والتش نیاز به اپدیت دارهاقا جواد این stacknet چرا pause شده تو همه اکسچنجا میخواستم بگیرم مشکلی پیش اومده؟
والا ما هم سوال پرسیدیم کسی جواب نداد. فکر کنم ما بخوایم خرید کنیم بقیه ورشکسته میشن .بابا یعنی معرفی یه صرافی مطمئن اینقدر سخته!! بجز من سوال بقیه هم هست این فرهاد هم ثبت نامشو گفت بستیم.. لنگ اکسچنج موندم بخدا سایت و ادم که زیاده ولی نمیشه به هر کسی اعتماد کرد مخصوصا مبالغ بالا
والا ما هم سوال پرسیدیم کسی جواب نداد. فکر کنم ما بخوایم خرید کنیم بقیه ورشکسته میشن .
بابا یعنی معرفی یه صرافی مطمئن اینقدر سخته!! بجز من سوال بقیه هم هست این فرهاد هم ثبت نامشو گفت بستیم.. لنگ اکسچنج موندم بخدا سایت و ادم که زیاده ولی نمیشه به هر کسی اعتماد کرد مخصوصا مبالغ بالا
اره بابا.برای مبالغ بالا مثلا یک بیت کوین باید روی بیت کوین فقط تمرکز کرد.همین بالا پایین رفتن ها اگه وارد باشی می تونی سود خوبی بکنی و پایین هم که میاد می تونی خارج شی.الان تقریبا 90 درصد سرمایه اولیه من دود شده رفته هوا بخاطر چرت کوین ها.البته چون مبلغم پایین هست مجبورم با هم شت کوین ها بسازم تا یه مقدار بالا بره میرم سراغ بیت.وقت هدر دادن هست این مزخرف کوین ها.قیمت اوجش رو عرض کردم . حتی 19 هم میخریدی الان یک سوم شده
ولی این آت و آشغالها ماهی یه بار نصف میشن
چه سایتی ؟ خودش محدودیت هاش رو می نویسه با ای دی ایران هم نباید بری.بایننس به نظرم تا حالا که خوب بوده.منم دو بار در مورد محدودیتهای حساب وریفای نشده بلاک چین پرسیدم هیشکی اهمیت نداد
چه سایتی ؟ خودش محدودیت هاش رو می نویسه با ای دی ایران هم نباید بری.بایننس به نظرم تا حالا که خوب بوده.
بایننس چرا نمی ذاری ؟ ترید هم می تونی بکنی یا hitbtc.ببین همه اینا ممکنه یک دفعه به خاطر تحریم ها سایت رو روی ایرانی ها ببندن.و هیچ تظمینی نیست.برو توی پالیسی سایت ببین قواننینش چیه.محدویت برداشت هم مثلا بایننس برای اکانت تایید نشده فکر می کنم 2 تا بیت کوین در شبانه روز هست.البته با پاس ایران هیچ وقت تایید نکن و با ای پی ایران هم هیچوقت این سایت ها نرو اگه رفتی اکانت جدید بساز.در ضمن وی پی هم ثابت برای یک کشور باشه خیلی بهتره.حالا سرور مجازی هست چیه من نمی دونم اونا می گن دیگه خیالتو راحت می کنهسایت کیف پول بلاک چین
بایننس چرا نمی ذاری ؟ ترید هم می تونی بکنی یا htbtc.ببین همه اینا ممکنه یک دفعه به خاطر تحریم ها سایت رو روی ایرانی ها ببندن.و هیچ تظمینی نیست.برو توی پالیسی سایت ببین قواننینش چیه.محدویت برداشت هم مثلا بایننس برای اکانت تایید نشده فکر می کنم 2 تا بیت کوین در شبانه روز هست.
فک کنم بلاک چین ایران رو تحریم کرده و امن نیست بازم باید ببینم.ببین پول رو بلوکه می کنن نمی خورن.ولی عملا همون خوردن هست.هیچی اگه فقط می خوای نگه داری باید توی والت های کاغذی یا دستگاه هایی که مثل فلش هست نگه داری اونا هم والت هست.بچه ها اینجا توی باییننس کریپتوپا هیت بی تی سی دارن.همه هم ریسکی هست چاره ای نیست.باید خیلی مراقب باشی اشتباه نکنی.من تا الان هر چی دراوردم رو منتقل کردم به بلاک چین بقیه دوستان چیکار میکنن؟نظرتون چیه؟ممکنه به باد بره همش؟
نه نمی تونی بلاک بشه کارت تمومه.البته شاید بتونه طرف مقابل وریفای کنه و بگه مال فلان کشورم نمی دونم.در ضمن والت کاغذی یه مقدار تحقیق کن در همین فورم همین دستور عمل هست.در یوتوب هم داره.چیکار کنم پس؟والت کاغذی چیه؟
بلاک بشه چی میشه؟اکانتم رو بدم کسی از خارج از کشور هم نمیتونه دسترسی داشته باشه؟
نگه داشتن سرمایه در هر صرافی = خریت محض