرا اومدم الکترونیوم خریدم همه کوینا رفتن بالا الکترونیوم اومده پایینزدکلاسیک فقط BTCP توییت میکنه https://twitter.com/ZclassicCoin
قدیمی رو به اونجاش هم حساب نمیکنه اونوخ 4x هم پامپ میشه
ما می خریدیم ولومش 12 تا تک دلاری میشد
احتمالا داخل گروههای تلگرام فارسی زیاد تعریفش را کردند من خودم یه بار ضرر کردم!لامسب از بین اینهمه کوین اخیرا اومدم الکترونیوم خریدم همه کوینا رفتن بالا الکترونیوم اومده پایین
خب ضرر لایت کوین جبران شد لایت کوین 255 خریده بودم الان 162 دلارِ .. اگه همینطوری دست رو دست میذاشتم منتظر می موندم که لایت کوین بره بالا الان روی 36 درصد ضرر می بودم...
تازه اگه bcc و eos رو زود نمی فروختم 30-40 درصد جلو بودم.
وقتی کوین دارم تکون نمی خوره، نگه میدارم سقوط میکنه. می فروشم بعد چند ساعت میره بالا
سود کمتر بهتر از ضررهمbcc ایردراپ داره
من دیروز پریروز eos هایی که 2.8 خریده بودم روی 10.5 فروختم
btm رو هم که 0.48 خریده بودم روی 1.14 فروختم
روی eos خیلی اشتباه کردم
سلامhttps://coin-event.net/na/event/tron-main-net-launch-may-30-2018
با توجه به این خبر به نظرم قیمت ترون به 0.2 سنت هم میرسه
eos رو چرا فروختی؟؟bcc ایردراپ داره
من دیروز پریروز eos هایی که 2.8 خریده بودم روی 10.5 فروختم
btm رو هم که 0.48 خریده بودم روی 1.14 فروختم
روی eos خیلی اشتباه کردم
یه جایی نوشته بود که چون dnsهاشون هک شده ریدایرکت میشه به یه آدرس فیشینگ و حواستون باشه که آدرس و گواهی sslرو چک کنید
به نظرتون الان توکنهامون توی myetherwallet امن هستن یا نه انتقالشون بدیم یه جای دیگه؟!