• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اقا جواد این stacknet چرا pause شده تو همه اکسچنجا میخواستم بگیرم مشکلی پیش اومده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بابا یعنی معرفی یه صرافی مطمئن اینقدر سخته!! بجز من سوال بقیه هم هست این فرهاد هم ثبت نامشو گفت بستیم.. لنگ اکسچنج موندم بخدا سایت و ادم که زیاده ولی نمیشه به هر کسی اعتماد کرد مخصوصا مبالغ بالا

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
بابا یعنی معرفی یه صرافی مطمئن اینقدر سخته!! بجز من سوال بقیه هم هست این فرهاد هم ثبت نامشو گفت بستیم.. لنگ اکسچنج موندم بخدا سایت و ادم که زیاده ولی نمیشه به هر کسی اعتماد کرد مخصوصا مبالغ بالا
والا ما هم سوال پرسیدیم کسی جواب نداد. فکر کنم ما بخوایم خرید کنیم بقیه ورشکسته میشن .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
والا ما هم سوال پرسیدیم کسی جواب نداد. فکر کنم ما بخوایم خرید کنیم بقیه ورشکسته میشن .

میخواید پرفکت مانی و وکس بخرید ؟ hdpay.ir هستش

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
منم دو بار در مورد محدودیتهای حساب وریفای نشده بلاک چین پرسیدم هیشکی اهمیت نداد

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
قیمت اوجش رو عرض کردم . حتی 19 هم میخریدی الان یک سوم شده
ولی این آت و آشغالها ماهی یه بار نصف میشن
اره بابا.برای مبالغ بالا مثلا یک بیت کوین باید روی بیت کوین فقط تمرکز کرد.همین بالا پایین رفتن ها اگه وارد باشی می تونی سود خوبی بکنی و پایین هم که میاد می تونی خارج شی.الان تقریبا 90 درصد سرمایه اولیه من دود شده رفته هوا بخاطر چرت کوین ها.البته چون مبلغم پایین هست مجبورم با هم شت کوین ها بسازم تا یه مقدار بالا بره میرم سراغ بیت.وقت هدر دادن هست این مزخرف کوین ها.

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
منم دو بار در مورد محدودیتهای حساب وریفای نشده بلاک چین پرسیدم هیشکی اهمیت نداد
چه سایتی ؟ خودش محدودیت هاش رو می نویسه با ای دی ایران هم نباید بری.بایننس به نظرم تا حالا که خوب بوده.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
دوستان این sistemkoin.com داستانش چیه؟ من داخلش بیت کوین دارم اما نمیتونم بردارم ، باید وریفای کنم؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان اینجا کسی هستش ساکن خارج باشه و بخواد بیاد ایران ؟

من یه والت نانو s لجر برنده شدم از یه جایی ولی به ایران ارسال ندارن

موندم چیکار کنم

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
سایت کیف پول بلاک چین
بایننس چرا نمی ذاری ؟ ترید هم می تونی بکنی یا hitbtc.ببین همه اینا ممکنه یک دفعه به خاطر تحریم ها سایت رو روی ایرانی ها ببندن.و هیچ تظمینی نیست.برو توی پالیسی سایت ببین قواننینش چیه.محدویت برداشت هم مثلا بایننس برای اکانت تایید نشده فکر می کنم 2 تا بیت کوین در شبانه روز هست.البته با پاس ایران هیچ وقت تایید نکن و با ای پی ایران هم هیچوقت این سایت ها نرو اگه رفتی اکانت جدید بساز.در ضمن وی پی هم ثابت برای یک کشور باشه خیلی بهتره.حالا سرور مجازی هست چیه من نمی دونم اونا می گن دیگه خیالتو راحت می کنه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بایننس چرا نمی ذاری ؟ ترید هم می تونی بکنی یا htbtc.ببین همه اینا ممکنه یک دفعه به خاطر تحریم ها سایت رو روی ایرانی ها ببندن.و هیچ تظمینی نیست.برو توی پالیسی سایت ببین قواننینش چیه.محدویت برداشت هم مثلا بایننس برای اکانت تایید نشده فکر می کنم 2 تا بیت کوین در شبانه روز هست.

من تا الان هر چی دراوردم رو منتقل کردم به بلاک چین بقیه دوستان چیکار میکنن؟نظرتون چیه؟ممکنه به باد بره همش؟

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
من تا الان هر چی دراوردم رو منتقل کردم به بلاک چین بقیه دوستان چیکار میکنن؟نظرتون چیه؟ممکنه به باد بره همش؟
فک کنم بلاک چین ایران رو تحریم کرده و امن نیست بازم باید ببینم.ببین پول رو بلوکه می کنن نمی خورن.ولی عملا همون خوردن هست.هیچی اگه فقط می خوای نگه داری باید توی والت های کاغذی یا دستگاه هایی که مثل فلش هست نگه داری اونا هم والت هست.بچه ها اینجا توی باییننس کریپتوپا هیت بی تی سی دارن.همه هم ریسکی هست چاره ای نیست.باید خیلی مراقب باشی اشتباه نکنی.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نگه داشتن سرمایه در هر صرافی = خریت محض

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
چیکار کنم پس؟والت کاغذی چیه؟

بلاک بشه چی میشه؟اکانتم رو بدم کسی از خارج از کشور هم نمیتونه دسترسی داشته باشه؟

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
چیکار کنم پس؟والت کاغذی چیه؟

بلاک بشه چی میشه؟اکانتم رو بدم کسی از خارج از کشور هم نمیتونه دسترسی داشته باشه؟
نه نمی تونی بلاک بشه کارت تمومه.البته شاید بتونه طرف مقابل وریفای کنه و بگه مال فلان کشورم نمی دونم.در ضمن والت کاغذی یه مقدار تحقیق کن در همین فورم همین دستور عمل هست.در یوتوب هم داره.

بالا