• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
رو چه نرخی خریدی ؟؟

من به نظرم تا ۳ الی ۵ دلار و حتی بالاتر هم امکان داره
ممنون از توجهتون
روی 6000 و 11000 خریدم ، این پامپی که بود داخل کریپتوپیا چک کردم این قیمت نبود وگرنه چون یکدفعه چنین صعودی رو داشت حدس میزدم به همین حالت هم بیاد پایین ، میخواستم بفروشم دوباره بخرم اما داخل کریپوتوپیا این قیمت نبود و دست نزدم دیگه ، احتمال میدید چند ماهه به این قیمت هایی که فرمودید برسه؟
نظری در مورد embercoin دارید؟ نزدیک یک اتر رو حدود 2 ماه قبل دادم ember گرفتم از اون زمان حدودا 3 برابر قیمتش کمتر شده فقط صبر کردم که برگرده قیمتش

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از توجهتون
روی 6000 و 11000 خریدم ، این پامپی که بود داخل کریپتوپیا چک کردم این قیمت نبود وگرنه چون یکدفعه چنین صعودی رو داشت حدس میزدم به همین حالت هم بیاد پایین ، میخواستم بفروشم دوباره بخرم اما داخل کریپوتوپیا این قیمت نبود و دست نزدم دیگه ، احتمال میدید چند ماهه به این قیمت هایی که فرمودید برسه؟
نظری در مورد embercoin دارید؟ نزدیک یک اتر رو حدود 2 ماه قبل دادم ember گرفتم از اون زمان حدودا 3 برابر قیمتش کمتر شده فقط صبر کردم که برگرده قیمتش
توی صرافی sistemcoin پامپ شده بود

به نظرم بهتره ببری روی سایت جدیدشون که cloud staking هستش روزی یه مقدار کوین میدن بخشی از ضرر جبران میشه

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دقت کردید بیت کوین چندین مرتبه هست تا حوالی 6000 هزار تا میاد پایین باز چند هزار تا میره بالا
ببینیم این دفعه هم این سناریو تکرار میشه یا نه

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
لامصب می دونستم ایندفعه هم تا 6000 تا و شاید پایین تر هم میاد باز خام شدم.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لامصب می دونستم ایندفعه هم تا 6000 تا و شاید پایین تر هم میاد باز خام شدم.
بازار یعنی همین دیگه
نفت و طلا و سهام های دیگه مثل بویینگ و ایرباس و ... هم اینطوری میاد پایین و میره بالا
حالا بیتکوین یکم بیشتر نوسان داره

بیتکوین یه زمانی در سال ۲۰۱۲ فک کنم حتی قیمتش به ۰ دلار هم رسیده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
The Elastos Foundation is pleased to announce that the first Elastos Ecosystem Collaboration Project Airdrop will be Bit.Game. On August 21st, 160 million BGX (BIT.GAME tokens) will be airdropped to ELA holders.

Airdrop Plan:

1. On August 13th, a wallet update will be released to allow each ELA holder to enter their ERC20 address. This feature will only be available on the official Elastos web wallet (wallet.elastos.org).

2. The only confirmed exchange that will support allowing ELA holders to leave ELA on their exchange and still receive BGX tokens, is GAEX (https://www.gaex.com/). Please move ELA off all other exchanges if you want it to be included in the airdrop. It is also suggested to avoid entering an exchange address in our wallet update box.

3. Each user must fill in their ERC20 airdrop destination address. The airdrop amount will be based proportionally on the quantity of ELA in each wallet.

4. The registration deadline to submit your ERC20 address is 11:59pm Beijing time (3:59pm UTC), on August 20th. Elastos will take a snapshot of each ELA wallet based on the last block height before this time.

5. Once the snapshot is taken, ELA can be moved from a wallet.

6. On August 21st, Elastos will commence the airdrop for BGX tokens.

The BGX total supply is 10 billion. 2% (200 million) of that has been given to the Elastos Foundation. 160 million will be airdropped to ELA holders and 40 million will remain with the Foundation.

About BIT.GAME
Project Introduction
Founded in October 2017, BIT.GAME is the world’s first digital asset exchange for blockchain games. (https://bit.game/)

BIT.GAME focuses on the whole blockchain game ecosystem that covers blockchain games digital assets exchange & digital game tools exchange, blockchain game technical solutions, a blockchain game investment incubator, and a blockchain game voting platform. BIT.GAME blockchain game digital asset exchange GAEX.com is live now.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان اکانت وریفاری نشده بلاک چین چه محدودیت هایی داره؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا جواد این کوین اینده دار هستش همین xsn

و نظرت راجبه این 2 تا چی هستش
Hacken - Masari
https://coinmarketcap.com/currencies/hacken/

https://coinmarketcap.com/currencies/masari/
سلام
xsn کوین خوبی هستش
تیم برنامه نویسی خوبی داره
ولی تیم بیزینسش ضعیف هستن
باید برای لیست شدن توی صرافی ها تلاش کنن
چون ico نداشتن سرمایه برای پرداخت هزینه لیستینگ ندارن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام
xsn کوین خوبی هستش
تیم برنامه نویسی خوبی داره
ولی تیم بیزینسش ضعیف هستن
باید برای لیست شدن توی صرافی ها تلاش کنن
چون ico نداشتن سرمایه برای پرداخت هزینه لیستینگ ندارن

نظرت راجبه 2 تا کوین که لینکش رو پست قبلی گذاشتم چی هستش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با سلام من تازه با این تاپیک و ارزهای مجازی اشنا شدم تعداد صفحات هم خیلی زیاد بود نتونستم چیز زیادی بفهمم یه مقدار پول دارم میخوام وارد ارز مجازی کنم تا بلکه یه سودی بدست بیاد ولی هیچی ایده ای ندارم از این قضیه.. خواهشا راهنمایی کنید از اول روش کار چطوریه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
با سلام من تازه با این تاپیک و ارزهای مجازی اشنا شدم تعداد صفحات هم خیلی زیاد بود نتونستم چیز زیادی بفهمم یه مقدار پول دارم میخوام وارد ارز مجازی کنم تا بلکه یه سودی بدست بیاد ولی هیچی ایده ای ندارم از این قضیه.. خواهشا راهنمایی کنید از اول روش کار چطوریه
برین توی سایت Arzdigital.com و مقالات رو کامل مطالعه کنید متوجه میشین چه خبره
پ.ن: فعلا ارزش ارز ها در حال سقوط هست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان کوینایی که این اواخر خریدید چی بوده ؟؟

بالا